Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? Vlerësimi i Temës: 9 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Re: Re:Durresi!

Citim:
Po citoj ato që tha belga

Jam;plotesisht dakort me idene qe ke shprehur;

durresi eshte vertet nje nder qytetet me te bukura;

prane dallgeve kalteroshe te Adriatikut

pershendetje nga belga

belga

Arixheshka mburr gjithmone siten e vete e dashur.Cfare bukuri ka Durresi para bregdetit nga Vlora deri ne Ksamil.Qe ndodhet afer detit?
Une nuk i mohoj bukurite e Durrsit sepse jam shqiptar dhe e dua cdo qytet te Shqiperise,por nuk mund te krahasohet me bukurite qe ka bregdeti i jugut.Nuk e ke vizituar kete pjese te vendit tend,prandaj mendon ashtu.
Dear,nqse do te bjere rasti te kalosh nga Vlora ne Ksamil(Sarande) ndryshe do te shprehesh.Te duket vetja sikur je ne Spanje ,Greqi apo ne bregdetin e Egjeut turk.Plazhe si ne Durres ka ne Seman ka ne Poro te Vlores me me shume rere e me vije bregdetare me te madhe.Si mund te mburresh ujin e detit ne Durres qe sipas analizave te bera sasia e fekaleve ne H2O e detit ishte 80 here me i larte se ndotja normale.Ne Vlore ne qytet ishte nja 50 here.Ndersa qe nga Uji i Ftohte ne Vlore e deri ne Ksamil deti eshte i paster si qelibari.Ne dhermi psh mund te shohesh nje monedhe ne fundin e detit nga 10m thellesi.Nuk te ka rene rasti te ulesh nen hijen e mandarinave apo limonave e portokalleve te pish nje birre te ftohte,a nje kanace soft drink.Aroma e agrumeve te deh e dashur.Mishi i pjekur nga malet e laberise te shijon shume ,sepse delet ushqehen me trendeline.
Pra jane disa faktore qe mund ta bejene ta quash nje vend te bukur.
Une kam vizituar Spanjen,Greqine dhe persa i perket natyres se jugut te Shqiperise nuk kane ndryshime,eshte e njejte.Ndryshimi eshte vetem tek infrastruktura dhe investimet e shumta qe behen ne keto vende te pasura.

Te falem i bukuri Durres
Me mall e me afsh une te kenendoj(keshtu e thote i madhi Q Kertusha)
S'te harroj une ty kurren e kurres etj.etj.
Pershendetje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Maj 2007 20:28
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lab
Anetar i ri

Regjistruar: 13/05/2007
Vendbanimi: filadelfia
Mesazhe: 24

kjo eshte e veshtir

Mesazh i vjetër 13 Maj 2007 21:43
Lab nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lab Kliko këtu për të kontaktuar me Lab (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lab Shto Lab në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lab në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antik
.

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: grecce
Mesazhe: 71

Thumbs up

ANTIK

TE NDERUAR FORUMISTA :INTERESANTE JANE KOMENTET ,PO HIDHNI DHE NDONJE FOTOGRAFI{TE KULLOSIM SYT}

}}

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2007 21:00
Antik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antik Kliko këtu për të kontaktuar me Antik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antik Shto Antik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antik
.

Thumbs up

ANTIK

TE NDERUAR FORUMISTA :INTERESANTE JANE KOMENTET ,PO HIDHNI DHE NDONJE FOTOGRAFI{TE KULLOSIM SYT}

}}

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2007 21:00
Antik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antik Kliko këtu për të kontaktuar me Antik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antik Shto Antik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

vendi me i bukur ne shqiperi eshte bajza e kastratit. eshte ne mes titogradid dhe shkodres afer liqenit, 20 kilometra larg nge te dy qytetet, mund te them edhe per shkodren se kam jetua atje qe ne moshen 12 vjechare, por bajza eshte nje vend i mrekudhueshem. aty ku njerizt nuk punojn po gjithmone kane, aty ky njerezit i luten zotit te mos kene pune, aty ku kafete dhe klubet jane plot, aty ku kundrabanta me e madhe eshe bere, aty ku bixhozi eshte shpikur, aty ku jane ruajtur traditat e shqiptareve te vjeter as turqit nuk e kane bezdisur bajzen, aty ku ka pasur te persekutuar njerez me shume nga komunizmi, aty ku nje pijanec beri 10 vjet burg se ja ngjiti emrin qenit te tij Enver (e vertet). aty ku cdo familje ka pasur lidhje ose njerez ne amerike qe ne kohen e komunizmit. aty ku cdo te diel vajzat vishen bukur dhe shkojne ne kishe. aty ku muhabeti dhe bixhozi dhe pija zgjasin 3-4 dite pa u ndale. aty ku jane njerezit ma kavaliera ne bote, une di se kam shetit boten tash 14 vjet.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2008 00:13
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

BERATI

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re berati.jpg
Ky file është shkarkuar 52 herë.

BERATI

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 08:55
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antik
.

OK

OK BERATI

Mesazh i vjetër 08 Maj 2008 23:16
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

Durresi

Por e pranoj se e bukur eshte e gjith Shqiperia

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 00:31
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aulon 12
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 179

Citim:
Po citoj ato që tha sjara
Durresi

Por e pranoj se e bukur eshte e gjith Shqiperia

Durresi eshte me te vertete qyteti me i bukur ne Shqiperi .

Une kam shume shoke ne Durres.

Keta shoket e mi nga Durresi plazhin e bejne ne Vlore .

Si ka mundesi ??????????????

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 17:53
Aulon 12 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aulon 12 Kliko këtu për të kontaktuar me Aulon 12 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aulon 12 Shto Aulon 12 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aulon 12 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Aulon 12

Durresi eshte me te vertete qyteti me i bukur ne Shqiperi .

Une kam shume shoke ne Durres.

Keta shoket e mi nga Durresi plazhin e bejne ne Vlore .

Si ka mundesi ??????????????

Sepse plazhi i Durresit .... SUCKS ....... .
Nuk e di nese jam shoku yt, po edhe une plazhin ne Vlore e beja, dhe e bej kur kthehem ne atlle .....

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 18:23
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar