kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
O kurti, po fol shqip te shkreten se na lodhe. A thua se nuk dime anglisht e gjuhe te huaja ne te tjeret. Dukesh ndonjehere si ET qe gjendet i rene ne nje forum shqiptaresh pa ditur as gjuhen.
Origjinale duam te jemi te gjithe, por kur vizitohet nje forum shqiptar per 2 vjet me rradhe te pakten disa fjale shqip mesohen. Te lexosh emrin tend ne forum eshte baraz me postime ne anglisht. Te punon shqipja apo jo? Nuk e kuptoj pse hyn ne forum shqiptaresh kur refuzon te mesosh shqip qofte dhe per nje rrjesht. Ne fillim te kuptoja fare mire, por tani me duket sikur na ofendon te gjitheve duke folur anglisht qellimisht. Ngjan sikur perbuz gjuhen dhe sforcimin tone per te qene shqiptare. Edhe Darke, qe ishte spanjolle, shkruante shqip dhe sforcohej te respektonte rregullin e shqipes ne forum. Boll te shkreten.
e kam lexuar diku se kur nje mashkull mundohet te tregohet shume moralist eshte shume hipokrit!
ta them te drejten kam smoke nje joint tani qe kisha kohe/vite pa smoke (some good kronik) dhe spo dua te prish qetesine qe me sodhi, kshtuqe spo lodhem me kto bullshite tani:)
mendo cte duash ti dhe kushdo...
te rrekomandoj ta pijsh nje joint gjithashtu se po me dukesh shume intense dhe qesharak me kto analiza comike ( jam tradhtar i kombit:lart::D )
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|