............. rrofsh Etnik ................ llafi jot ne vesh te ...Dreqes........... .............
........... po per ne kristianet........a vlen ajo puna e shumices...........Katile pse me e heq 0 - on.........une me qef do i shtoja edhe dy zero te tjera..........
.................... ne koke te beqarve !! ............ho me pra se vdiqem me kercy icik..............edhe diçka - " mos e merrni me frike !! ".............
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
nese jo atehere perse na jep keshilla qe ti vete nuk ja ke haberin?
.......... pastaj kto jane fjalet qe mi ka thene X ktu nforum ........... e cila eshte martuar dhe ndare nja kater here...........
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!