Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Edhe kam bere edhe kam leshuar Kafsha jote e preferuar? P.s.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Qeni, macja, tigri Kur jeni e merzitur ju pelqen te mbylleni ne vete apo te dilni? ps:
__________________ .
Dikur mbyllesha ne vetvete. Dikur ama. Te pelqen e kuqja?
Aq shume, saqe vetem 1 buzekuq e 1 fustan kam ne ate ngjyre. Me ca shijet te pelqen akullorja?
Ca shijesh i pelqenin asaj?
Nuk merrem me llastica A te kane llastuar ne femijeri?
Jane perpjekur, isha "e pleqerise", por i kam pasur zet perkedhelite keshtu qe racionin tim e zhvaste ime moter. Dhurata me e bukur qe te kane bere?
Nuk di te vecoj, ka shume nga njerez te dashur per mua dhe secila ka bukurine e saj. Eria psh, me ka bere dhurate nje simbol timin, qe e kam shume perzemer. Je partizane e dhuratave te shtrenjta apo te thjeshta dhe domethenese?
Varet kush m'i ben, por vleresoj ne cdo rast origjinalitetin. (e kisha fjalen per dhuratat e femijerise) Ku do te doje ta beje nje udhetim se afermi dhe pse?
Udhetim ( nese quhet i tille) do te bej ne Dhermi per te takuar motren dhe niperit C'ka quan me te rendesishem ne personalitetin e nje njeriu?