Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E meriton, eshte outstanding. I kane lezet kaqurrelat mo qa t'thomi nashti Asigjo mos me thon mo, se me kaçurrelat ma rrejte mendjen edhe mu.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E meriton, eshte outstanding. I kane lezet kaqurrelat mo qa t'thomi nashti
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Se mos vetem kaçurrelat, me te thene e kam, se kshu s'di gjo
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se mos vetem kaçurrelat, me te thene e kam, se kshu s'di gjo Llastice.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se mos vetem kaçurrelat, me te thene e kam, se kshu s'di gjo
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Llastice. Majmune.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Llastice.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Majmune. Bo? Nuk durohet
Citim:Po citoj ato që tha Eria Majmune.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bo? Nuk durohet E shijoj n'maksimum.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bo? Nuk durohet
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bo? Nuk durohet Yt ngaterrestar
Qa ke ti Eria, katit i vje mire, nuk e degjon? kat nuk durohet hahaha
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Qa ke ti Eria, katit i vje mire, nuk e degjon? kat nuk durohet hahaha Me ngjan si akullore me çokollate kur me therret keshtu, aq shume m'pelqen...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Qa ke ti Eria, katit i vje mire, nuk e degjon? kat nuk durohet hahaha
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Me ngjan si akullore me çokollate kur me therret keshtu, aq shume m'pelqen...