Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
genco
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/11/2005
Vendbanimi: Pe
Mesazhe: 72

Konkurrenca

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re shpalljekd[1].jpg
Ky file është shkarkuar 80 herë.

Kujdes djem se po vijn dit te veshtira me gjet nuse

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2006 17:40
genco nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të genco Kliko këtu për të kontaktuar me genco (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: genco Shto genco në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto genco në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

hahhahha s kam qeshur ....dashka dhe te beje pasardhes maskarai.... e dashka nusen e re hahahhah

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2006 19:45
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

hhahahahah drama pleqet jan ma zi se djemt e ri... por ka dhe nga ato femra qe e marrin trapin vecse jeton ne zvicer. di shume vete qe jetojne ktu ne usa te ndare me 10 femij e shkojne ne shqiperi e marrin femren ku te jete me e bukur.

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2006 22:41
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Talking

erdhi shefja zyressssssssss

po he cthuhet ketej?si kane shkuar punet,me planin mire jemi??

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 22:04
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

ti do me lesh beqar mua e shoh une.......

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 22:10
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven

une jom per vete,kam hallin tend une ehuhaaaaaaaa

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 22:11
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

...

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven

E kam thene une, nuk do shkonte gjate kjo e jotja me Amor Alucius

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 00:21
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

ahahahahah

po ne jemi muaj mjalti ter jeten more ,madje kemi filluar te marrim kosheret dhe te shesim mjalt ...keshtu si e kemi nis do bejme monopolin e mjaltit per shqiperine

Kot skemi per njeritjetrin frutin dhe kafshen e preferuar

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 00:24
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

E kam thene une, nuk do shkonte gjate kjo e jotja me Amor Alucius

]]

Adi as e jona nuk shkoj gjate!!!

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 10:20
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Po ketu po bashkohet apo po ndahet poplli????

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 13:42
Ora tani: 15:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar