RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Lajm i parafundit :-- Presidenti rus eshte hajvan fare , me gomar se ai nuk ben zoti
Presidenti rus po ngiste nje benz te ri ndersa po vente tek nje turme njerezish .
Ndalon makinen dhe sa behet gati te dali nga makina, makina vazhdoi te leviste ..hahahahahaha -
-Ky gomari sic duket nuk e kishte ven makinen ne Parking dhe vajti te dilte ,
kur makina vazhdoi te leviste... per kunj te kinezeve
dhe ky ngeli me nje kembe brenda ne makine ...U sulen bodigardet e tij dhe shoferi i tij qe ta ndalonin autokombajnen e presidentit , dhe ta hiqnin edhe kete qoften nga makina se la nam hahahahahahahaha u dhivaaaaaaaaaaaaaaaa
--Mirpo sot i po biesdoja me rusin q e kam ne zyre --dhe po i tregoja ca humror Vlore e ai po qeshte si idiot por duke u ruajtur nga bosja -
-Dhe pastaj po me tregonte ky rastin kur ishte edhe ky drejtues dhe shoferi i tij i mesonte makinen ketij
------Dhe ne nje rast shoferi i tij ishte cik i dehur ndersa i mesonte makinen ketij rusit
nuk e vuri re qe rusi po kalonte siper nje pucete pa kapak dhe i thoshte ketij :..ec drejt se je mire ...--Rusi i thosh :--Po eshte puceta ta ndryshoj drejtimin ?
---Shoferi ngulte kembe :--- ..Ec sse vetem nje pucete eshte ...--Kur ne fakt ishin 4 puceta resht --hahahahahahahahahhahaha...dhe rusi po ecte me makine nga puceta ne pucete , ndersa shoferi tij as e ruante fare ....
I thashe une :--Po ca shoferi paske pasur , ai paska qene palaco fare ..
..E nejse
Kur ky mbaroi ket' muhabet i them une pasi i kisha treguar kete gallaten e presidentit rus : -
-------Po mire ky ish shoferi jot tani ku punon , mos punon gje shofer me presidentin rus ?--- --Aty pastaj po qeshnim me lot ,,,,,,