Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
bad-drown_boy mendoj se ketu tek forumi i politikes nuk ka adoleshenter.Ja ti psh e fut veten ne kete kategori?Nuk e besoj.Ti duhet te dish se politikanet tane jane plehra komuniste.Ne vertete bejme gabim qe merremi me ta,por jane disa miza qe rrijne ne bythe te mushkes dhe te besdisin.Une i kam ne listen e injorimit dhe ata perseri si miza cece.Une nuk kam asnje lloj interesi personal kushdo qe te jete ne pushtet.Interesi im eshte qe ai vend dhe ne shqiptaret mos te jemi te fundit qe do futemi ne Europen e bashkuar.Ketu ne forum ka djem te korruptuarish nga e majta,prandaj jane aq te irrituar nga qe baballaret e tyre kusare e bije kriminelesh komunist.Ata nuk po fitojne me para korrupsioni.Duket se po u mbarohen ato qe kane vjedhur per 8 vjet dhe duan te kuserojne perseri dhe me cdo kusht mundohen te perkrahin prokurorin e lidhur me krimin.Ata tremben se prokurori i ri do t'ju veri hekurat atyre qe vodhen per 8 vjet dhe kjo i frikeson shume ata,prandaj cjerrin bythen me thonje per Sollak sallakun.Uroj qe edhe ti mos te jesh nje kontigjent i till se e mori lumi kete pune dhe keshillat e tua....
Mendoj qe te gjithe ne rrahim uje ne havan.
ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mire mire... nje keshille keshtu si fillim, ben mire ta ndryshoh postimin, edhe pse me beri per te qeshur krahasimi 
Ore, sa per hajdute... nuk e di po vetem hajdute shoh une ane e mbane... une qe nuk kam mundesi te vjedh, ka mundesi te me quajne te paafte... ata...
keshtu vajti kjo pune...
une shpesh bej kete krahasim per Shqiperine...
them qe eshte kthyer ne nje kerme dhe njerezit, pra shqiptaret, jane kthyer ne hiena, dhe mundohen kush e kush te zhvase sa me shume te jete e mundur...
pra une arrij deri ne ate pike sa refuzoj te komentoj me tutje kete gje, sepse te gjithe jane ne te njejten vorbulle...
edhe ai, sikurse une, qe nuk eshte i perfshire, kerkon te perfshihet per te mbijetuar...!!!
Ndersa per Sollakun nuk e di, te mos japim konkluzione te pershpejtuara, per te mos u bere qesharak, jo se ti u bere i tille...
por eshte me mire te presim per te pare, perderisa nuk kemi gje ne dore per te ndryshuar...
kjo nenkupton edhe bindjen time te kundert me ate tenden, po nejse...
per mua pra, Sollaku nuk eshte mbrojtes i poshtersirave, ashtu si ti i quan, te PS-se...
Peace!