Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Cum cum Nuk do i dhuroje lule per nje arsye specifike apo thjeshte preferon dicka qe mbetet me teper?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Jo nuk jam fanse e luleve (as te mi dhurojne ),preferoj dicka tjeter me te vecante dhe me kuptim. Pse kembengul,ke dhuru Lule ti ?
Aha, kembengula nisur nga nje bisede bere sot me disa miq te mi..Femrat thonin nuk do e benim nje dhurate te tille, meshkujt hapnin syte me cudi .. Thashe te marr nje pergjigje edhe ketu... Une, e kam bere... Kur keni blee nje liber per here te fundit?
Po para nje jave,nje liber shkolle Per libra artistik,nuk blej se nuk i dua ne gjermanisht Je fanse e letres?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Deri ne vdekje! (edhe une kam dhuruar lule) Ke dashur ndonjehere te kishe lindur mashkull?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Po kur dua te zihem e shahem...por jo jam e lumtur qe jam femer. Pse je lodhur ti se qeni femer?
S'ben vaki te lodhem se qeni femer, edhe pa share e pa bere grusht Sa femije do te doje te kishe?
Oh, une vdes per binjaket dessertiiii...por me kismet Jo dhe Jamais nuk do te lodhem! Ka ndonjera nga ju ndonje liber merak qe t'jua sjellim me poste?
Hahahahahhahahhahhahahhahahhahahha Ps. Kat e kalova ditelindjen une
Nese do kishe mundesi te shkoje te biblioteka e babit tim t'i vidhje ca libra, nder do me beje Titulli i librit te pare?