Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Kur kisha cik me shume mend ne koke.. Nuk kam vite te mbrapshte Deb*.. Me se e shuan etjen me mire?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Uje san rubineto jep nje mundesi te dyte '
Vetem kur jam plotesisht e bindur. E rifiton lehte besimin e humbur?
Asnjeher po e humba nje here ska pereni qe ta rifitoj me leqe as dua ta rifitoj ... Dini te dalloni miqesine nga dashuria midis dy njereve ?
Nuk gjykoj dot.. teper intime per t'u kuptuar nga jashte.. Beson me lehte te femrat apo te meshkujt?
Varet sesa miqesi kam por zakonisht i besoj te dyve gjinive Car ore flini zakonisht ?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
zakonisht pas mesnate kur ke qen n'disko heren e fundit?
para nja 2 javesh u kenaqa mu desh nje jave me marr veten se me dhembin shputat e kembeve hahahah ti kur ke qen ?
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
javen qe kaloi u kujdese per orfeun mi se ste pyta? :p
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha lule javen qe kaloi u kujdese per orfeun mi se ste pyta? :p dhe per Orfeun dhe per komshiun e Orfeut e mora lagjen mare lule pa merak te con selam E vune foton biond eti ?
Citim:Po citoj ato që tha lule javen qe kaloi u kujdese per orfeun mi se ste pyta? :p