Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve?? Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 3.57.
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
spartacus
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 03/01/2005
Vendbanimi: k-pax
Mesazhe: 85

ec atyyyyyyyyy

sa muxho paska ne kete forum , une habitem se gjate jetes time ne shqiperi nuk kam njohur asnje mysliman (besimtar) atehere perse duhet te respektojme muxhot e forumit qe nuk prezantojne fare myslimanet shqipetar , por vetem 0.1% te tyre ? nuk ka pse te merzitet njeri me fjalet e mija sepse eshte e verteta qe cdo shqipetar e jeton ne shqiperi , une jam mysliman shqipetar dhe jo keta muxhot qe na bejne propagande ne forum , edhe e them me bindje te plote qe ishte fatkeqesi ardhja e islamit ne shqiperi sepse kombi yne vetem ka vuajtur nga ndryshimi i fese , dhe nuk eshte njesoj si te hapesh nje teme mbi krishterizmin shqipetar , sepse krishterizmi ishe feja e te pareve tane , ishte e vetmja fe per te cilen shqipetaret luftuan dhe e mbrojten dhe ishte feja e unitetit kombetar gjate bemave historike te skenderbeut , ishte feja e rajonit ne te cilin jetonim , dhe per te gjitha keto arsye ishte feja natyrore e shqipetareve dhe vazhdon te mbetet ( prandaj kush i thote vetes shqipetar dhe i do te miren ketij vendi te mbroje interesin e kombit te tij perndryshe ata dy arixhinj , evgjit e injorant fanatik ne shqiperi te shkojne ete jetojne ne tora bora me talibanet mos te rrembehen shume nga histerizmi dhe euforia qe u jep fjala e lire ne shqiperi dhe kultura tolerante e shqipetareve).Edhe i lutem moderatoreve te mos i fshine postimet e mija te cilat jane edhe mendimet e shumices te shqipetareve ne mbrojtje te ketij 0.1 % -shi qe gjoja prezantoka myslimanet shqipetar , keta nuk jane profet dhe as nuk kane te drejte nga feja te jene profet , atehere cfare jane keta? keta jane studente ne vendet arabe ose ne turqi ( edhe ma provoni te kunderten nqs keni mundesi ). jap i hapur per cdo lloj diskutimi nqs keni ndonje replike mbi faktet e mesiperme.Ne fakt kisha deshire edhe dicka tjeter ne lidhje me temen te postoja keto dy fakte te rendesishme ne historine eshqiperise.
1) gjenocidi kunder popullsise came nga greket u be me preteksin qe ishte nje popullsi myslimane ( qellimisht nuk permendej fakti qe ishin shqipetar)
2) te armiqte e ceshtjes shqipetare e perdornin fjalen mysliman gjate konfliktit ne kosove per te ndikuar negativisht tek vendimet qe po merreshin nga fuqite e medha.
atehere muxho te ( dashur) nqs keto dhe ndarja e tokave shqipetare , dhe mohimi i zotit te te pareve nuk jane fatkeqesi atehere une ju pyes ju cfare jane?
une personalisht dhe shume shqipetare te tjere kane vendosur te rikthehen atje ku u takon ( ndoshta edhe tek islamizmi por jo nga shpata e turkut apo e muxhove por nga deshira dhe besimi) .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2005 15:24
spartacus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të spartacus Kliko këtu për të kontaktuar me spartacus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: spartacus Shto spartacus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto spartacus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: ec atyyyyyyyyy

Citim:
Po citoj ato që tha spartacus
une jam mysliman shqipetar dhe jo keta muxhot qe na bejne propagande ne forum , edhe e them me bindje te plote qe ishte fatkeqesi ardhja e islamit ne shqiperi sepse kombi yne vetem ka vuajtur nga ndryshimi i fese

Te me falesh nese s'kam nerva e as deshire te perfundoj se lexuari postimin tend meqe me duket shume percares,burues nga mendje-vogelsia...Cdo fe(si shume sisteme politike,sociale...)nese do perhapet i duhet te shkaterroje nje gjendje te tashme te nje feje tjeter(sistemi politik...),tani eshte mese e natyreshme qe ato qe jane "ne pushtet" s'duan ta lejojne pasi do humbisnin influencen e tyre ne shoqeri e si pasoje do nxitojne "beteja te betuara" ndaj dickaje qe ATO konsiderojne si e keqe.Tani nese eshte nocive vertete,vihet ne dyshim pasi njeriu nuk duhet perdorur sy kali!
E njejta gje ndodhi dhe me kryqezatat zoteri,biles shume me keq!

Nuk kuptoj se pse i duhet lene fajin fese kur ne te vertete faji qendron ke injoranca humane(qe per me te teper u shfaq dhe mesiper).Eshte PAAFTESIA JOTE(dhe e shume njerezve ne te shkuaren/tashmen)qe s'arrijne te ngrejne mendimet/vizionet e tyre mbi fene duke e pare si dicka te krijuar nga NJEREZIT dhe si e tille duhet trajtuar!!
Te me falesh por nje menyre e tille te menduari ne kete shekull qe jemi me duket i cike e lashte.Duhet ti perkiste ster-gjysherve te tu e jo ty.

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2005 18:03
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roneo
I dashuruar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: Mu ke guri qe bon xixa.
Mesazhe: 88

Re: ec atyyyyyyyyy

Citim:
Po citoj ato që tha spartacus
sa muxho paska ne kete forum , une habitem se gjate jetes time ne shqiperi nuk kam njohur asnje mysliman (besimtar) atehere perse duhet te respektojme muxhot e forumit qe nuk prezantojne fare myslimanet shqipetar , por vetem 0.1% te tyre ? nuk ka pse te merzitet njeri me fjalet e mija sepse eshte e verteta qe cdo shqipetar e jeton ne shqiperi , une jam mysliman shqipetar dhe jo keta muxhot qe na bejne propagande ne forum , edhe e them me bindje te plote qe ishte fatkeqesi ardhja e islamit ne shqiperi sepse kombi yne vetem ka vuajtur nga ndryshimi i fese , dhe nuk eshte njesoj si te hapesh nje teme mbi krishterizmin shqipetar , sepse krishterizmi ishe feja e te pareve tane , ishte e vetmja fe per te cilen shqipetaret luftuan dhe e mbrojten dhe ishte feja e unitetit kombetar gjate bemave historike te skenderbeut , ishte feja e rajonit ne te cilin jetonim , dhe per te gjitha keto arsye ishte feja natyrore e shqipetareve dhe vazhdon te mbetet ( prandaj kush i thote vetes shqipetar dhe i do te miren ketij vendi te mbroje interesin e kombit te tij perndryshe ata dy arixhinj , evgjit e injorant fanatik ne shqiperi te shkojne ete jetojne ne tora bora me talibanet mos te rrembehen shume nga histerizmi dhe euforia qe u jep fjala e lire ne shqiperi dhe kultura tolerante e shqipetareve).Edhe i lutem moderatoreve te mos i fshine postimet e mija te cilat jane edhe mendimet e shumices te shqipetareve ne mbrojtje te ketij 0.1 % -shi qe gjoja prezantoka myslimanet shqipetar , keta nuk jane profet dhe as nuk kane te drejte nga feja te jene profet , atehere cfare jane keta? keta jane studente ne vendet arabe ose ne turqi ( edhe ma provoni te kunderten nqs keni mundesi ). jap i hapur per cdo lloj diskutimi nqs keni ndonje replike mbi faktet e mesiperme.Ne fakt kisha deshire edhe dicka tjeter ne lidhje me temen te postoja keto dy fakte te rendesishme ne historine eshqiperise.

E Para me lejo te te them se nuk jam njeri fetar bile as qe kam qene por ama, nuk i fus hundet e piseta vend e pavend ashtu sikur ben ti i dashur.
Me sa shoh une na paske dale me kryq ne dore ashtu si perpara disa shek. vellezerit e tu te fese.
Ule nje tulle sepse je shume lart e pastaj bie poshte e vritesh.
Nese ka Muxho ne forum(qe per fat te keq se di kush jane) tashme me eshte mbushur mendja qe ka edhe njerez ngaterrestare si puna jote, nbjerez ziliqare qe mundohen te prishin tolerancen nderfetare ne shqiperi te ndertuar kaq bukur nga stergjysherit tane.
Shqipetaret kurre nuk kane vuajtur nga ndryshimi i fese por nga ngaterresat qe mbjellin koka te semura si puna jote i dashur dhe po te shohesh kleriket 3e feve te ndryshme kane shkruar per njeri tjetrin me konsiderate te larte.
Psh. Fishta i madh ka shkruar nje material te tere ne nderim te hafiz Dalliut ndesa haxhi sherif lengu pergatiti nje fjalim te bukur me rastin e vdekjes se Fishtes.
Sa keq qe nuk i di!!!
Ti gabon edhe heren e dyte kur mendon se Krishterimi eshte feja e te pareve tane, pasi dihet historiki8sht dhe eshte me se e aegumentuar se te paret tane kane qene pagane, qe dmth adhuronin shume zoter midis tyre ka qene edhe dielli.
Nese ke per kuptim kete per fe te te pareve o burra kthehu ...por krishtrimi ka ardhur me vone.
Pra per keto te palara enesh qe shkruan ne forumet fetare(pasi kam pothuaj nje jave qe te ndjek) dhe per keto argumente foshnjore qe sjell mendoj se duhet te te fshihen te gjithe postet ose te te jepet edhe nje mase ndeshkuese per moskorrektesi ne forum.
Nuk te njoh por shkrim me permbajtje kaq te dobet do me kishte zhgenjyer edhe nje kalama kopshi nese e bente.
Pra lere gjithesecilin ne pune te tij, muslimanin te kete fene e vet dhe te krishterin po ashtu, muslimani te studjoje kudo ne torabora apo edhe ne pakistan, e drejta e tij eshte, po ashtu lersa edhe te krishterin te studjoje neper kishat e Sllobos apo edhe neper bodrumet e kishave te Vatikanit.
E rendesishme eshte qe te na lini te marrim fryme te qete pasi sju a kemi shume ngene.
Kuptove?

Citim:
Po citoj ato që tha spartacus 1) gjenocidi kunder popullsise came nga greket u be me preteksin qe ishte nje popullsi myslimane ( qellimisht nuk permendej fakti qe ishin shqipetar)
2) te armiqte e ceshtjes shqipetare e perdornin fjalen mysliman gjate konfliktit ne kosove per te ndikuar negativisht tek vendimet qe po merreshin nga fuqite e medha.
atehere muxho te ( dashur) nqs keto dhe ndarja e tokave shqipetare , dhe mohimi i zotit te te pareve nuk jane fatkeqesi atehere une ju pyes ju cfare jane?
une personalisht dhe shume shqipetare te tjere kane vendosur te rikthehen atje ku u takon ( ndoshta edhe tek islamizmi por jo nga shpata e turkut apo e muxhove por nga deshira dhe besimi) . [/B]

Perseri foshnjoriteti juaj doli edhe ketu:
Ti i dashur godet vetveten me keto argumente e jo muslimanet, ketu ti tregon se fqinjet tane kurre nuk kane pasur vullnet te jetpojne ne paqe me ne, dhe kjo eshte shprehur gjithmone me armiqesi qe ne momentin e dyndjes sllave ne ballkan e deri ne ditet e sotme nga Hiresia e tij Janullaqis.
Perfundimisht ne lidhje me kete me lejo te jap edhe mendimin tim.
Ne baze te antifakteve qe ke sjelle me le te kuptoj se Islami paska qene shpetimtar per shqiptarine pasi paska penguar slavizimin tone, nderkohe qe ka qene edhe nje pengese per futjen e racizmit sllav tek ne gje te cilen e ke pervetesuar kaq bukur .
Me sa duket sapo ta paskam dhene rrogen ty i dashur sepse nuk kam se si ta shpjegoj ndryshe tere kete zjarr per te share fene e shumices se bashkekombesve te tu.

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2005 20:32
Roneo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roneo Kliko këtu për të kontaktuar me Roneo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roneo Shto Roneo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roneo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Feja eshte nje fjale e vetme, injorantet e kane shumefishuar.

Keto jane fjalet e Imam Aliut, mendoni pak per thellesine e ketyre fjaleve, pastaj diskutojme per islamizmin, kristianizmin, budizmin etj. Do ta kuptojme me mire se nuk eshte feja fatkeqesia e shqiptareve, jemi vete ne varrmihesit e vetvetes.

Tung

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2005 00:27
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Spartakus

Me i kujdesshem ne te folur. Mos kujton ti se ato qe di dhe beson ti jane me te zgjuarat??!!
Zotni, mundohu ti besh vend vetes ne shoqeri, mundohu ti hapesh rruget e shoqeris dhe jo ti mbyllesh. Nuk ka rendesi se cfar je, por mendo se ne ato fjale qe the ke ofenduar me qindra shqiptar qe ndofta jane me te mire se ty.
Nuk po e zgjas me, vec po te them se keshtu sic e ke nisur do biesh shpejt nga kali.
Shpresoj ne mirkuptimin tend.

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2005 03:48
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
spartacus
I perjashtuar nga forumi

mr.amor alucius dhe mr.keni karacter

nqs ti zoti amor aluciferius nuk e ke lexuar te gjith shkrimin tim atehere perse me kthen pergjigje , apo te jep kenaqezi iluzioni i te qenit modern dhe iluzioni i te qenit te lashte nga ana ime.Une thash vetem te verteten dhe nuk sulmova asnje fe ( nqs nuk kam respekt per nje fe apo per nje tjeter kjo nxjere ne drite vetem larg-lashtesine time dhe jo mendjen time te lashte) tema eshte nqs eshte nje fatkeqesi apo jo dhe une thashe ate qe mendoja dhe ate qe mendojne te gjith shqipetaret( te pakten ata shqipetare te thjeshte dhe te lashte* qe njoh une vete ) por fatkeqesisht kemi nje moderator ketu qe ngjan me teper me nje karakter filmash vizatimor ( psh ken kishoti ne maj te kalit ) qe mendon se ato qe di ai jan me te zgjuarat duke fyer keshtu me ato qe thote njerez qe ndoshta jane me te mire se ai vete.
heren tjeter zoteri keni do kisha deshire te me shpjegoje se si dhe ku e kam fyer dike para se te fshije postimet e mija sepse as nuk isha jashte temes dhe as nuk fyeva kend.
Nuk kam asgje une kunder fese islame apo myslimaneve por shpjegova ne lidhje me temen qe une mendoj se feja natyrore eshqipetareve eshte kristianizmi dhe se ata qe duan te ndjekin fene islame nuk kane arsye pse te propagandojne ne shqiperi por te shkojne e te jetojne ne afganistan me talebanet apo ne arabi me saudet dhe ne kete menyre edhe ata do te jene me te lumtur edhe ne me te lumtur akoma.Por kuptohet qe kjo eshte fakultative,une vetem sygjerova nje zgjidhje.edhe po se per pak harrova
MENDOJ SE FEJA ISLAME ISHTE NJE FATKEQESI PO TA SHOHIM NE ASPEKTIN KOMBETAR DHE SE CESHTJES KOMBETARE I KA SJELL VETEM FATEKEQSIRA,PER CESHTJE NDJENJASH NUK E DI NQS ATA QE BESOJNE NE ATE FE NDIHEN ME MIRE.

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2005 16:33
spartacus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të spartacus Kliko këtu për të kontaktuar me spartacus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: spartacus Shto spartacus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto spartacus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roneo
I dashuruar

Re: mr.amor alucius dhe mr.keni karacter

Atehere po te them se shqiperia nuk ka vuajtur kurre nga ndryshimet fetare por ka vuajtur nga njerez ngaterrestare qe shqsin interesat e vendit te tyre .
Me sa po shoh une ti je kyekeput kunder fese islame dhe muslimaneve, nese do te iknin shumica e shqiptareve neper Afganistan apo arabi kush do i zevendesoje ata? Greket? Serbet?
Ja pra ku te con racizmi yt, ti dashje apo padashje po luan nje politike te rrezikshme me te cilen jo vetem muslimanet por as edhe te krishteret nuk ta pranojne.
Ne jemi nje popull qe jetojme ne trojet tona, perpara se te vinin serbet apo sllavet ne ballkan dhe si te tille do mbetemi ketu cfaredo feje te kemi, kujt nuk i pelqen te jetoje me muslimanet apo edhe me te krishtetret e shqiperise le te kepuse qafen ku te doje madje edhe te shkoje tek slloboja te ngrohe veze.

Se fundi dua te kundershtoj fuqishem edhe pretendimet e Janullatosit i cili thote qe feja jone e para qe krishterimi pasi kjo cenon interesat kombetare tonat.
Pse? sepse populli shqiptar eshte ne keto troje perpara se ti vije krishti, po ashtu edhe perpara se te jene vete serbet.
Sipas Janullatosit dhe ish kutise postare 108(qe jepte mesime per krishterimin dikur) ne kemi qene te krishtere fillimisht dhe me kete do te thote qe jemi te ardhur !!! Jo zoteri Iliret jane mjekerbardhe ne keto troje, ata ishin Pagane,pastaj u bene te krishtere ne nje menyre qe nuk dihet, dhe me pas u bene muslimane.

Ps. Keni te lutem mos e fshij postin.
E di qe eshte pak i rende por edhe arsyeja e regjistrimit ne kete forum eshte se kuto palo njerez po na dergojne ne nje humnere qe as vete nuk po e marrin vesh.
Une kam pothuaj nje jave qe lexoj ketu tema jo mestruacjoni e jo piselleku dhe te pergezoj qe i ke hequr me te vertete.

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2005 18:00
Roneo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roneo Kliko këtu për të kontaktuar me Roneo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roneo Shto Roneo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roneo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Spartacua!
Une ta hoqa perseri meszhin dhe do ti heq te gjitha mesazhet po qe se kan nxitje per urejtje ndaj njeri tjetrit dhe fyerje te kujtdo besimi.
Ne mesazhin e fundit qe te hoqa me kishe fyer me krahasimin qe kishe bere. Nuk ta kam borxh mbasi nuk kam perdorut kurfar fyerje ndaj teje. Nese do te perseritesh dhe njeher fyerje ndaj meje apo ndonje tjetri do ta heq te drejten te postosh ne kete forum.
Ky do te jet komunikimi i fundit qe bej me ty per kete problem.
RoneoD!
Nuk mund ti le mesazhet qe kan fyerje dhe sidomos ato qe kan fyerje drejtper drejt. Me vjen shume keq qe dhe ti bie pre e mesazheve te dobta.
Ti mund ta mbrosh iden tende edhe duke mos ju drejtuar asnjerit por duke sjell diskutime ne te cilat te kerkosh respekt. Nuk di ne te thash, me keto pak fjal, ato qe duhet dhe nuk di ne me ke kuptuar apo jo.
Shpresoj te me kesh kuptuar.
P.S Mesazhin nuk ta hoqa por e editova nga ato qe mendova se nuk duhet te qendronin.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 04:33
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
spartacus
I perjashtuar nga forumi

Cool

roneo

mos i ngatero gjerat , une nuk kam thene qe nuk kam deshire te jetoj me myslimanet shqipetare , por nuk kam deshire qe ai 0.1 % qe ben propaganden turke dhe arabe ne shqiperi te prezantoje te gjith myslimanet shqipetare.kaq kam thene une , dhe se ku shkojne te jetojne ata nuk me intereson fare , sepse ata nuk jane shqipetare sepse nuk ndihen te tille ( ky eshte mendimi im) dhe nuk ka si te jem kunder myslimaneve shqipetare apo kunder te krishtereve shqipetare kur jam vete gjysem-pergjysem.flm.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 15:47
Roneo
I dashuruar

Eh kush po i ngaterron gjerat spo marr vesh une...

Degjo ketu mor djalosh.

Une kam jetuar nje kohe te gjate ne shqiperi ne nje vend me plot xhami e kisha dhe gjithesecili zbatonte fene e tij pa share fene e tjetrit.
Ne kete menyre u formua ajo qe u quajt tolerance nderfetare, ku shqiptaret perhere vendosen interesat kombetare mbi ato fetaret.
Ndersa ti sot ne emer te krishterimit apo me nxitje nga tjeterkush po mundohesh ti prishesh keto mardhenie te mira gje qe mund te coje ne urrejtje dhe me pas ne nje irlande te dyte.
Kjo sa per hyrje.

E dyta asnje mysliman apo Katolik nuk eshte ankuar tek ti qe nuk i pelqen te rrije me njerezit qe kane fe tjeter prendaj mos na sjell ketu sugjerime boshe shko ketu e shko atje, njeriu duhet te lihet i qete te besoje ku te doje te jetoje ku te doje dhe nese nuk je dakort me ato qe beson ai ska ndonje problem por ama mundohu ti besh vetes vend ne shoqerine shqiptare pasi po ti thuash nje shqiptari den babaden shko e jeto ne afganistan( perballe e jo i fshehur pas nje ekrani) jam me se i sigurte qe do ki kishte hequr corapet e do ti ti kishte futur ne goje lol.

Kujdes pasi njerezit ne shqiperi nuk do te te tolerojne kaq.

Le te jete ky mesazh per te gjithe ngaterrestaret dhe intolerantet.

Kush nuk do te jetoje me Muslimanet e shqiperise, Katoliket, dhe ortodokset(i cfaredo feje qofte) le te ike ku te doje por ama le ti lere te qete ata qe duan te jetojne ne paqe e mirekuptim.

Edhe boll tani se na merzite me keto brockulla qe thua.
Roni.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 18:15
Ora tani: 09:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Islamizmi. Nje fatkeqesi kombetare e shqiptareve??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar