kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Ok. Kurt. Thjeshte per muhabet e thashe (edhe pse ti zgerdhihesh= ), prap per muhabet ishte!
Mendoni dhe gjykoni si te doni por, une nuk mund te them qe; gjithe Amerika luan Poker kur jane vetem disa qe luajne.
Une nuk mund te them qe Ne Amerike eshte ligji "me vdekje" kur ky ligj aplikohet vetem nga disa shtete te amerikes!
Nuk mund te them qe; Ne Amerike te gjithe mbajne arme, i lejon ligji amerikan, kur kjo eshte e lejueshme vetem ne disa shtete te Amerikes dhe jo ne te gjithe ameriken!
Etj, etj. Keshtu e shoh une.
perzotin te betohem qe nuk jam zgedhire me ndonje qellim te keq Vizio.
e gjeta debatin te lezetshem sic e kam shpjeguar psene, se ju evropianet jeni me oficineta ne gjithcka sidomos ju gjermanet sic e thekson artikulli. prandaj fjala lezet e ndjekur me ikone zgerdhirje apo (lol) ne ket diskutim eshte shenje e qarte e qellimit apo ndejnjes them une. kjo zdo thote qe zgerdhihemi literally...thjesht piksunim virtual...ja edhe njehere lool
nejse, sapo desha te shkruaj you got me vizio, me argumentin qe bere ma mbydhe gojen por tani me kujtua qe akoma une kam te drjete persa i perket ktij debati fascinating qe po bejm loool
amerika eshte me e madhe me siperfaqe se evropa.
nje amerikan mund ta shikoje evropen e bashkuar EU si nje evropian e shikon SHBA.
pra kur lexojm ne kalim gjermania, nenkuptojm nje shtet i evropes. eshte njesoj sikur te thuash texas, nje shtet ne amerike. dhe mjafton te specifikojm qytetin e atij shteti, bonn ne gjermani, ose dallas ne texas p,sh.
sepse nga nje kontinent tjeter nuk kemi kohe me zoom si google earth.
p,sh une jetoj ne ne clark county nevada, qe perfshin gjithe qytetin dhe shumen e ktij shteti, dhe ne clark county prosuticioni eshte i ndalur me ligj, por ne nje counti tjeter 20 kilometra me tej midis shkretires, prostitucioni eshte i ligjshem.
sepse ai county nuk ka te ardhme tjeter pervec prostitucionit dhe ktu ne qytet eshte turizmi.
teknikisht i bie qe nje gjerman apo kushdo mund te thoje qe ne shtetin e nevades prosuticioni eshte i ligjshem, por une mund te arrestohem direkt nese dal tani te marr nje prostitute ne qytet.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|