Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Asgje moj. Si i ke floket sot, ne rregull?
__________________ mir..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Mos pyet.. Na mbyti shiu.. Mos pyet..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha F_xhunior Me ka kapluar pikellimi te mire ndaj meje jini nuk ndihem mire aspak se sot per here te pare, me thane -Ti je nje refugjat! //I bukuri e njofim gjo ket bukuroshin?
Citim:Po citoj ato që tha F_xhunior Me ka kapluar pikellimi te mire ndaj meje jini nuk ndihem mire aspak se sot per here te pare, me thane -Ti je nje refugjat! //I bukuri
__________________ .
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
si ju kam si pytni per mu leqe spo ja ndjen kujt keq jam loll kryt me myti tuj vdek po po qendroj em zori
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
Citim:Po citoj ato që tha dylan si ju kam si pytni per mu leqe spo ja ndjen kujt keq jam loll kryt me myti tuj vdek po po qendroj em zori cne dylan si te shpeshte e ke dhimjen e kokes,
Citim:Po citoj ato që tha dylan si ju kam si pytni per mu leqe spo ja ndjen kujt keq jam loll kryt me myti tuj vdek po po qendroj em zori
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
me grip sot keq shume deksha e kryt e kam cik ne an te majt shume ka shku ndaj lol
paska zen enjtja , e spaske faj qe ankohe, mos deksh ishalla, te shkuara t'shepjta
Me eshte bllokuar shkrim-taria. Me duken banale kur i mendoj gjerat, imagjino t'i shkruaj. Po se mos do me prishet reputacioni mua thuaj. Dylan te shkuara shpirti.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shprehme shqetesimet e tua.. Mos ke ndonje problem me floket moj?
Citim:Po citoj ato që tha Eria