Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me kete mendje rri ti se Biondia nuk tradheton lulja nuk tradheton sepse nuk eshte e dashuruar shelg ty sdo te tradhetoje per shembull ore ku e di ti qe jam yll Ku e di une? Po pse me me drit t'fikun jena? Lulen nuk e kam bese, prandaj thirra edhe dylan. hahaha
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me kete mendje rri ti se Biondia nuk tradheton lulja nuk tradheton sepse nuk eshte e dashuruar shelg ty sdo te tradhetoje per shembull ore ku e di ti qe jam yll
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lulen nuk e kam bese, prandaj thirra edhe dylan. hahaha huh , qe me marrsh te ligat po pata . Fen i luan.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lulen nuk e kam bese, prandaj thirra edhe dylan. hahaha
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha lule huh , qe me marrsh te ligat po pata . Fen i luan. Fen ja lun.. Ph, ca m'pelqen me e lexu Shkodranishten ( edhe pse me pa saktesi ) tek te tjeret... Lule, a ta jap nje shpute per qejf..Apo nuk eshte kjo tema...M'shkoi dem..
Citim:Po citoj ato që tha lule huh , qe me marrsh te ligat po pata . Fen i luan.
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Lule, a ta jap nje shpute per qejf..Apo nuk eshte kjo tema...M'shkoi dem.. e the, zene se e dhe Kati me tradhtu?? kurr s'besoj
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Lule, a ta jap nje shpute per qejf..Apo nuk eshte kjo tema...M'shkoi dem..
Citim:Po citoj ato që tha lule e the, zene se e dhe Kati me tradhtu?? kurr s'besoj M'je duk e kuptueshme krejt si dylan itash...shpute prap
Citim:Po citoj ato që tha lule e the, zene se e dhe Kati me tradhtu?? kurr s'besoj
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha M'je duk e kuptueshme krejt si dylan itash...shpute prap noooooo. kaiher munet
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha M'je duk e kuptueshme krejt si dylan itash...shpute prap
Citim:Po citoj ato që tha shelgu noooooo. kaiher munet Deri dje e kam vu doren n'zjerm per shelgun ..
Citim:Po citoj ato që tha shelgu noooooo. kaiher munet
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Deri dje e kam vu doren n'zjerm per shelgun .. Une besnik Kat perhere, ja pyt kojshijen.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Deri dje e kam vu doren n'zjerm per shelgun ..
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une besnik Kat perhere, ja pyt kojshijen. Ehe, po ato komplimente poshte e perpjete Erias..-.-"""
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une besnik Kat perhere, ja pyt kojshijen.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ehe, po ato komplimente poshte e perpjete Erias..-.-""" E meriton, eshte outstanding. I kane lezet kaqurrelat mo qa t'thomi nashti
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ehe, po ato komplimente poshte e perpjete Erias..-.-"""