Vizioner
...ne Timon
Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Bashkangjitje: henninger-export.jpg
Ky file është shkarkuar 19 herë.
Citim: Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po ha nje darke prifti dhe po pi birre Gjermane qe eshte birre importi e ardhur direkt nga Vizioneri
--Problemi eshte kjo lloj birre gjermane kur e provova para nje jave ishte e shkelqyer ,
ndersa kjo qe po pi tani --Eshte e mire por jo ne lartesine qe ishte para nje jave ....
--Me c'shof une gjermani ka prishur doren -Nuk e edi pse e ka bere gjermani kete prrocke por , i del detyre imediate Vizionerit
ti terheqi veshin njecike atij gjermanit qe prodhon Birren Beck's se ka ankesa konsumatori albanes ne Amerike ..lool
eeehhh RAIMOND, ne fund te textit e kuptova ku e ke/eshte problemi; Ti pine Birren e gabume o mik, nuk pine ate qe te cova une
Kjo lart eshte Birre,prodhim Frankfurti e jo ato te tjerat. Jemi patriote ne ketej, pijme prodhimet e vendit ku jetojme. Pa shaka kjo. Prsh ti afrosh kete Birre njerit nga Köln-i te vret vallahi dhe anasjelltas.
Fabrika qe prodhon kete Birren eshte afer meje. Para nja 4 vjetesh e kisha shtepine gati perballe. ka si simbol Kullen e Pare fare , me te larten ne Frankfurt (tani jane dhjetra te larta).
Keshtu RAIMOND, pi vetem kete Birre dhe cdo gje do heci n'rregull
* * *
Tani sa po erdha dhe me Kafen perpara kam ngrit kembet perpjete para pc-se, t'me levizi i cike gjaku se mka rene ne fund te kembeve.
|