Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ti je e fjales me diplome Ke ndonje gje kundra numrave?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Jo moj cne.. une i dashuroj.. ne disa raste te vecanta sidomos.. Ke raport te mire me fqinjet aty ku je?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Nuk i njoh fare,e kam zakon qe e vogel qe nuk i jap shume njohje popullit perreth ku jetoj. Fiksim qe nga femijeria. Pse ti behesh me komshinjte?
Raporte te mira po formale.. Gje e mire apo gje e keqe ky formaliteti sot?
Shume e mire, per mendimin tim,kjo 'ftohtesia' ne marredhenie eshte shume e mire per shoqerine sot. Ze miq shpejt?
E kam te veshtire te hyj ne konfidenca qe ne fillim, preferoj te studioj ne heshtje me pare. Po ti?
Jam tip i shoqerueshem,por kam me shume njohje dhe shume pak miq. Edhe une preferoj te bindem njehere e pastaj t'i quaje miq. Me pelqen shpesh vetmia,sesa te shoqerohem me njerez qe s'me hyjne ne sy. Te tremb vetmia?
Jo. Mendoj se nese dikush nuk eshte i afte te qendroje me veten e tij nuk qendron dot as me te tjeret.. Fluturon gomari?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Fluturon gomari? Dil ke "penxherja" ta tregoj Po perse, perse?!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Fluturon gomari?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Fluturon gomari? Fluturon,fluturon Ujin e ftohte apo e ngrohte?