Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Sa larg data 5
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ku do shkosh kati pershendetje forumi horizont per temen kjo
Citim:Po citoj ato që tha dylan ku do shkosh kati pershendetje forumi horizont per temen kjo Diku rrotull me pushime dylan.. MC: Sot do dal te zgjedh bizhute per martesen e mikes time..Si eshte jeta!
Citim:Po citoj ato që tha dylan ku do shkosh kati pershendetje forumi horizont per temen kjo
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Po mendoj qe kisha shume kohe pa hyre ne forum dhe a mund te jene ketej rrotull miqte e vjeter????
__________________ * HA...PI...RRI *
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Diku rrotull me pushime dylan.. MC: Sot do dal te zgjedh bizhute per martesen e mikes time..Si eshte jeta! ku shku kati lum si ti sexi pershendetje shpirti
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Diku rrotull me pushime dylan.. MC: Sot do dal te zgjedh bizhute per martesen e mikes time..Si eshte jeta!
Citim:Po citoj ato që tha dylan ku shku kati lum si ti sexi pershendetje shpirti Pershendetje ty dhe te gjitheve...Une disa nuk i njoh se mund te kene ndrruan nick, kurse une jam ajo Sexi qe kam qene dhe do jem gjithmone
Citim:Po citoj ato që tha dylan ku shku kati lum si ti sexi pershendetje shpirti
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Pershendetje ty dhe te gjitheve...Une disa nuk i njoh se mund te kene ndrruan nick, kurse une jam ajo Sexi qe kam qene dhe do jem gjithmone te njofim sehst nevoja per prezantim tani te na prezantosh femijet do ishte nje qef per ne sa do te jen rritur
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Pershendetje ty dhe te gjitheve...Une disa nuk i njoh se mund te kene ndrruan nick, kurse une jam ajo Sexi qe kam qene dhe do jem gjithmone
Citim:Po citoj ato që tha dylan te njofim sehst nevoja per prezantim tani te na prezantosh femijet do ishte nje qef per ne sa do te jen rritur Çunat e mi jane rritur vertete do ju vej foto tek fotot e anetareve te forumit.
Citim:Po citoj ato që tha dylan te njofim sehst nevoja per prezantim tani te na prezantosh femijet do ishte nje qef per ne sa do te jen rritur
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Çunat e mi jane rritur vertete do ju vej foto tek fotot e anetareve te forumit. ok sexi presim me padurim ti shofim
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Çunat e mi jane rritur vertete do ju vej foto tek fotot e anetareve te forumit.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha dylan ok sexi presim me padurim ti shofim Dulan, ke dnonje mendje te hajrit?
Citim:Po citoj ato që tha dylan ok sexi presim me padurim ti shofim