Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Sot me kish mare malli te haja , shpatull qingji me pure , nje pjate sallat domate dhe me befte mire !!
Po a me beri se !
Rezultati mishin e dogja dhe pureja svihej ne goje , me ngeli sallata , jete e poshter

Myzeqar haahahahahahah sa kam qeshur po si i dogje te gjitha ngele vetem me sallate Mos u merzit kshu eshte jeta e shpifur e bukur duhet ti pershtatesh !!
Ps: Mua me ka vajtur mendja per Kastraveca turshi , speca te mbushura me gjize pa kam nje shekull pa ngrene !! Ps : Jete e poshter
Perqafime te Gjitheve kudo qe jeni !!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 22 Shtator 2005 05:49
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

O njerz na u marune gjellet apo si eshte puna Me duket se skemi lene gjelle pa permendur tani spo me vjen ndonje gjelle ne mendje kush di te tjera ti permendi

Mesazh i vjetr 30 Shtator 2005 07:05
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
O njerz na u marune gjellet apo si eshte puna Me duket se skemi lene gjelle pa permendur tani spo me vjen ndonje gjelle ne mendje kush di te tjera ti permendi

Edhe ti ku mbarohet gjellet , por thjesht forumistave sic duket u ka ik oreksi
Nejse sot po gatuaj une prap(jo se bej dot ndryshe) , dhe po bej pule ne furre , pure patatesh me gjalp , hudhra , qumesht , piper dhe pak krip ka dal o zott o zottt (per kete me ndihmuan ) si dhe nje sallat te nderlikuar shume , kam prere shume llojesh jeshillek , cfare do dali do tua them kur ta ha

Mesazh i vjetr 30 Shtator 2005 16:22
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:

Nejse sot po gatuaj une prap(jo se bej dot ndryshe) , dhe po bej pule ne furre , pure patatesh me gjalp , hudhra , qumesht , piper dhe pak krip ka dal o zott o zottt (per kete me ndihmuan ) si dhe nje sallat te nderlikuar shume , kam prere shume llojesh jeshillek , cfare do dali do tua them kur ta ha

qeke talent i pa zbulum ti mër lale..
hallall që paske mundësin të gatuash....edhe un ishte një kohë që isha vetëm fare dhe përpiqesha të sajoja ndonjë gjë si me hamëndje, por edhe me libra gatimi, po më thën të drejtën spara më dilshin dhe kaq të shijshme...
e vetmja gjellë që kam bër vetë edhe që ka dal e mirë kan qën tavë me qepë edhe peshk....

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 02:49
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:

Myzeqari O te lumshin duart se na kenaqe vetem duke e lexuar duket e shijshme
Lum ajo qe do te mare ose te ka mare sepse do e kenqesh duke i gatuar (kuptohet me raste)
Ps: Nga na eshte futur Rubini Guzhinjeri ?? !! Rubin nxire koken dhe hajde shkruaj ktu ndonje gatim
Mua me ka vajtur menja per mish te pjekur ne hell E dua ta shof te pjekur te gjithe Qingjin ne tavoline .

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 06:59
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Rubinin e kam ble une dhe nuk e lej ti japi recetat te tjerve sepse i du per vete....

Evisa Se shpejti do te shkruaj, por mos u beni merak se aji i shkreti s'ka kohe me flejt gjume. Jemi te zene me nga 2 pune. Flm per interesimin.
Ju a perqafoj une per te gjithe.....Se e kam si shpirt.

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 14:08
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

mua me ka mar malli per tav me patate

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 17:58
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Rubinin e kam ble une dhe nuk e lej ti japi recetat te tjerve sepse i du per vete....

Evisa Se shpejti do te shkruaj, por mos u beni merak se aji i shkreti s'ka kohe me flejt gjume. Jemi te zene me nga 2 pune. Flm per interesimin.
Ju a perqafoj une per te gjithe.....Se e kam si shpirt.

Hahahahahaahahahaha Lela o mi dhe ti mos u bej kaq kurnace se receta jane te shkretat
Lela car te besh zemra ashtu eshte jeta disa me 2 puna disa me 3 po rendsi ka qe te kesh leke dhe te realizosh planet qe ke
Lela te perqafoj nga larg dhe ma ki kujdes Rubin Te Lela
Tani ktu eshte mengjes nuk me shkon ndonje gjelle ne mendje per momentin

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 18:32
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Citim:
Hahahahahahahaha ckam qesh ti djali , ashtu eshte , pse nuk behesh moderator

ajo tava me patellxhan te mbushur eshte akoma aty , apo e hengren te gjithe????

Mesazh i vjetr 02 Tetor 2005 00:10
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Nuk me benin kembet te kthehesha....

Ju kisha dhene nje premtim familjareve te mij:Kur te shkojme ne Shqiperi hapni gojen dhe kerkoni te gjitha llojet e gjelleve qe ju ka vajtur mendja dhe ato do t'i keni.Dhe e mbajta premtimin.Menuja ishte kjo:ne mengjez kishin pace koke vici ose salcice(KMY ose EHV),veze te freskta fshati,djathe deleje,kos,ullinj ashtu sic dim t'i gatuajme ne:dreka kishte gjelle me perime te fresketa plus peshk deti te skuqur ose tave te llojit koce,barbun, lavrak,karkaleca dhe te ashtuquajturat fruta deti,sallat domatesh tip zemre pa fara me sallator,ullinj plus djath dele,sallate jeshille e mrekullueshme.Pijet vere ose birre sipas preferencave.Per frutat dhe perimet kisha porositur nje mikun tim ,i cili na i sillte te fresketa cdo dy dite nga kopeshti i tij.Ne darke shkonim ne lokalet buze detit jashte Vlores ku shijonim mishin e pjekur te qengjit.Ne nga Vlora kur duam ta respektojme nje mik ose shok i vendosim perpara bishtin e qengjit i cili ka nga 1kg-1.5kg mish.Dhe une pata rastin te shijoja nja 5 cope te tille ne darkat dhe drekat me te afermit e mij.Me thene te drejten une pelqej brinjet dhe gjoksin e qengjit te ngrohte.Nje darke tek halla ime nuk e lame te hidhej neper pjata por sa u hoq nga zjarri ashtu te nxehte i thame atiij qe e poqi do na i presesh brinjet nje nga nje dhe do t'i hame keshtu ne kembe.Shije e shkelqyer.lepinim edhe gishtat.Disa here shkuam ne fshatin Radhime ku te ulur poshte portokalleve e mandarinave shijuam mishin e pjekur me zjarr me dru.Vendi ku piqej mishi ishte nje dhome rreth 5 by 5 e gjitha me xham ku dukeshin mishrat qe piqeshin.E kam filmuar kete moment per tua bere zili miqve te mij qe s'kane shkuar akoma ne Shqiperi.Por momenti kulminant ka qene shkuarja ne Llogora ku ishim tri familje se bashku.Kuptohet ishim shoqeri.Bleme dy shelege dhe na i theri e na i poqi i zoti i tyre.Ulur posht pishave,me ndonje faqore perpara,prane burimeve te ftohta qe burojne nga malet e Vetetimes dhe duke kenduar e kuvenduar e kaluam ate dite te paharrueshme deri ne darke.Me nje fjale nuk lame gjell pa provuar.Fergesn e provuam ne Tirane dhe disa gjelle te tjera karakteristike te Shqiperise se Mesme.Me nje fjale u kenaqem,por problemi ishte se nuk na benim kembet te ktheheshim kur kujtonim keto shijet e cpifura te ushqimeve ketu.Deri dje pata mish Shqiperie sepse mora me vehte rreth 35 kg mish po tani i thashe sime shoqeje si do bejme?Sot ajo shkoi dhe bleu mish nga ky ketu.Une nuk e vura ne goje sepse me dukej sikur haja kashte me shije grasoje.Ne pergjigje te kritikes qe fergesa eshte nga Elbasani e jo nga Tirona nuk jam i qarte.Une di nj gje qe Elbasani eshte i degjuar per Ballokumet,per simite bugacet,por ja qe ballokume po bene edheTirona.Me falni qe u zgjata pak,por ju pershkrova disa nga gjellrat e shijeshme te vendit tone te dashur qe t'ju coje pak goja leng.Me respekt per te gjithe,sidomos per zonjushen Evisa te ciles i uroj fat e lumturi ne jete!

Mesazh i vjetr 02 Tetor 2005 01:54
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar