Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve?? Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 3.57.
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
badgirl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/08/2004
Vendbanimi: askund & gjithandej
Mesazhe: 54

Talking

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 11 Tetor 2004 03:17
badgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të badgirl Kliko këtu për të kontaktuar me badgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: badgirl Shto badgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto badgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
badgirl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/08/2004
Vendbanimi: askund & gjithandej
Mesazhe: 54

Talking

s'qenkemi marre vesh fare

une e kisha fjalen qe i pergjigjem temes "islamizmi........." pa dashur te ofendoj shqipetaret myslimane apo besimtaret e kesaj feje kudo.

gjithsesi me falni per keqkuptimin dhe per tu 'pajtuar' takohemi tek bari i thashethemeve te pime nga nje

pershendetje

p.s. nuk jam e nevrikosur, se kur nevrikosem une i thyej te tera

Mesazh i vjetr 11 Tetor 2004 03:20
badgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të badgirl Kliko këtu për të kontaktuar me badgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: badgirl Shto badgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto badgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Citim:
Po citoj ato që tha badgirl
une e kisha fjalen qe i pergjigjem temes "islamizmi........." pa dashur te ofendoj shqipetaret myslimane apo besimtaret e kesaj feje kudo.

Me thene te drejten nje shprehje e tille, dhe te tilla si keto, nuk jane vetem, siç thote populli, per te fshier ... ate.

Vetem titulli i kesaj teme mjafton per te prekur dhe cenuar sedren e muslimaneve shqiptare dhe 1/6 se botes.

Por nejse... theniet , nxitiet dashakeqe, shpifjet e pergjithesimet, nuk bejne gje tjeter veçse pengojne..., por ne asnjemenyre nuk mund te ndalojne ...

Mesazh i vjetr 12 Tetor 2004 00:22
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Erzeni be

Erzeni_be ne nje mesazh kam shkruajtur se, vete tema eshte jashte teme.
Une nuk do kisha guxim per vete te hapja nje teme me pyetjen : Krishterimi fatkeqesi kombetare !
Nuk do e kisha kete guxim sepse nuk kam te drejte te hap kete lloj teme dhe as te bej kete lloj pyetje.
me rrespekt
Kontinenti

Mesazh i vjetr 12 Tetor 2004 01:17
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: Erzeni be

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Erzeni_be ne nje mesazh kam shkruajtur se, vete tema eshte jashte teme.
Une nuk do kisha guxim per vete te hapja nje teme me pyetjen : Krishterimi fatkeqesi kombetare !
Nuk do e kisha kete guxim sepse nuk kam te drejte te hap kete lloj teme dhe as te bej kete lloj pyetje.
me rrespekt
Kontinenti

Kontinenti, respektet e mia gjithashtu.
As une nuk do te kisha guxim te hapja tema te tilla provokuese, jo nga frika, por nga sedra... sa per ate te drejten... nuk besoj se e pres nga njerez te tille si keta BETTERRAT apo moderatoret .... qe hapin tema provokuese.

Por une mendoj se kam plotesisht te drejte te hap tema sqaruese ne replike te temave te tyre provokuese, jo per te nxitur urrejtjen por per t'u treguar atyre se respecti i tjetrit eshte i domosdoshem.
Per t'i bindur sadopak per gabimin e tyre trashanik...

Per kete qellim e kam hapur nje teme sqaruese te Besimet Fetare me titull "Bemat e Krishterimit=2000 vjet krim terror e represion"
Ne kete teme do t'u paraqes lexuesve faktet historike... te bemave ne fjale.
S'jam une qe e kam shkruar historine... dhe provat e argumentet gjenden brebda saj.

Te pershendes.

Mesazh i vjetr 14 Tetor 2004 01:34
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Re: Erzeni be

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Une ne te njejtin nen forum ku gjenden temat e lartpermendura, hodha ne diskutim nje teme "kisha dhe pedofila"
Te nesermen tema ime ishte spostuar
tek diskutimet shoqerore, me justifikimin hipokrtit se nuk i perket nen forumit ku gjendej ( besimet fetare)

Temat provokuese qe permenda ne fillim i perkasin "besimit fetar"?!!!!
Per tu siguruar per keto qe te thashe, shko te lutem dhe shiko pergjigjen qe kam marre nga KENI tek "kisha dhe pedofilia".

pershnedetje.

Nuk e di se c'pergjigje tjeter deshe nga Keni....pse te njejten pergjigje do te merrje edhe nga shumica e moderatoreve te FH.
Sa per dijeni ne kete nenforum ishte edhe nje moderator i fese islame po asnjehere nuk kerkoi te spostohet apo te fshihet tema apo te gjitha temat e tjera qe te duken ty te qellimshme e keqadashese mbi fene islame ....
Jo sa here qe i mbushet mendja apo si pelqen dikuj dicka ne forum e qe ben kerkese do s'spostojme temat.Ska kuptim te plotesohen deshirat e te gjitheve se atehere do kishim anarki
3SH

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 20:02
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

Tema nuk eshte keqdashese, eshte keqkuptuar.

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 23:13
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

Re: Re: Erzeni be

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

Por une mendoj se kam plotesisht te drejte te hap tema sqaruese ne replike te temave te tyre provokuese, jo per te nxitur urrejtjen por per t'u treguar atyre se respecti i tjetrit eshte i domosdoshem.
Per t'i bindur sadopak per gabimin e tyre trashanik...

Per kete qellim e kam hapur nje teme sqaruese te Besimet Fetare me titull "Bemat e Krishterimit=2000 vjet krim terror e represion"
Ne kete teme do t'u paraqes lexuesve faktet historike... te bemave ne fjale.
S'jam une qe e kam shkruar historine... dhe provat e argumentet gjenden brebda saj.

me gjith respektin qe kam dua te them se :
respektit dhe fyerjes, sidomos ne shkrimet e tua sikur u mungon nje nderlidhje ose nuk po mund ta kuptojm "filozofin" qe perdor.

E sa u perket fakteve historike, prej vet faktit qe qendron e shkruar, do te thot se dore njeriu ka qene ajo qe e ka shkruar, dhe kur dikush fillon te shkruaj diq kunder vet vehtes, sigurisht se do te reduktoj diqka, prandaj edhe nuk i besoj aq shum, fakteve te shkruara historike.

Mesazh i vjetr 21 Tetor 2004 13:47
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: Re: Re: Erzeni be

Citim:
Po citoj ato që tha unforgivable

E sa u perket fakteve historike, prej vet faktit qe qendron e shkruar, do te thot se dore njeriu ka qene ajo qe e ka shkruar, dhe kur dikush fillon te shkruaj diq kunder vet vehtes, sigurisht se do te reduktoj diqka, prandaj edhe nuk i besoj aq shum, fakteve te shkruara historike.

A mos don fakte gojore Zotrote!!!!!
Nese i permbahesh kesaj teorie absurde ne lidhje me faktet historike te shkruara, ateher si mund t'i besojme Bibles???
Bibla vete eshte e shkruar nga dora e njeriut...

Mesazh i vjetr 29 Nëntor 2004 18:59
dancenation
Only in girl's searching

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Diku ketu ne pogradec
Mesazhe: 85

Nqs ti Erzen nuk i Beson njere Bibles,
Atehere ne te krishteret nuk i besojme 1000 here Kuranit tuaj.

Mesazh i vjetr 29 Nëntor 2004 23:11
dancenation nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dancenation Kliko këtu për të kontaktuar me dancenation (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dancenation't! Kërko mesazhe të tjera nga: dancenation Shto dancenation në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dancenation në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar