Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Çfarë mendoni kur ndegjon muzik? Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 4.50.
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

music

kur degjoj music me vjen nje ndjenje e vecante per te vajtur ne banje me kasetofon ne dore!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2003 10:10
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
albanian girl
Anetar i ri

Regjistruar: 05/01/2004
Vendbanimi: ne boten e endrave
Mesazhe: 17

Cool

UNE KUR DIGJOJ MUZIK PERQENDROHEM TE MUZIKA.NUK MENDOJ ASGJE.PER MUA MUZIKA ESHTE ILACI QE TE BEN TE HAROSH GJITHCKA.POR DISA HERE EDHE ENDEROJ.
SIC E KAM SHKRUAJTUR TE VENDODJA QE UNE JETOJ NE BOTEN E ENDRAVE

Mesazh i vjetër 10 Janar 2004 07:45
albanian girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të albanian girl Kliko këtu për të kontaktuar me albanian girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: albanian girl Shto albanian girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto albanian girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un kur degjoj muzik ndihem shume relax,ndo nje gje te bukur edhe cdo dit degjoj nuk rri dot pa muzik ter naten po te vish te dhoma ime radio is always open hiihihihiihih eshte ber a bad habbed

Mesazh i vjetër 18 Janar 2004 01:40
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
melina@pra
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 09/03/2004
Vendbanimi: Gjilan
Mesazhe: 41

Kur degjoj muzik mendoj shume gjera ..... Nganjeher jam e gezuar dhe vallxoj me te por nganjeher behem melankolike por sido qe te jete muzika shpesh ma qetson shpirin..... Ata qe degjojn muzik qdo here mesojn diqka!!!

Mesazh i vjetër 16 Mars 2004 17:09
melina@pra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të melina@pra Kliko këtu për të kontaktuar me melina@pra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: melina@pra Shto melina@pra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto melina@pra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Mendime te "kota", sepse....

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 23:30
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ARMAGEDON
Artist

Regjistruar: 20/01/2004
Vendbanimi: Mesdhe-Adriatik
Mesazhe: 44

ciao

Une per veten time e preferoi muxziken shume ekam fiksim nuk mund te bej pate.
Kam paspunuar edhe DJ ke nje disco e Durresit dhe kam nermen prap me punuar po kam ca probleme me miksimet ne kuptimin qe jam duke masterizuar ca kenge te krijuara ng aun epersonalisht.
Me nje fjale nuk rri dot pa muzik dh ekur e degjoj me ben te ndjehem mire edhe me cliron plotesisht nga sikleti...shnet

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 23:42
ARMAGEDON nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ARMAGEDON Kliko këtu për të kontaktuar me ARMAGEDON (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ARMAGEDON't! Kërko mesazhe të tjera nga: ARMAGEDON Shto ARMAGEDON në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ARMAGEDON në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un ndjej kenaqesi kur degjoj muzik

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2004 02:31
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

sahere qe te degjuairt tim i nenshtrohet ndonje kenge e cila me gjithe fuqine ngjall tek une cdo segment te qenies sime, harroje cdo barre jetesore......dhe ne brendesine tim lind e forcohet te menduarit pozitiv.

me urime per te gjithe per mbaresi e shendet

L.

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2005 02:54
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Dude.
varet nga muzika. cdo lloj muzike te jep nje ndjenje te re. Kur degjon nje kenge vertet te realizuar mire une mendoj se ndjej ate qe ka ndjere dhe ai qe e ka bere ate kenge. Gezim, pasjon, deshire, dhimbje, trishtim, melankoli, harrese.

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2005 03:21
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Çfarë mendoni kur ndegjon muzik?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar