Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thashathemet e Forumit Horizont Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Llafi e ka se te gjithe nga tirana vijne bejne pushimet ne forumin horizont e kemi dhe me fakte jane akoma duke votuar por te shohim se ku do te dalin rezultat thuhet qe keta te fundit u mbushin mendjen dhe fjerakeve  :p per te bere pushimet ketu.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2006 21:06
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Petrit Kola shkon ushtar ne Irak

Dje e perditeshmja New York Times kish publikuar listen me emrat e ushtareve amerikane qe do te nisen se shpejti ne Irak.Per kuriozitet i hodha nje sy emrave,sepse kisha degjuar qe ka edhe shqiptar midis tyre.
Por cfare me zuri syri thoni ju?Atu nga fundi i listes lexova edhe nje emer shume te njohur i cili ka pushtuar faqet e forumit Horizont.Dhe kush ish thoni ju?Me kenaqesi po ju them se ishte PETRIT KOLA.Mu be zemra mal.Bravo Petrit thashe.
Ndersa sot lexova po ne te njejten gazete komentin e Petritit.
Une i pergjigjem pozitivisht thirrjes se presidentit Bush,por me nje kusht:
qe mbasi te kthehemi nga Iraku ti sulemi Greqise dhe ta bejme ate pershesh,sepse jo vetem ne shqiptareve,por edhe ju amerikaneve po jua leshon me misile te ardhura nga Serbia,duke akuzuar per kete akt terrorist shqiptaret.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2007 18:02
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Hajt me krahe te lehta Petrit

Mesazh i vjetër 17 Janar 2007 18:07
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

a i shkreti petrit kur ta marre vesh se i ka dale urdheri per irak

hahahahahahaha

une po kthehem sot jam ne kuwait

petrit iraku eshte i yti

Mesazh i vjetër 17 Janar 2007 21:45
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

IQVLORA,

Hahahahaha...

Shume e bukur por edhe e vertet.

Une dola vullnetar te vete ne Irak me te vetmin kusht qe me pas ti biem Greqise. Greqia jo vetem na sulmoi ambasaden ne Athine por bene agresion duke stervitur dhe financuar edhe Jihadistat e Irakut vetem e vetem qe te bie fuqia amerikane.

Ne fakt une i propozova Bushit qe te benim nje pushim ne Irak dhe ti binim Greqise dhe pasi te kishim mbaruar me Greqine te vazhdonim me Irakun, por nuk ra dakort. Si me i madhe ne moshe qe eshte une pranova propozimin e Bushit. Mbaron Iraku, fillon Greqia...

Mesazh i vjetër 18 Janar 2007 02:35
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

OK mqs kam kohe per pak thashetheme. 
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet . Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimi Imagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 21:09
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

hahahaaaaaaa Enigma

Sa kam qeshe....Ato dhomat e tjera patjeter qe do t'i mbushin vip-t nga  e gjithe Bota.....si psh.Lefter Koka : George Bushi...dhe Billi....se le vetem Dreqen ai...:p

Keto  info.i kam marre nga kalecat qe sillen rreth e rrotull dhe kane pa valixhe vipa-sh duke u futur ne nje nga dhomat me pamje nga deti...:p

Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 21:17
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
OK mqs kam kohe per pak thashetheme. 
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet . Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimi Imagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?

Nqs eshte dreqja nje gje eshte e sigurt edhe po sme lan si te ftuar do arrij te futem si tekniku lavatrices {i maskuar }

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 21:18
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahaaaaaaa Enigma

Sa kam qeshe....

[B]Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?

Eh kush tjeter ai qe gjen ambjentin nuk do te harroje edhe nje vend per ty

E gjeta?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 21:23
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Eh kush tjeter ai qe gjen ambjentin nuk do te harroje edhe nje vend per ty

E gjeta?

.........

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 21:31
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thashathemet e Forumit Horizont

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar