Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cfare mesuat nga dita qe kaloi?
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Lightbulb

Nje dite ndryshe dhe e vecante. Nuk mesova asgje te re ,por thjeshte m'u vertetua edhe me shume mendimi se  sa here qe  ia degjoj zerin , sa here qe marr nje mail, apo sa here qe ne dalim bashke ,ecim  dore per dore , i them vetes qe une jam njeriu me me fat.

Sa bukur eshte kur ke prane dike qe di te te dhuroje vetem momente qetesie dhe miqesie.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 21:58
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

mesova qe ktu ne amerike po s'punove me shume se 30 ore ne jave nuk ke insurance, une punoj vetem 20 ose me pak ore ne jave dhe u habita qe nuk kisha insurance

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 02:50
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Une mesova qe Kurti nuk ka insurance ............. .

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 04:03
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une mesova qe Kurti nuk ka insurance ............. .
po pra, me duhet te punoj te pakten 32 ore ne jave....
sounds like too much work...

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 04:35
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:

Sa per virgjereshat ....... Just be careful the first time ....... don't rush ...... don't go to hard. Easy and smooth ....... si cune i mire ...... gjithmone me deshiren e saj.

- që në jetë duhet të ........... mësosh anglishten , që të mos ngelesh injorant , se bon hatan pastaj ....

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 04:47
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- që në jetë duhet të ........... mësosh anglishten , që të mos ngelesh injorant , se bon hatan pastaj ....

hahahahahah, prandaj nuk kam takur ndonje virgjereshe?!?! se nuk kam mesuar mire asnjeren....?!?!

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 05:01
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

jo o Kurt joooooooo

po ça ti them atij unë që na e sjell " Camasutrën " në anglisht ??      dhe kam hallin e vetes time , që gjithmon do i msoj gjonat përgjysëm

p.s. - o Turll ........... zysh Rruzha na e ka pas shpjegu ndryshe ne re

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 05:12
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

p.s. - o Turll ........... zysh Rruzha na e ka pas shpjegu ndryshe ne re

Ju keni qene me fat e lal ......... po ne na e shpjegonte Amilika

Ene ti mo se mos me le te boj icik si rob me eksperience me Kurtin ......... .

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 06:35
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:

Ju keni qene me fat e lal ......... po ne na e shpjegonte Amilika

Ene ti mo se mos me le te boj icik si rob me eksperience me Kurtin ......... .

ehh fuck it, edhe ato fjal te mira qe fola, i fshiva...

fuck it...

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2008 07:18
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

po plakem

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2008 06:10
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cfare mesuat nga dita qe kaloi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar