Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

rocker italia

E bukur!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Mars 2004 19:31
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Re: rocker italia

Citim:
Po citoj ato që tha trojani
E bukur!!!

Ishte pa krip se me shijoj ........?????????????????

Mesazh i vjetër 02 Mars 2004 19:54
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

Mire pastaj Cili eshte ndryshimi midis nje bjondeje dhe nje limuzine?

Mesazh i vjetër 03 Mars 2004 22:26
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

NUK KA NDRYSHIM

Te dyja te shkundin nga leket por po tua hipesh eshte gje e bukur.

Mesazh i vjetër 04 Mars 2004 00:09
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

edhe nje nga unaaaaaaaa

"ishte njeher michal Jackson me femin edhe po e ngacmonte michal femin te hunda po ja kapte edhe i thodhte "got cha"
"got ya" epo nje her dy her edhe i vete femija ja shkul hunden michal edhe i thot "no daddy i got ya"
edhe i jep hunden ne dor

hiihihiihihihihih

Mesazh i vjetër 06 Mars 2004 21:41
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
botaed
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/01/2003
Vendbanimi: londer angli
Mesazhe: 190

Kujdes nga shoferet!?

Ishte nje djale i ri qe sa here shkonte ne pune ne mengjes i takonte te hypte ne autobus ne te njejten kohe me nje murgeshe te bukur dhe ajo murgesha ja kishte lene fiksim.Kjo gje i kishte rene ne sy edhe shoferit te autobuzit qe nje dite e pyet ate djalin.
- te pelqen murgesha?
-Eshte klas fare -i thote ky djali- ma ka lene fiksim ,vetem tia beje nje here pa le te vdes pastaj.
- po a ke pyet ndonjehere ?- i thote shoferi?
-e kam pyet por me thote qe eshte murgeshe dhe nuk mund te beje seks-i thote ky djali.
-di une nje menyre se si tia besh -thote shoferi.
-po he mo si?-pyet djali
- duhet qe te shkosh tek manastiri i veshur me carcaf dhe te fshihesh mbas ferrave tek bacja (kopeshti) ,sepse ne oren nente murgesha del dhe falet ne ajer te paster.me te dale murgesha ne bahce per tu falur ,ti dil nga ferra dhe thuaji qe je zoti dhe ke ardhur qe tia besh njehere,dhe ajo padyshim qe do te pranoje-keshilloi shoferi
-ok -miratoi djali-plan i bukur.
Dhe diten e neserme ky djali u nis te realizonte planin qe i tha shoferi.U vesh me carcaf dhe u fsheh mbas ferrave tek bahceja e manastirit.Kur po afronte ora nente ai pa murgeshen qe po afrohej duke u falur dhe del menjehere nga ferra me carcaf ne koke dhe fillon flet me nje ze kumbues sikur te ishte zoti.

- Mos u tremb bij e dashur sepse jam zoti-tha ky djali
- UAU Zoti im ,cmund te bej une per ju - u pergjigj murgesha duke u ulur ne gjunje.
-Kam ardhur me te vetmin qellim qe ta bejme njehere -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
-PO,Zoti im une jam murgeshe dhe sipas rregullave... -tha murgesha
-rregullat i vendos une-tha ky djali sikur teishte zoti.
- po mir si te duash ti , vetem te lejoj ta besh anale dhe te shpejte sepse kam probleme dhe pastaj dua te ruaj virgjerine -ja kthen murgesha.
- ngriheni fundin pra -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
Mbasi mbaroi pune dhe u kenaq mire djali mashtrues ishte i vendosur qe ta bente murgeshen te paguante per injorimet qei kishte bere ajo gjate gjith kohes qe ky i shkonte mbrapa dhe ta hiqte carcafin dhe ti tregonte se kush ishte me te vertete.dhe ashtu ben.Eheq carcafin dhe duke qeshur me te madhe i thote murgeshes
-Me te vertete kujtove se isha zoti moj murgeshe budallaqe ,po une jam vetem ai djali i autobuzit dhe vetem desha qe ta benim njehere moj femer e trrashe- i thote ky djali duke qeshur.

Ne kete moment murgesha qe nuk po dukej teper e shokuar nga kjo gje ,heq edhe ajo shamine dhe thote

-Me te vertete kujtove se isha murgesha mor budalla , por une jam vetem SHOFERI I AUTOBUZIT mor idiot.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 21:47
botaed nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të botaed Kliko këtu për të kontaktuar me botaed (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: botaed Shto botaed në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto botaed në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

hahaha ajo me murgeshen eshte nam fare e kam ditur ate hahahahah
edhe nje nga unaaaaaaaaaa

ok
njori kishte shtruar gruan ne martenitet per her te peste, kater heret e para gruaja lind vetem vajza. Ky donte patjeter djale.
I vjen lajmi se gruaja lind dhe shkon posht dritares:
-he me i thot ai
....nuk fliste ajo
_he me dreq c'bere???
..... hic prap ajo
_Ca bere me t'mart mortja?(tani i nxehur)

vajze prap thot gruaja me gjysem zere
Ateher ky tregon "mikun" duke i thon:
_hec se ske per tA par me me sy ti kete!!!

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 21:52
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
azurro
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 21/01/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 280

JA DHE NJE NGA MUA

Nje i varfer vjedh nje pule per te shuar urine dhe shkon ne bregun e nje lumi per ta ngrene.Ndez nje zjarr dhe pasi e mbyt pulen filloj ti hiqte puplat.Kur pa pritur vjen nje polic dhe i varferi nga frika e hedh menjehre pulen ne lume.Por polici e shikon dhe e pyet.
---- C`far hodhet ne lume?
---- Ne lume? Une? Asgje,perse?
---- E atehere c`far jane gjithe keto pupla ketu?
---- Eeeee,asgje......ishte nje pule qe donte te bente banjo dhe me tha qe ti ruaja pak rrobat!!!!

Mesazh i vjetër 26 Mars 2004 03:10
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ishte njeher hasani me hysenin
edhe keta punonin ne nje airport ne usa
edhe i thot hasani hysenit qe kishte mar vesh qe po te pije fuelin e airplane te jep fuqi
e mir e pin keta te dy
edhe t enesermen i thot hasani hysenit "ke pjerdhur gje ti?"
jo i thot hyseni
e mir thot ai mos pirdh se un nje bera edhe perfundova ne Texas!!!

Mesazh i vjetër 27 Mars 2004 21:55
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

Hey erdhi keteja ai e se paskam marre vesh une ppapapap pse nuk me the ta prisja per vizite :p

Mesazh i vjetër 27 Mars 2004 21:56
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar