Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
une them te levizim gjakun ... dmth zihemi
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po zihemi moj...po une jam per paqen ..per kompromis,per hapjen e kutive hahhaha
vallai dhe une sikur nuk kam nerva te zihem me njeri ket periudhe se di cme ka gjet
Modifikuar nga AngelDevil datë 08/06/2010 ora 02:02
Pikerisht dhe une jam bere shume zemermire ...jam lodhur te bertas...vedo tutto rose e fiori
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pikerisht dhe une jam bere shume zemermire ...jam lodhur te bertas...vedo tutto rose e fiori hahhhaha me bane me qesh qe as nuk desha sa mir zemermire ti une zemershtrige krejt
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pikerisht dhe une jam bere shume zemermire ...jam lodhur te bertas...vedo tutto rose e fiori
ta kemi nga lodhja ao nga rehatlliku valle?
Une e kam nga lodhja ....skom fuqi per sherr,e mire ke te drejte them..
bjeri bjeri se i bi bukur thua ti .... e mire e ke aty afer qenkemi une vazhdoj akoma me PPSL-ne lool
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ta kemi nga lodhja ao nga rehatlliku valle? lollja vallao moj angel se kur je ne rahatllek vec sherr kerkon njeri
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ta kemi nga lodhja ao nga rehatlliku valle?