Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233
|
Jeta ime eshte vetem e imja me te mirat dhe te keqijat e veta. Udhetimi i jetes eshte vetem i imi, me gabimet, pesimet, mesimet, ngritjet, uljet, gezimet, hidherimet, arritjet, humbjet, fitoret, dorezimet, endrrat, fantazite, deshirat, ndjenjat, emocionet, perjetimet, mendimet, kendveshtrimet, analizat, kuptimet. Vetem e IMJA. Nuk me intereson nese te tjeret nuk me kuptojne, nuk me intereson nese te tjeret nuk miratojne ato qe bej, ato qe zgjedh te bej, vendimet e mia, kendveshtrimet e mia apo gjithshka timen. Jam une ajo qe di cfare eshte e mire dhe cfare eshte e keqe per mua, cfare me ben te lumtur dhe cfare me ben te vuaj. Vetem une dhe nese nuk e ka kuptuar bota akoma kesaj i thone LIRI E ZGJEDHJES dhe jam une ajo qe i bej zgjedhjet per veten time.
Jam e lodhur nga gjykimet, jam e lodhur nga kufizimet e veprimeve, jam e lodhur nga nderhyrjet, jam e lodhur nga dhenia e shpjegimeve. Kam ndermend te ndjek rrugen time edhe me cmimin e patjes se tere botes kunder, sepse dua te JETOJ JETEN TIME ashtu sic ma do shpirti dhe ma thote truri.