Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy Nuk kam deshir te takoj asnje.. pervec njeres qe ja marr shpirtin kur e takoj ... Bohhhhhh e kush na qeka kjo fatkeqja qe ja merrka shpirtin ti ee? P.s Shelgu PonuknxorrediplomensiGlakskashalka.
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy Nuk kam deshir te takoj asnje.. pervec njeres qe ja marr shpirtin kur e takoj ...
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E di e di, Ncuq Uajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E di e di, Ncuq
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Uajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Une vetem Erian dua te takoj, se ben kafe te mire. Kush do na e shikoje me
Citim:Po citoj ato që tha Eria Uajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une vetem Erian dua te takoj, se ben kafe te mire. Kush do na e shikoje me Filxhanin mo?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une vetem Erian dua te takoj, se ben kafe te mire. Kush do na e shikoje me
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Endri barbecue ket weekend, my house, kushdo te vije vet megjithse marr njerez ket weekend per kot po flas do jem busy
Citim:Po citoj ato që tha Endri barbecue ket weekend, my house, kushdo te vije
Citim:Po citoj ato që tha Eria Filxhanin mo? Po ke, taven?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Filxhanin mo?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Qypen .. dhe shoqen e saj
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po ke, taven? Varet si e pi Desserti
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po ke, taven?
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Citim:Po citoj ato që tha Admirali Eh, atë që desha me takuar e takova, vetëm 4 orë ama... Aww qenke kthyer Admiral!!
Citim:Po citoj ato që tha Admirali Eh, atë që desha me takuar e takova, vetëm 4 orë ama...
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Varet si e pi Desserti Si e pi? Me buze me e rrufit qe ka lezet, oj. I fry kur eshte e nxehte dhe e rrufit prape. Ja kshu e pi. Desserti e ka mendjen te qypi. Jo po gajden thuaj
Citim:Po citoj ato që tha Eria Varet si e pi Desserti