Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Dashuri, ngrohtesi, mirekuptim, sinqeritet, tolerance...
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Dru
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Dru
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Dru me leje ...kisha nje pyetje sa here ne dite e do kete drunin dhe si para o mbas buke ...nashi shoqa shejtane po me dukesh si simaptizante e partise ne pushtet me kete"" tolerancen dhe mirekuptimi"
Bionde se mend te shkruajta emrin dreq skam cbej do emancipate -im veten na e ka dhene purusi shefi
Une thashe cfare duan, jo cfare u japim ................ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Bionde se mend te shkruajta emrin "dreq" skam cbej do emancipate -im veten na e ka dhene purusi shefi Pse me "dreq" e ka emrin Bjondja? Me llive me kete "ment te shkruajta"
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Bionde se mend te shkruajta emrin "dreq" skam cbej do emancipate -im veten na e ka dhene purusi shefi
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Une thashe cfare duan, jo cfare u japim ................ . Ja me ne fund dikush qe ka kuptuar dicka...
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Une thashe cfare duan, jo cfare u japim ................ .
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Me llive me kete "ment te shkruajta" prandaj po vje ere
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Me llive me kete "ment te shkruajta"