Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje per....
Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Nje pyetje per te gjithe:
Po mendoja, eshte normale dhe mese e pranueshme qe cdokush prej nesh te kete kuriozitetet e veta ne lidhje me pamjen fizike te shume anetareve ketu. Kuriozitete qe mbase nuk do shuhen kurre, per nje arsye apo per tjetren. Po sikur te gjithe te hapnin letrat me te gjithe, dmth, te gjithe te zbulonin si ishin bere te gjithe (ose te pakten, ata qe ngjallin interes), a do kishim te njejtat raporte si me pare? A do afroheshim me shume apo s'do i flisnim me njeri-tjetrit?

Pres pergjigje te argumentuara!

1- Pyetje interesante une jam shume optimist se po ti hapim te tere kartat do ndodhi ajo e dyta, do ndryshonin raportet ne menyre mjaft drastike...nuk do flisnim me si me pare me njeri tjetrin....kupton...do ndodhi nje zhgenjim masiv....te gjithe ketu nga pershkrimet qe u bejne vetes dhe menyres se jeteses me duken te gjithe sexym hamshore me leke dhe me prona......por shumica prej tyre edhe pse jane sexy e hamshore me leke dhe me prona...me profesione nga me te lakmuarat...kane ca probleme dhe zhgenjime ne dashuri hahah..kush ka kurajon ta pranoj le ta pranoj...te themi te drejten te gjithe gjuajne nje cike ne forum dike dhe nje pjese e mire gjuajne gjithe diten ....mirepo po dolen kartat sheshit hahah...do ulen antenat pastaj ...nje gje skuptoj une te gjithe kane facebook me foto origjinale dhe mbajne njerez qe skane ber njehere muhabet ndersa ne fh qe kane shekuj qe bejne muhabete behen te fshehtet e dynjase..njs qe te mos zgjatem ky ehste mendimi im....nuk pres replika

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 00:16
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Me ato qe me interesojne i kam hap kartat me kohe e te them te drejten sja zhgenjyer aspak me ka dale me mire se cfare e mendoja ,me jane dukur 100 here me inteligjente me bukura sesa hiqen ketu ...di te dalloj qe ne te shkruar kush eshte bosh si ne tru dhe ne jeten reale sado qe te hiqet ketu nen forum ...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 01:54
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po mendoja, eshte normale dhe mese e pranueshme qe cdokush prej nesh te kete kuriozitetet e veta ne lidhje me pamjen fizike te shume anetareve ketu. Kuriozitete qe mbase nuk do shuhen kurre, per nje arsye apo per tjetren. Po sikur te gjithe te hapnin letrat me te gjithe, dmth, te gjithe te zbulonin si ishin bere te gjithe (ose te pakten, ata qe ngjallin interes), a do kishim te njejtat raporte si me pare? A do afroheshim me shume apo s'do i flisnim me njeri-tjetrit?

Hajde pyetje hajde.

Jo, nuk do kishim raporte si me pare. Dashur padashur aspekti fizik influencon ate qe presim nga tjetri. Ne rangun e flirtit mendor, sic behet ne forum, prezantohesh me personin dhe ne fund me guacken. Ne realitet prezantohesh me guacken, ne fund, po pati kohe, me personin. Madje keto kolavitjet virtuale shpesh lejojne te njihen njerezit shume me thelle nga sa do kishin shkuar ne realitet me njeri tjetrin. Ndoshta sepse ne realitet i druhen hapjes totale, ndersa ne virtualitet flene mendjen qe s'kane te bejne ne marredhenie reale dhe tregojne cilesite apo dobesite. Fakti eshte qe jeta virtuale humbet shijen kur ne ambjentin virtual futen njerez qe njihen ne realitet (ndonje i aferm a partner). Nga forumi jane zhdukur njerez sapo kane krijuar lidhje ne realitet, te tjere i kane ndaluar partnerit te futet, etj. Ka dicka virtualitet qe e ben ndryshe, jo shtojce te realitetit. Dhe ndoshta humbjes se kesaj i druhen ata qe ruajne privatesine nga fotot etj.

Tani, pervec aspektit makro-social, ne aspektin individual pamja e gjinise tjeter influencon shume. Me shume influencon meshkujt sesa femrat. Madje femrat jane me shume ne avantazh ne virtualitet sepse mund te "blejne" trurin e mashkullit para se aspekti fizik te hyje ne loje. Edhe meshkujt vleresojne trurin e femres, por ndoshta cik me vone me moshe dhe sidoqofte ndizja mbetet tek aspekti fizik.

Ndersa ne planin e fundit, kete te forumit tone, ohooo, sa do ndryshonin gjerat... Ketu ka milet qe fantazon mbi figuren e vet rendshem. Kush punon ne bodrum dhe nxjerr fotografi gataceli, kush eshte si Pierino dhe nxjerr foto si Brad Pitt, kush eshte si Kizi dhe i duket vetja si J. Roberts. Yhyyyy. Por njerezit kane te drejte te fantazojne mbi aspektin e vet, te rrisin autostimen, kjo eshte normale. Prandaj s'i ve faj njeriu qe shitet me shtrenjte sec vlen. Eshte thjesht nje menyre per te jetuar nje enderr, dhe endrra mesa duket shijon, se brenda ka copa reale dhe copa imagjinare. Ne jemi specie qe nuk rrojme dot pa imagjinaten. Edhe femijet i mesojme qe foshnje qe te besojne se kavanozi flet apo dollapi ecen vete (shiko filmat vizatimore).

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 07:22
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Mos me bej komplimente ne publik

---S'ke nevoje per komplimenta ti ------Dukesh qe je shume hot ,se ti i paske shpatullat shume te bukura ,
gje qe shqiptarkave ju mungon kjo veti fizike ne pergjithesi , sepse kemi pas edhe jete te veshtire ekonomike
, por ty te paska mbajtur zoti me hater

Edhe floket mos i bej bjonde---se me ata sy jeshile qe ke ti, dukesh shume bukur brune ,
se bejne shume figure terheqese syte jeshile ne floket e erret ,vish edhe nje fustan te zi qe kapet tek gjoxi me shpatullat zbuluar dhe dukesh pa asnje dyshim si Movie star--I Mean it--
-Jane shume, shume te rralla femrat me shpatulla si te tuat

---------. Nga c'shof une ketu, nga pjeset e trupit tend dhe shtoji edhe syckat jeshile me ndricim , edhe boobsat e bukur me fytyren ovale .....Ti je tamam super girl
Ti ua marke ketyre te gjithave----........

Edhe by the way- Mos harro , -beju gati se neser jam aty, ne Paris , se do mblidhet UNO-ja looool
, jo per gje por dua te te shof live ........

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 09:52
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:

Derr pyetje thuj faje

Edhe mua se di pse me pelqen si pitje.

Ne pergjtihesi s'jam kurjoze te di se kush fshihet mbrapa nje avatari,nickname etc.
Thelbi qendron ne vend tjeter. Te pakten nga eksperienca ime ne jete them se truri eshte gjeja me e bukur qe i ka fal zoti njeriut!
Nje tru udheheq nje popull, imagjino se c'mund te bej per nje femer apo mashkull?!

Te jap disa raste konkrete. Kam njohur vite te tera nje doktoreshe gjeneraliste. Ne pamje te pare thoje c'eshte mer kjo, kembet e shtrembura saqe mund te kalonte gomari me gjithe dru e dobet, e palyer, floket e kapura bisht si gjyshe...por po te flisje me ate vajze ajo kishte nje bukuri te papare. Ajo kishte njohuri per njerzit, per boten ajo fliste me ze te ulet,ajo argumentonte cdo gabim,ajo kishte nje vizion per jeten,per te ardhmen,ajo kishte njohuri te gjere ne cdo
fushe...imagjinon ti cfare befasie per mua?!

Me thuaj ti mua per cfare bukurie mund te flitet ketu? )

Kalojme tani ne fh. Kam plot raste por qe asnjehere s'kam dashur ti njoh apo ti shoh realisht. Jo se s'kam pas kurjozitet por se kam konsideruar asnjehere forumin jashtetokesor. E kam pare gjithmon si nje dritare ku mund te shkembej pa doreza shakate e mija.
E kam konsideruar si shokun tim. Kam qene vetem une me ate & jo me te gjithe antaret bashke. Kam komunikuar me njerez invisible qe s'kam dashur kurre te krijoj lidhje sepse nga lidhjet e teperta do humbisja spontanitetin tim. Do humbisja pafajsine time. Do behesha pjese e nje klani dhe jo pjese e imja...
Te gjitha kto arsye me bejne te mos jem kurjoze. Ju mund te jeni si komshiu im perballe. Ju mund te jeni si kolegia e punes. Ju mund te jeni...si une.

Dua te kap vertet disa raste konkrete edhe te forumit.

Heyday, sido qe te jesh nga aparenca per mua je nje vajze plot finese...menyra e te shprehurit eshte afer perfeksionit. Jo te gjithe kuptojne humorin tend disi ironik! Vetem kaq mjaftojne qe te me pelqesh! Pak me intereson aspketi fizik i joti ose pothuaj s'me intereson fare!

Biondia, te kam dashuruar shpirtin, pastertine, nenen qe je, pasionin,kur erdha te te takoja nuk erdha per te pare bukurine tende,megjithese s'te mungonte!

Glakusin do e takoja patjeter ne durres per humorin e tij. Do qeshja si asnjehere tjeter me ate njeri. Fizikut te tij s'do i beja kujdes fare!

Al-in gjithashtu do e takoja sepse kam kaluar nete ne forum duke e ngacmuar si asnje antar tjeter e kam ngacmuar te ndjenjat, aty ku rralle njerez te lejojne! Edhe ktu fizziku s'do me hynte ne pune.

Cte te them per fajtorin, qe ja honksha trunin e vogel

E kam ngacmuar pa pushim dhe deri diku e ka mirpritur.Fajtori ka plot veti qe cdo femer do e dashuronte. Ai di te komunikoj, ai di te argumentoj, ai di te konkretizoj, ai di te diskutoj me cdo lloj niveli arsimor, ai di te shkruaj,ai di te bej shaka, ai di gjithcka...dhe te gjitha keto pa s'forcime, i vijne natyrshem sepse eshte i lindur boss nuk eshte bere!
Meqe jemi te aparenca, dua te them se edhe gorrill te ishte, do e tejkalonte bukurine vetem me natyren qe ka! Ai ka qene, eshte & do ngelet my freinds!

Raimondi, me pelqen sepse eshte shume i drejte. Ben shaka po shkon nga shkon po te sexy perplaset
I pelqen tej maset aparenca se vetem te temat e syve,buzeve e lexon! flm per komplimentet Raimond, por ai eshte thjeshte nje avatar

Kurse per Gibbs...lene s'po flas hic do martohem fare do lej nam ne forumin horizont

Modifikuar nga cecilia datë 13/03/2011 ora 13:25

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 13:08
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Ceeeccccc

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 13:44
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

U dashka me u morr leja e jazakonshme ne pune me lexu carcafin e ciljetes na hape pune ti shoqe u dashka me u filtru me Fajen sa te mira paska ky cun e une se paskam dit ...vetem do filtorj si me gjyzem zemre si pelqejne kenget e qypit por per te tjerat ne rregull qeka Faja ...aoooooooooooo se desh harrova na shpjego pak lidhjen e martese me Gibbin kshu te fleme te qeta une me Heyn .

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 14:03
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
aoooooooooooo se desh harrova na shpjego pak lidhjen e martese me Gibbin kshu te fleme te qeta une me Heyn .

Hic mos e prish terezine.. ne cdo rast ftesen e kemi te garantuar!

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 14:11
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
U dashka me u morr leja e jazakonshme ne pune me lexu carcafin e ciljetes na hape pune ti shoqe u dashka me u filtru me Fajen sa te mira paska ky cun e une se paskam dit ...vetem do filtorj si me gjyzem zemre si pelqejne kenget e qypit por per te tjerat ne rregull qeka Faja ...aoooooooooooo se desh harrova na shpjego pak lidhjen e martese me Gibbin kshu te fleme te qeta une me Heyn .

Qyqaaaa kjo qeka n'atobuz akoma

Po ai s'ka lon gjo pa bo per ty mi deri te gabimet fatale po ti se paske pas menjen (ki menjen n'msim her tjeter)

Tani, martesa ime me Gibbsin do jete nje evenement

Qe te flesh e qete ti me hey, me thoni kush jane te dashmit e juj

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 14:13
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Qyqaaaa kjo qeka n'atobuz akoma
Qe te flesh e qete ti me hey, me thoni kush jane te dashmit e juj

hahahahaha o te vdes une se kjo ma ben jeten malore mua kete te mire ke ta len dopio gjashten ne dore hahaha une po ne autobuz ngela e shkreta ...kam respekt per ma te voglat let e flasi Hey e para

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 14:19
Ora tani: 11:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje per....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar