Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 239 240 241 242 243 244 245 246 247 [248] 249 250 251 252 253 254 255 256 257 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahha dmth 70 kg per 173 gjatesi per ty eshte e shendoshe si trupi si truni e sa duhet me qen ne shoqe ta dime pyet icik ate dietocene tat ne kete se prisja po nuk thone kot armiqte mi mbaj larg po imen me mbaj larg dhe miqte Une serioze hahahahahah

Ci ke keto shifra shoqe?

S'matet turni me shifra & as permasat e trupit.

Eleganca perqendrohet vend tjeter!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 16:49
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh
2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .

ja kjo i paska dhon dhen!

he se heren tjeter ja jap shpull turinjve

M.c dhe nje lavatriçe rroba i hoqa, se me çmenen.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 16:54
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ci ke keto shifra shoqe?
S'matet turni me shifra & as permasat e trupit.
Eleganca perqendrohet vend tjeter!

me leje na shpjego ick kete mendim se nuk e kapa une cdo te thote...Lule cbera moj kjo lart me thote ngele tu hong kjo poshte thote i dhe dhene hy robi me tret byrekun nga hundet i del...Eria e ka fajin me kete byrekun se na shtiu nepsin

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 16:59
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sexy_guy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/06/2011
Vendbanimi: Ku tmund
Mesazhe: 259

Re: Re: Re: Re: hmm ****

Citim:
Po citoj ato që tha lule

si rreklama Plus-it e? me ngatrrove me koleget e punes mduket
m'pelqejn me shum menimet origjinale dhe ti e din ket :p

Bjonde akoma si ke mar pushimet ti mi?

Jo po imagjinoja te ishe ti tek reklama do kishte me shum sukses

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 17:24
sexy_guy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sexy_guy Kliko këtu për të kontaktuar me sexy_guy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sexy_guy Shto sexy_guy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sexy_guy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Bjonde shaka.

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy

Jo po imagjinoja te ishe ti tek reklama do kishte me shum sukses

hmmmm ok heren tjeter e bejm bashke..rreklamen .

rrrobat do vish t'mi hekurosesh ti, qe vjen tani on?

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 17:30
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Bjonde shaka.

U merzita keq imen si e ty ne me cecin po i fus ne nje tas akullore te shof se mos me ngrihet humori

M.c Kohe e vrejtur kohe per gjume ...

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 17:35
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Citim:

U merzita keq imen si e ty ne me cecin po i fus ne nje tas akullore te shof se mos me ngrihet humori

M.c Kohe e vrejtur kohe per gjume ...

Hahahahaha se ti je e veçante.
kohe e keqe andej? ktu sot diell.
çedo kam pun se shijoj dot..shpia mbyll gjith kto dit, i kam hyr me hunde tashi

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 17:38
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Bionde sikur e kemi bere me fjale! Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 18:36
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde sikur e kemi bere me fjale! Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.

hahaha Deb ma nxorre kafen nga hundet nga e qeshura pse sipas teje une mora okllain e bera petehahahah te gatshme qe m'kan dal si flet cinarrje kur thoshte nana ime ty te lumte te paska tepru mua mka ngel vetem tepsia hahahaha une e bera me spinaq ti ?

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 18:39
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

hahaha Deb ma nxorre kafen nga hundet nga e qeshura pse sipas teje une mora okllain e bera petehahahah te gatshme qe m'kan dal si flet cinarrje kur thoshte nana ime ty te lumte te paska tepru mua mka ngel vetem tepsia hahahaha une e bera me spinaq ti ?

Dhe une me spinaq. Sa per petat i thashe burrit shko e bli dy pako me peta. Burri me sjell dy pako, por njera kishte vetem 4 peta te trasha e te medhaja. S'kishte faj ai por une qe nuk e cilesova dhe llojin e pakos. Me doli cik i holle byreku.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 18:42
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 239 240 241 242 243 244 245 246 247 [248] 249 250 251 252 253 254 255 256 257 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar