Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Si te degjosh parlamentin e si te lexosh forumin, zorret ne goje te vijne...!

Un theme me vete, Mjere Shqiptaret cfare poletikanesh kane... Por ne realitet eshte per te thene, mjere Shqiptaret per mend e kokes!!!
Vetem te shahemi dime e te tregojme forcen...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2007 12:35
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Qe the ti Y dhe ti nuk ke thene asgje, une ua kam leruar temat si ballisteve dhe me shume komunisteve.Keta te fundit kane qene dhe jane halet e Shqiperise dhe ne ne zonen tone kemi patur shume nga keta plehra.Me e keqja eshte se keta mu..r kane pjelle mu..r te vegjel,prandaj edhe ne shqiptaret do te vuajme per nje kohe te gjate deri sa te shfarosen keto hale.Ditet i kane te numeruara,prandaj po bejene perplitjete fundit per te destabilizuar vendin.Keta gjakpirsa ushqehen vetem me gjak,sepse e kane ne gen,prandaj kerkojne ta bejen Shqiperine shesh lufte si me 1997.Parimi se pushteti vjen nga gryka e pushkes ngelet parim baze i ketyre vampireve.Une mund te vrase edhe ndonje  zagar pa bisht rrugeve te botes si perhapes semundjesh infektive.

Duket se ushqehet vetem me shit dhe e bredh rrugeve si laro.Po ta shihnin ne Vlore nje laro te till do ta perzinin me gure deri sa ta eleminonin ,sepse i lire do te perhapte semundjen e terbimit.

Miku im Y ne nuk mund ta zgjidhim dot problemin e presidentit as me ironira e as me dashakeqesira  e as me xhelozira,prandaj beje c'beje dhe ruhu nga zhegu i vapes sepse aty ne USA cfare nuk pritet,mire qe nga tornadot qenke i mbrojtur.Ai vend nuk e ka nenshkruar protokollin e Kiotos dhe gazet dhe tymrat qe leshon ne qiell bien perseri posh dhe aty ne maje te plepit ku rri do t'ja besh gelasen ne fytyre ndonjerit qe te rri poshte bythes dhe do jete fatale per te nqse ka gojen hapur.

Meso edhe dicka se USA ka 51 shtete jo pesedhjet,mos ja hiq nje yll flamurit amerikan.

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2007 14:28
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Ore IQVLORA po shume polemika ben mor burre i dheut...
Kot se koti... kapesh si adoleshentet...
E prishe muhabetin perfundimisht :p
Nejse... po ju bej nje thirrje ju te tjereve, si psh ypsiloni ...
gjyshi im thoshte " ... mos e vrit shume mendjen... por edhe pa e vrare mos e ler... "
Keshtu qe, une mendoj se po merret shume seriozisht ky muhabeti i forumit, sikur do e zgjedhin ne ketu presidentin!

Peace!

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2007 00:13
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Ore IQVLORA po shume polemika ben mor burre i dheut...
Kot se koti... kapesh si adoleshentet...
E prishe muhabetin perfundimisht :p
Nejse... po ju bej nje thirrje ju te tjereve, si psh ypsiloni ...
gjyshi im thoshte " ... mos e vrit shume mendjen... por edhe pa e vrare mos e ler... "
Keshtu qe, une mendoj se po merret shume seriozisht ky muhabeti i forumit, sikur do e zgjedhin ne ketu presidentin!

Peace!

bad-drown_boy mendoj se ketu tek forumi i politikes nuk ka adoleshenter.Ja ti psh e fut veten ne kete kategori?Nuk e besoj.Ti duhet te dish se politikanet tane jane plehra komuniste.Ne vertete bejme gabim qe merremi me ta,por jane disa miza qe rrijne ne bythe te mushkes dhe te besdisin.Une  i kam ne listen e injorimit dhe ata perseri si miza cece.Une nuk kam asnje lloj interesi personal kushdo qe te jete ne pushtet.Interesi im eshte qe ai vend dhe ne shqiptaret mos te jemi te fundit qe do futemi ne Europen e bashkuar.Ketu ne forum ka djem te korruptuarish nga e majta,prandaj jane aq te irrituar nga qe baballaret e tyre kusare e bije kriminelesh komunist.Ata nuk po fitojne me para korrupsioni.Duket se po u mbarohen ato qe kane vjedhur per 8 vjet dhe duan te kuserojne perseri dhe me cdo kusht mundohen te perkrahin prokurorin e lidhur me krimin.Ata tremben se prokurori i ri do t'ju veri hekurat atyre qe vodhen per 8 vjet dhe kjo i frikeson shume ata,prandaj cjerrin bythen me thonje per Sollak sallakun.Uroj qe edhe ti mos te jesh nje kontigjent i till se e mori lumi kete pune dhe keshillat e tua....

Mendoj qe te gjithe ne rrahim uje ne havan.

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2007 01:25
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

bad-drown_boy mendoj se ketu tek forumi i politikes nuk ka adoleshenter.Ja ti psh e fut veten ne kete kategori?Nuk e besoj.Ti duhet te dish se politikanet tane jane plehra komuniste.Ne vertete bejme gabim qe merremi me ta,por jane disa miza qe rrijne ne bythe te mushkes dhe te besdisin.Une  i kam ne listen e injorimit dhe ata perseri si miza cece.Une nuk kam asnje lloj interesi personal kushdo qe te jete ne pushtet.Interesi im eshte qe ai vend dhe ne shqiptaret mos te jemi te fundit qe do futemi ne Europen e bashkuar.Ketu ne forum ka djem te korruptuarish nga e majta,prandaj jane aq te irrituar nga qe baballaret e tyre kusare e bije kriminelesh komunist.Ata nuk po fitojne me para korrupsioni.Duket se po u mbarohen ato qe kane vjedhur per 8 vjet dhe duan te kuserojne perseri dhe me cdo kusht mundohen te perkrahin prokurorin e lidhur me krimin.Ata tremben se prokurori i ri do t'ju veri hekurat atyre qe vodhen per 8 vjet dhe kjo i frikeson shume ata,prandaj cjerrin bythen me thonje per Sollak sallakun.Uroj qe edhe ti mos te jesh nje kontigjent i till se e mori lumi kete pune dhe keshillat e tua....

Mendoj qe te gjithe ne rrahim uje ne havan.

ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mire mire... nje keshille keshtu si fillim, ben mire ta ndryshoh postimin, edhe pse me beri per te qeshur krahasimi

Ore, sa per hajdute... nuk e di po vetem hajdute shoh une ane e mbane... une qe nuk kam mundesi te vjedh, ka mundesi te me quajne te paafte... ata...
keshtu vajti kjo pune...
une shpesh bej kete krahasim per Shqiperine...
them qe eshte kthyer ne nje kerme dhe njerezit, pra shqiptaret, jane kthyer ne hiena, dhe mundohen kush e kush te zhvase sa me shume te jete e mundur...

pra une arrij deri ne ate pike sa refuzoj te komentoj me tutje kete gje, sepse te gjithe jane ne te njejten vorbulle...
edhe ai, sikurse une, qe nuk eshte i perfshire, kerkon te perfshihet per te mbijetuar...!!!

Ndersa per Sollakun nuk e di, te mos japim konkluzione te pershpejtuara, per te mos u bere qesharak, jo se ti u bere i tille...
por eshte me mire te presim per te pare, perderisa nuk kemi gje ne dore per te ndryshuar...
kjo nenkupton edhe bindjen time te kundert me ate tenden, po nejse...
per mua pra, Sollaku nuk eshte mbrojtes i poshtersirave, ashtu si ti i quan, te PS-se...

Peace!

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2007 01:55
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

Ok se u vonova pak nepergjigje,IQ me vjen mir qe merresh me forumin dhe rinin po puna eshte se nuk e mban dot ritmin e rinis,jo se nuk ke qef po.........e di vet zotrote,un po te hap rruge se ti i di shprehjet popullore me mir se mua,vazhdojm me temat dhe ti lem te tjerat,po vazhdove ka per tu prish koha dhe do bjeri bresher pa pushim,klm

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2007 02:09
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Y besoj tani je ne kulmin e seriozitetit.Cfare bresheri do jete ai joti?Po leshoje more djale se nuk do te behet ndonje qamet.Une nuk e njoh ate lloj frike fare,por perseri bashkohem me fjalet e tua te fundit.Edhe ty do te jepja nje keshille virtuale:Leri thumbat qe hedh neper tema te ndryshme dhe behu me i mire se c'je.

Peace

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2007 02:58
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

se ca bvej un me te tjeret nuk eshte ne biznesin tend,po ste pelqeu mos i lexo,ka dhe menyra qe mos ti lexosh mesazhet e atyre qe ste pelqejn.

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2007 07:07
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Me sa shoh duket se je zemeruar me mua,ndersa une jo.I ke seriozisht ato qe thua sepse ty nuk te merren vesh.

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2007 16:25
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

o..ypsy..

ke per te thene gje rreth temes,ndonje emer,je ne gjendje??
po vetem per te kundershtuar.. pa motiv
dhe "pellcet si fysheku pa kapsoll"

dhe "me 3 qe e 2 pend nuk te duhen"qe i kethehesh kohes e pordhes,,
po je ne gjendje te thuash ndonje emer ,e mirepresim,
hajde tung

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2007 00:27
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar