Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
u ktheva prap une se mora do akullore me hanger
ma mir kryt cik

Po me dhe nje akullore mua po vi qe tani. E si e ke mendjen?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 04:52
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

per zotin hajde kam nevoj per dashnor sonte akullore sa te dush un mendoja se po me jep ti mu jo un ty lol

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 04:54
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

No mi me qejf te mall jam. Ja kshu demek si fundjave.
Ti si je motra?

Edhe une,edhe une me qejf te mallll,vec mos me thirr me motra se me behet mishi kokerr

O dylan,po lere moj cunin te marre fryme apapapa

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:04
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Edhe une,edhe une me qejf te mallll,vec mos me thirr me motra se me behet mishi kokerr

Hahaha. Mire qe me the. JO se nuk dua te hysh ne mekat aman se kemi edhe festen e cifuteve sot e kushedi.

Mishi kokra thote. Apo s'kam nje imagjinate une qe aman aman.

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:07
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

epo si funjave pse quhet dit pushimi feste e gezimi te behs qef kto gajan perfshihen krejt moj

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:09
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
epo si funjave pse quhet dit pushimi feste e gezimi te behs qef kto gajan perfshihen krejt moj

dylan e hengre akulloren?

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:11
dylan
Veteran ne forum

po ishalla me lle ti ha dhe nej tjeter une spish pun

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:12
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Gjithe njerezit per te cilet kam konsiderate sonte do mi permendke.E dyta c`faj kam une qe ke imagjinate ti?Ne mekat s`hyjme se java e madhe tashi,osht gjynaf.Se t`na mari inat dhe ai siper kemi mangut

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:18
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
po ishalla me lle ti ha dhe nej tjeter une spish pun

Une nuk prish qejf dylan, si ta dush vallahi po ta sjelli ke shpia.

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:19
dylan
Veteran ne forum

hahhahaah ok vallahi po te pres se po e mbyll po mos vono s epo me kap gjumi pa e hanger e noshta ehste dhe ashu me karamel si me pelqen mu paaaaaaaaaaaaaah

Mesazh i vjetër 09 Prill 2012 05:21
Ora tani: 05:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar