Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: as nuk duhet te mendojme me per gjera te tilla....

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
As nuk dua ta mendoj fare qe ne krye te qeverise te vije ky Belgium___________

Le pastaj ti Z.kryeminister--Myzeqari me thua edhe ti çel fonde --e kujt atij pa le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do t'i humbisja edhe dietat e mija per shperblimin e atij qe do e hiqte qafe me çfaredolloj menyre kete specie politikani --puçist

ai jo vetem po na kercenon te gjitheve me lloj lloj shprehjesh e madje fale tij po kthehemi ne gazin e botes dhe opozita po tallet me ne.......

NS-6 e fundit gje qe duhet te mendosh ne kete bote eshte qe une te jem kunder teje me apo pa post...............................................

Kontinent ti po me zhgenjen si ore deshiron ta nderrosh kete lloj kryeministri qe kemi tani ne shyqyr qe ia arritem dites te n'a perkrahe fale ti edhe vete ambasada e SHBA-se???????????????????????????????

lubi fol ti fol se gati e kam spaçin vetem per ty kam me e rihap do vuash per zotin ne minier e ke vendin ti kulake
:-)))))))))))
kontinenti ket ke lista kuqe shpejt

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 20:04
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHA

as mos e vrisni mendjen fare per mua Z.Belgium une i kam krahet e ngrohta.............................

vete ai te cilit ti iu drejtove per ndihme--Kontinentit--me ka borxhe te medhaja pasi une nuk e nxora emrin e tij per ta bere publik per shume fakte e dokumente qe i kisha ne disponim krejtesisht kunder tij

e per kete lloj deshmije une nuk pranova as oferta ne para e as ne menyra te tjera...

madje pavaresisht se miku im me i mire ketu NS-6 me kerkoi ndihme si kryeredaktor i gazetes se opozites m'u desh t'ia refuzoja takimin per shkak te fjales qe i kisha dhene Z.Myzeqarit

Kontinenti mendoj se erdhi koha te behesh BURRE e te me ndihmosh ashtu siç te kam ndihmua ehe une dikur ty------ti e di vete tani me

"nderi shperblehet me nder"--kjo eshte thirrje per ndihme SOS......................................................................................................

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 20:25
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Myzo, ish-kryeministri u kthy nga vila qe ka ne Paris dhe , me boni per nji lek,kur pa se nuk ishte kryeminister, me the tjeter qe do bonte puc dhe se une ia dija koken.
Por, po e mori prap fuqine, ai nuk do na boje gjo te keqe jo, se tek e funit esht dora jone. Ia var i cike punes ai se e ka qefe jeten e nates sepse e ka shprehur tek tre deshirat...po c'ti bejsh...se keshtu jane keta politikanet.

Kontinent jam i shokuar ne kulm , ky ishte reagimi i nje prej ministrave me besnik timi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napolonin di ta kercej ai , tia mari nje pastaj !
Posti im nuk leshohet bammmmmmmmmm tia beni te tere !
Mesa duket ka ardh ora te mare masa !!!

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 20:53
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Re: ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
HAHAHAHAHAHA

as mos e vrisni mendjen fare per mua Z.Belgium une i kam krahet e ngrohta.............................

vete ai te cilit ti iu drejtove per ndihme--Kontinentit--me ka borxhe te medhaja pasi une nuk e nxora emrin e tij per ta bere publik per shume fakte e dokumente qe i kisha ne disponim krejtesisht kunder tij

e per kete lloj deshmije une nuk pranova as oferta ne para e as ne menyra te tjera...

madje pavaresisht se miku im me i mire ketu NS-6 me kerkoi ndihme si kryeredaktor i gazetes se opozites m'u desh t'ia refuzoja takimin per shkak te fjales qe i kisha dhene Z.Myzeqarit

Kontinenti mendoj se erdhi koha te behesh BURRE e te me ndihmosh ashtu siç te kam ndihmua ehe une dikur ty------ti e di vete tani me

"nderi shperblehet me nder"--kjo eshte thirrje per ndihme SOS......................................................................................................

lubi vahzdo ti se te gjitha kto do dalin ne judgement day .
sdo ket fare meshir per kulaket tradhtaret e qeveris dhe partis .
kontinenti kto fjal te mbahen shenim dhe te meren masa per gjith familjen interim sa per fillim pastaj futje ne burg per agjitacion propagand.

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 20:54
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

re

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Kontinent jam i shokuar ne kulm , ky ishte reagimi i nje prej ministrave me besnik timi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napolonin di ta kercej ai , tia mari nje pastaj !
Posti im nuk leshohet bammmmmmmmmm tia beni te tere !
Mesa duket ka ardh ora te mare masa !!!

myzeqari sdo ket azil ne bot qe te te pranoj se gjith mafiozat i kam shok tavoline .
je i marum po vjen ora per ty

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 20:56
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re gazeta-jon.jpg
Ky file është shkarkuar 39 herë.

.

Mesazh i vjetër 31 Maj 2005 01:12
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

hahahahhahah sa kam qesh durrsak. Me pelqen kjo qeveria e re

Mesazh i vjetër 31 Maj 2005 01:25
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Haahahahaha Durrsako ...... Po edhe Berlusconi ishte numer fare......Kishte shume humor te lezetcem edhe aji....
Neser do te shkoj te bej disa intervista te tjera..... Duhet me shkuar ne kervat se neser kam trenin ne oren 4 te mengjesit.....

Mesazh i vjetër 31 Maj 2005 01:31
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Hahahahahaha,nga e di ti qe behem perhere vone ne takime?Hahahahaha,aya,vetem makinen jo te tjerat te gjitha Kthetrat larg makines :p :p

Do kerkoj rimborsim,kush eshte ministri i financave ketu?(mundesisht me portafol)

Mesazh i vjetër 31 Maj 2005 01:40
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahahahaha,nga e di ti qe behem perhere vone ne takime?Hahahahaha,aya,vetem makinen jo te tjerat te gjitha Kthetrat larg makines :p :p

Do kerkoj rimborsim,kush eshte ministri i financave ketu?(mundesisht me portafol)

Per rimbursim mos prit kot se kshu si po shkon puna Keyeministri nuk ka men me hap qesen per cde zhdemtim. Por me duket se do ti paguj Opozita kshuqe dil njiher anej nga Moni se ai me duket din ma shum per ket pun. Ose prishi menen Myzos ke lidhje per nji nat edhe bo vaki ai rrezik po te c'demton.

Mesazh i vjetër 31 Maj 2005 01:53
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar