Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 225 226 227 228 229 230 231 232 233 [234] 235 236 237 238 239 240 241 242 243 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Ore po ku ka humb Glakus ????Do me ket ka kap noj lloto me kete ndeshjet "legene" te Brazilit ne Argjentines sidomos me golat e atij un metro e un c...o te Mesit...Cuno lin naj lek se ne gusht na ke atje na ke premtu nje dreke po si e ke nis me duket do me qerasesh me noj kaush faraluledilli

vdekshaaaaaaaaaa

plazh mjes drek dark Bionde . Paraditja pishine ( se pllazhen e kan myt kinezet ) kurse mbasditja vetem tadhava dhe birra .
Sa per kampionatin ... komplet zhgenjyes dhe pa pike bukurie , bllof kena dal ........... megjithate
leket e gushtit jan nda veç .... pishine dhe lokal gjith dyjaveshin ( po na erdhi dhe Ceci e bojm gjith mujin pushim )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 03:17
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha lule

o bjonde 2 fakte me bon te them me mori molli per ty, e theksova ke ajo tema, se dikur ke nje teme pashe qe dhe ti tet ate e ke pik tdobet si e kam dhe un.1 kjo
e 2-ta vertet me mori malli.
p.s ja e thashe ktu, mos vazhdojme me me chit_chate ....

m.c kam pa nje film indian tani, jam shkep tu qajt

1)Moj une pike te dobet e kam dhe shume po nuk shkrova dhe as kam nderment te shkruaj ne ate teme sepse do e shaja ate psikopat do e beja dreq po do dilte ndonje intelektual/e do thoshte"kur shan ne biondia psikologun ka ardh fundi i botes" kshuqe heshtje ma mire .

2)Ne mua me ka marr malli lule per bionden e dikurshme dhe se ke iden sesa po vdiq ...

3) pritet nje gisht ne nje film indian e qajne 100 vete vriten 100 njeres ne nje film me kauboj e nuk derdhet nje kokerr loti ...cin ke pare moj Devdas nese eshte ky gjeje liber ne anglisht ose frengjisht e lexoje se eshte nje mrekulli...

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 03:22
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
leket e gushtit jan nda veç .... pishine dhe lokal gjith dyjaveshin ( po na erdhi dhe Ceci e bojm gjith mujin pushim ) [/B]

hahahaha Ceci gati o here se me mua ske shpenzime nje pjate me sallate jeshile njen gote birre mire jam une

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 03:27
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re sp_a0519.jpg
Ky file është shkarkuar 18 herë.

fjal osht ajo ...
ja ku osht ene makina ................................ me gjith shofer ne dispozicion

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 03:36
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

hahahahah jo re se sjam mesuar une me ksoj makinash do me duket vetja shume Vip

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 03:41
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

M.C Faje kam nje propozim pse se ben forumim ne orar ti hapje ne 7.00 dhe nje mbyllje ne 22.00 se na more ne qafe do na pushojne nga puna e kemi kalamjt me rrit ,pushime me bere, noj "la perla" me ble me shitje te ulet noj bluze ke armanuaja...menoje iher Kat ti si e mendon?

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 04:11
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Glak mor i pabese,

po me hyn ne pjese

A po nuk duhet me pas besim sot as nga rrobat e trupit.

Kjo Eria sikur po me duket si Mata Harri

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 04:16
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Shelgu do flesh ti apo si e ke hallin

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 04:18
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Shelgu do flesh ti apo si e ke hallin

Po une tani sa u freskova me. Piva dhe kafen e mbremjes dhe eshte si shpejt qe te ndjell gjumin qe tashi.

Me ka rene ne dore nje liber idiot " Sekreti me i madh" Te ishte te pakten per femije do e lexoja me qejf, por me sa po shikoj eshte liber idiot per impecile.

Ma dhuruan si cudia e shekullit. Ta dija qe ishte kshu do e kisha hedhur nga avioni qe te mos i mbetej as nam as nishan.

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 04:23
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re sp_a0518.jpg
Ky file është shkarkuar 14 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Glak mor i pabese,

po me hyn ne pjese

A po nuk duhet me pas besim sot as nga rrobat e trupit.

ma rroba akoma ti ?? ......jepi e drejtim , nji pal rrobabanjo dhe yrrrrrrrrrrrrrrra

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ehu ato mjete i ka ene Glaku po njeli pa martu, tuj u shkalavit plazheve

Glak mos u afro knej.

kishe gjo me pllazhin ti ?........pastaj ... une sdu nuse - du dashnore

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2011 04:28
Ora tani: 22:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 225 226 227 228 229 230 231 232 233 [234] 235 236 237 238 239 240 241 242 243 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar