Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047
Enigma aj lav ju long tajm looooooool....
uaaa vlora ca jane ato foto sa te rrenum.....
thashethemi i fundit dmth eshte e sigurte Enigma sa me tha "elsaaa te dashuroj" jam so happy se keni idene ika tashi se mpaska ra teli e se kam pa ....mu ngel hatri robve ....ciao
Mesazhe: 4073
ahahahah sa llafazane qe jeni ...se di ca eshte bere ketej... duhet t'ju arrij.
Ku jemi enigma doli nga ato te shoqates aahahahah e po mire o e ligjshme eshte ketej nga anet tona ahahah elsaaa je gallate. Tani u be ky apartamenti akoma me interesant.
Mesazhe: 4073
Rubi ....shyqyr qe dukesh ndonje here ketej se na ke harruar fare....
O Rubi une mora vesh qe kishim te benim me vjedhie te votave di gje ti ?
Tani kam nje supozim nqs shkon ti ne kete aventuren e Shqiperise po vij dhe une. Are you in :p ?
Mesazhe: 2047
Citim:Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave thuhet qe kan dal ca partizane nga romet e shqiperise.. dhe bejne si te fort mbas ekraneve te pc :p
sic duket njona qe me dergoi Mp bo pjese te grupi i ketyre....cuna nuk u flas me ...se jane bo femrat e forumit xheloze ...me bejne presion ne MP.....po nuk u duka nga forumi dijeni se noj njona ka gisht ne zhdukjen time....me kerkoni t enoj ferr...ncncncncncncn