dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487
|
Citim: Po citoj ato që tha RAIMONDI
Shqiptari ne pergjithesi ,ne shumicen dermuese ka mendimin me mire femer shqiptare se e huaj,
mirpo eshte shqiptarka ajo qe nuk e ruan per shqiptarin --hahahahahahahahahahahahaha-
Se shqiptarka eshte femer karriersite , dhe do qe mashkulli i saj te jete i pasur dhe me karriere....
-Gje qe ne emigracionin shqiptar i cili behet ne kushte te veshtira nuk i realizon dot ato kur je ne moshe te re .
. keshtu qe shqiptarka duke qene tip qe jepet pas interesit lidhet direkt me te huajin Amerikan apo grek, sipas vendit
-------Ketu bene perjashtim vetem nje lloj femre nga Shqiperia
--Vajzat e Vlores
Ato- Nuk vene me te huaj ,..... Une nuk kam kam pare asnje vlonjate te shkoje me te huajt ------
--Pastaj te gjitha shqiptarkat e tjera ketu ne USA dhe ne Greqi (sic me kane thene )
--nuk kane aspak respekt per mashkullin shqiptar .
--Ky opinion eshte per aq sa di une .....
--Diku ketu lexova qe u tha, se vajzat greke jane te bukura
-Ketu ne USA Greket jane vazja normale , se per te bukura ketu jane Amerikanet --Ato jane super ,ne cdo aspekt
-Ne fakt amerikanet si femrat edhe meshkujt qendrojne shume lart ne paraqitje si nga trupi dhe nga fytyra --Atyre nuk ua merr asnje komb
--Mireqenia e mire qe ata e kane pasur me kohe , shprehet ne paraqitjen e tyre
Por greket ama jane shuyme vajza te mira .-Sillen shkelqyer , dhe jane shume te afrueshme
Te japin muhabet
--Ato nuk jane materialiste si shqiptarkat dhe cudia eshte se greket pelqejne shume te lidhen me meshkujt shqiptare ...
jo ta po rujn fiqt deri sa te pjeken ncncncnc
meshkujt me mir me shqiptare sesa te huaj ndersa per femrat me mir me te huaj se shqiptar jam me te lirshme ,shqiptaret jan te trashe
sorry
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|