Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

.,..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2006 02:48
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Vetem ti i dhe kuptim jetes time
asgje pa ty s'egzistonte me pare
Lutem para perendise sepse ty te krijoi
Ishe ti... prandaj une fryme marre.

Pas nje mungese 10 ditore u ktheva.Me kishte marre malli per ditet e mia pa ty,por jo per ty...

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2006 16:29
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Skelete buzeqeshjesh me ndjekin nga pas dhe me klithin fjalet e fundit te harreses.Hienat perkundrazi qeshin permbi karkasat e shpirtrave te humbur,permbi ushqimin e tyre ditor, dhimbjen ...

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2006 05:29
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re ditet e mia pa ty....jpg
Ky file është shkarkuar 171 herë.

...Sa me ka munguar zeri Yt melodioz qe shpeshher shpirtin tim ka qetesuar,
e dallget e mallit s`arriten ta mbysnin.Tjeter shpirt qeteson fjala jote,
tjeter shpirt acaron fjala ime...
Edhe per dhimbjen tende kisha nevoje,
per buzeqeshjen,shikimin,nje shtrengim dore apo nje perqafim tendin.
Kurre s`u bere i gjalle ne ditet e mia, ndaj po hedh vargje ne "Ditet e mia pa TY"...
Qofsh mire Shpirti im , qofsh mire....

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2006 05:39
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Neser nese mundesh perpiqu ta vrasesh kujtimin tim qe endet ne mendjen tende dhe ste jep pergjigjet qe ti kerkon.
Neser nese mundesh dashuro dike tjeter ashtu si ke thene dhe se ke bere.
Neser nese mundesh tregohu e sinqert te pakten me veteveten sepse une neser nuk jam me , do iki ...

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2006 16:11
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

shkrimet e tua me mallengjejn sa here i lexoj jan shum te bukura por nje gje s'arrij te kuptoj tek ti,po s'u lodhe me ditet e tua pa te ???? Pse s'perpiqesh qe ditet e tua ti besh me te sepse edhe pse ti sdo ta pranosh por ditet e tua me te do ishin shum me perfekte se ditet e tua pa te

Eshte kenaqesi te te lexoj gjithnje ...gjithe te mirat buza

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2006 16:16
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
shkrimet e tua me mallengjejn sa here i lexoj jan shum te bukura por nje gje s'arrij te kuptoj tek ti,po s'u lodhe me ditet e tua pa te ???? Pse s'perpiqesh qe ditet e tua ti besh me te sepse edhe pse ti sdo ta pranosh por ditet e tua me te do ishin shum me perfekte se ditet e tua pa te

Eshte kenaqesi te te lexoj gjithnje ...gjithe te mirat buza

Faleminderit per komplimentat ...

Ditet e mia ndihen me mire pa te,me te vertet dikur ajo i jepte nje kuptim ,i jepte forme,ishte pikerisht ajo dita ime.Ndersa tani ajo eshte thjesht dikush qe une kam dashur shume por qe nuk eshte asgje per mua. Ishte ajo qe me beri te hapja kete teme e cila eshte shume personale ,eshte si tip ditari ku une shkruaj mendimet qe nuk arrij ti them , mendimet ku skan te bejn aspak me realitetin, me asgje .Por une vazhdoj te jem ky qe jam dhe ndiem me mire pa te ne ditet e mia,ne jeten time,ne zemren time.Une nuk jam perfet dhe nuk kerkoj perfetesi ne ditet e mia,megjithse beso se bashke me te keto dito dite mund te ishin gjithcka por perfekte kurre ...

Ja kalofsh mire Adi

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2006 01:50
diabolic
bastard_inside

Eshte fllad pasioni ai qe ka mbeshtjell mendjen time.Me mban ngrohet dhe me jep fryme sa here qe venat e mia pertojn ti japin gjak zemres...

Mesazh i vjetër 03 Janar 2007 01:23
freeb
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/08/2004
Vendbanimi: Houston
Mesazhe: 172

E kapa veten te ngerthyer pas nje iluzioni...sot vura re se kisha humbur nje jave nga jeta ime; sa shume qe me ofroi dhe sa pak une dita te marr prej saj. U perqendrova shume gjate tek ndjenja....apo iluzioni...?!

Kisha kohe qe po "rrija me ty", trazoja shpirtin; gabimisht besova se ishe ti qe po ma trazoje; vuajta pak...ndjeva se ndjenjat e mia s'kishin rendesi...Sot, e "urdherova" veten te dal prej asaj vetmie qe po me lodhte...Te ka lodhur ndonjehere vetmia me dike? Mua sot me lodhi kjo vetmi me ty...

Mesazh i vjetër 03 Janar 2007 20:07
freeb nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freeb Kliko këtu për të kontaktuar me freeb (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freeb Shto freeb në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freeb në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Lightbulb

=Nuk e di se cilit personazh ju drejtova tek shkruaja ne ditet e mia pa ty.
Mbase nje personi qe vertet la gjurme malli ne memorien time;e nuk dita
sesi ta deboj embelsisht.Nuk dita,ose nuk desha me dit...
Edhe sot rishkruaj mbi kete bardhesi te zbrazet qe shume mire mund
te bej delete brenda nje sekondi cdo mendim timin.
E meriton te te rikujtoj,sinqerisht e meriton.Ti me ke dhuruar te qeshuren
tende aq te embel,zerin tend aq te lehte e melodioz,sa dhe sekretet tona
i kemi ndare bashke;dmth u rikthyem ne nje sekret te paprekshem.
Mbetem miq.Miq te zhytur ne mall.Mall qe nuk po fiket.
Harrova se ne vend te fjales shpirt me duhej te shqiptoja fjalen shok.
Shpeshhere ndjej boshllek brenda qelizave te ndjenjes sime.E mundohem
te mos bertas...Tani te jesh i sigurt se per ke ndjeja mungese:Ishe TI....=

Mesazh i vjetër 04 Janar 2007 21:53
Ora tani: 22:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar