~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
|
e po ku s'ju shpie fantazia! Kjo teme me solli ndermend durrsakun kur hapi temen "thashethemet e f.h". Pak humor na duhet. Po pata ndonje frymezim mund te sjell foto komike me fjale se si i mendoj une anetare te caktuar do bisedonin me njeri tjetrin apo reagonin si psh ajo e fotoja ne fushe duke luajtur futboll e postuar nga lela sa kam qeshur!
Eria tamam ma ke gjetur, aty do kem qene ne takimin e forumisteve, dhe mgjs vdes te mar poza , me kujtohet se disa ishin duke theritur Konte me bej nje foto mua, te tjeret ketu, ketu.... se mezi prisnin te shihnin mbrekullite, montazhet e kontes
E kontia bente foto, fap aty fap atje ...ne tavoline, barkaz, nje remuje.... E sigurisht me erdhi dhe rradha mua, filloj te nxjer pak supin, te trash pak buzet , te ngre njeren vetull ahahhaah kur degjoj nje ze... me duket se ishte jimmy a deja-vu a myzo "enigme shiko ne zogu." Une MOOOOS e konte me aparatin ja beri faaaap :p Po mire qe kam tulipanken qe me ka nxjere nje foto te hairit ahhaha.