Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lemsh leshi apo mendafshi? O shelg, si asht e mundun qe kur citon Erian te del nga dy here komenti? Duhet pa kjo pune!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lemsh leshi apo mendafshi?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Keshtu kam degjuar edhe une, por kur trupi e pranon demek ja kshu OK si te dush Epo si te doje mo, ne na lusin Kat gjeloze!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Keshtu kam degjuar edhe une, por kur trupi e pranon demek ja kshu OK si te dush
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O shelg, si asht e mundun qe kur citon Erian te del nga dy here komenti? Duhet pa kjo pune! Mua njehere me del, po nga mendafshi edhe rreshket me lehte kushedi
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O shelg, si asht e mundun qe kur citon Erian te del nga dy here komenti? Duhet pa kjo pune!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mua njehere me del, po nga mendafshi edhe rreshket me lehte kushedi Mendafsh Kine mo?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mua njehere me del, po nga mendafshi edhe rreshket me lehte kushedi
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mendafsh Kine mo? Mos me ngacmo se kam fantazi te shfrenume. Oj. Kat rri urte ti
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mendafsh Kine mo?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Po c'keni qe bertisni njehere se na late pa gjume
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mos me ngacmo se kam fantazi te shfrenume. Oj. Kat rri urte ti Don me ba vargje aaaa? Kam nje poete qe e njoh
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mos me ngacmo se kam fantazi te shfrenume. Oj. Kat rri urte ti
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po c'keni qe bertisni njehere se na late pa gjume Mos fli. Bej ndonje gje me te mire
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po c'keni qe bertisni njehere se na late pa gjume
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mos me ngacmo se kam fantazi te shfrenume. Oj. Kat rri urte ti Kam marre kokoshka e po ju "shoh".. Seria tjeter ..
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Kam marre kokoshka e po ju "shoh".. Seria tjeter .. Pse mi dylbi jane kokoshkat? Telenovele
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Kam marre kokoshka e po ju "shoh".. Seria tjeter ..