botaed
Anetar i regjistruar
Regjistruar: 05/01/2003
Vendbanimi: londer angli
Mesazhe: 190
|
Kujdes nga shoferet!?
Ishte nje djale i ri qe sa here shkonte ne pune ne mengjes i takonte te hypte ne autobus ne te njejten kohe me nje murgeshe te bukur dhe ajo murgesha ja kishte lene fiksim.Kjo gje i kishte rene ne sy edhe shoferit te autobuzit qe nje dite e pyet ate djalin.
- te pelqen murgesha?
-Eshte klas fare -i thote ky djali- ma ka lene fiksim ,vetem tia beje nje here pa le te vdes pastaj.
- po a ke pyet ndonjehere ?- i thote shoferi?
-e kam pyet por me thote qe eshte murgeshe dhe nuk mund te beje seks-i thote ky djali.
-di une nje menyre se si tia besh -thote shoferi.
-po he mo si?-pyet djali
- duhet qe te shkosh tek manastiri i veshur me carcaf dhe te fshihesh mbas ferrave tek bacja (kopeshti) ,sepse ne oren nente murgesha del dhe falet ne ajer te paster.me te dale murgesha ne bahce per tu falur ,ti dil nga ferra dhe thuaji qe je zoti dhe ke ardhur qe tia besh njehere,dhe ajo padyshim qe do te pranoje-keshilloi shoferi
-ok -miratoi djali-plan i bukur.
Dhe diten e neserme ky djali u nis te realizonte planin qe i tha shoferi.U vesh me carcaf dhe u fsheh mbas ferrave tek bahceja e manastirit.Kur po afronte ora nente ai pa murgeshen qe po afrohej duke u falur dhe del menjehere nga ferra me carcaf ne koke dhe fillon flet me nje ze kumbues sikur te ishte zoti.
- Mos u tremb bij e dashur sepse jam zoti-tha ky djali
- UAU Zoti im ,cmund te bej une per ju - u pergjigj murgesha duke u ulur ne gjunje.
-Kam ardhur me te vetmin qellim qe ta bejme njehere -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
-PO,Zoti im une jam murgeshe dhe sipas rregullave... -tha murgesha
-rregullat i vendos une-tha ky djali sikur teishte zoti.
- po mir si te duash ti , vetem te lejoj ta besh anale dhe te shpejte sepse kam probleme dhe pastaj dua te ruaj virgjerine -ja kthen murgesha.
- ngriheni fundin pra -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
Mbasi mbaroi pune dhe u kenaq mire djali mashtrues ishte i vendosur qe ta bente murgeshen te paguante per injorimet qei kishte bere ajo gjate gjith kohes qe ky i shkonte mbrapa dhe ta hiqte carcafin dhe ti tregonte se kush ishte me te vertete.dhe ashtu ben.Eheq carcafin dhe duke qeshur me te madhe i thote murgeshes
-Me te vertete kujtove se isha zoti moj murgeshe budallaqe ,po une jam vetem ai djali i autobuzit dhe vetem desha qe ta benim njehere moj femer e trrashe- i thote ky djali duke qeshur.
Ne kete moment murgesha qe nuk po dukej teper e shokuar nga kjo gje ,heq edhe ajo shamine dhe thote
-Me te vertete kujtove se isha murgesha mor budalla , por une jam vetem SHOFERI I AUTOBUZIT mor idiot.
|