agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981
|
Citim: Po citoj ato që tha lezhjani-82
hahaha devil sa kembengulse je. Rregullorja asht rregulore se un po te isha antar i thjesht mund te kem 20 shoke antare forumi qe do vendosnin pro meje me cdo kusht edhe nese s'kam te drejte.
Nuk eshte e drejte per te tjeret qe mund te kene vetem nji shok; me kupton? :p
Ja ku eshte Maliqi ja edhe ligji, kush e beri ligjin Maliqi...  
Ideja e saj ishte fantastike Lezhjani, pavaresisht se me persona qe karakterizojne kete forum eshte pak e veshtire...
Personalisht kam qene gjithnje kundra baneve e per nje staf shume me te rrepte...
Stafi aktual ankohet se nuk ka kohe...!!!
Duke lene keshtu Chit chate dhe degjenerim ne cdo lloj teme...!
Nga menaxhimi qe po i beni forumit, po ju them se po ju ikin kokat me te mira, ajka ju ka ikur tashme...
Un jam antare e vjeter, e si ish moderatore pergjate 5 vjeteve, i di mire problemet e ketij forumi... JU justifikohemi mbas rregullores, por jeni te paret qe prishim ate...Ju ndaloheni e beni zhurme per probleme si ajo e imja me Katin, ( qe edhe ajo ishte nje keq kuptim tolal) Ju e dinit shume mire qe nga ajo nuk ju vinte asnje e keqe... U çudita si kishit kohe te shikoni ate gje, dhe nuk keni kohe te shikoni degjenerimet neper tema...
Para pak kohesh u vendos nje rregullore rrotacjoni per adminet, a rrespektohet valle?!!!
A keni len nje hapesire per antaret qe duan te propozohen per moderim, pse duhet patjeter t'i propozoni ju...!
U hap nje teme per mua tek nen forumi i modeve dhe pa u pyetur njeri u fshi... arsyeja shembul i keq per safin,etj... flm per konsideraten...!!!
A thua u diskutua me te gjithe antaret e tjere te stafit? A thua vertet te gjithe mendonin ashtu per personin tim? U preka shume por e kalova, se fundja kjo eshte jeta, kudo qe shkon, sa me i mire te jesh, aq me shume ta fusin...
Mu kujtua edhe rasti i Klodel kur u largua, mu gris zemra se nuk dita ta mbroja edhe pse e dija qe kishte te drejte... por beja pjese tek pakica. dhe heshta... Nuk duhet vazhduar keshtu...
Modifikuar nga agata datë 23/10/2009 ora 03:01
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|