Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Te jesh vetvetja...
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ne anen tjeter uroj/deshiroj shume njerz mos te jen vetvetja, ngaqe shancet jane shume me te favorshme te takosh undesirable pathetic karakters out there...
consideruar faktin qe secili nga ne ne jeten tone kemi takuar me shume njerz qe nuk i dojme ose n'a kane zhgenjyer me shume kur ata i kane hequr maskat, dhe filluan te behen vetvetja. ne jeten e cdonejrit numri i njerzve qe i dojme me gjithe shpirt eshte shume i vogel, pothuajse nonexistent...(pervec prinderve dhe familjes kuptohet)

me kujton ate thenien famoze tek filmi jerry meguire, "lie to me jerry, lie to me"
i'm tooo fucking tired to investigate a character, i'm tooo jaded to even care, allways have been, i expect nothing from anyone, less disappointments that way...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 04:55
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: Te jesh vetvetja...

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Te dashur miq, a vishni ju, sa here qe dilni nga shtepite tuaja, maskat e normave te shoqerise? A vishni ju sa here kur shkoni ne pune maskat e hipokrizise, ashtu sikurse bejne shumiça?
A e keni te lehte te jeni vetvetja, ne shoqerine ku jetoni?

Personalisht e kam te veshtire! e ju?

Vetem dicka dua te them, "Sa do deshiroja te isha qofte vetem nje ore me hipokritja e kesaj bote!"

Nuk vesh dot maska, nuk jam aq kopile sa te fsheh vetveten tek te tjeret. Nje pun sapo e humba, sepse nuk vishja dot maske, dmth. nuk hiqesha dot tj njeri dhe ja plasa ne fytyre shefes. psh, Jam tip qe nuk i fal buzeqeshje kujt po nuk i meritoi vertet. Jam dhe do jem vetvetja, e mir apo e keqe ne qofsha. Me pelqen sesi jam, sme plas hic ca mendojn te tjeret.

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 07:20
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Re: Re: Te jesh vetvetja...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Vetem dicka dua te them, "Sa do deshiroja te isha qofte vetem nje ore me hipokritja e kesaj bote!"

Nuk vesh dot maska, nuk jam aq kopile sa te fsheh vetveten tek te tjeret. Nje pun sapo e humba, sepse nuk vishja dot maske, dmth. nuk hiqesha dot tj njeri dhe ja plasa ne fytyre shefes. psh, Jam tip qe nuk i fal buzeqeshje kujt po nuk i meritoi vertet. Jam dhe do jem vetvetja, e mir apo e keqe ne qofsha. Me pelqen sesi jam, sme plas hic ca mendojn te tjeret.

Edhe mu me pelqen sesi je pamaske, por me vjen keq per punen qe humbe....te uroj fat!

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 07:32
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Te jesh vetvetja...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 07:45
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Re: Te jesh vetvetja...

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Jam d'akord me cdo koncept.Besoj ne pershtatshmerine ndaj situatave,personave e shoqerise,qe s'do te thote te jesh me shume fytyra por thjesht te nxjerresh ne pah disa ane te karakterit e te fshehesh/t'u ulesh intensitetin te tjerave,eshte dicka qe me kalimin e kohes dhe me plasmimin e karakterit vjen natyrale.

Edhe une e kam te veshtire te fsheh emocionet por po mesoj!

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 07:47
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Re: Te Jes vetvetja...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

enya, per ty as aq nuk diskutohet qe te gjithe e dime qe je gjithmone vetvetja, you should change you nick name to "a breath of fresh air" sa per punen, as mos u merzit hic se kurr nuk kam qene ma depressed ne jeten time se kto kohe qe kam patur pune, 20 ore ne jave vetem, por akoma pune eshte hasapi, i hate it. this is not me!! i'm not used to a saminormal life...

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 17:11
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
landi1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 80

pergjigja per kete pyetje eshte pak e veshtire...por shpesh eshte arti qe na vjen e ndihme. Mua me duket se kjo poezi e thote bukur deri diku...

Innuendo

Kur dielli rri pezull në qiell dhe shkretëtira ka rërë
Kur valët pleksen në det dhe bregun lëpijnë
Për sa kohë ka erë dhe yje dhe ylber
Deri kur malet të shkërmoqen në rrafshinë.

Oh po, ne do përpiqemi
Të ecim në tehun e mprehtë
Oh po, do përpiqemi
Po
Sa për të kaluar këtë jetë.

Ooh, ooh

E ndërsa jetojmë me dallim race, ngjyre apo besimi
Ndërsa sundojmë të verbuar me lakmi dhe marrëzi
Jetët tona varen nga tradita, bestytni dhe feja e rremë
Përmes epokave, në përjetësi.

Oh, po ne do përpiqemi, poo
Oh, po do përpiqemi
Deri në fund të kohës.

Përmes brengës dhe të lartit shkëlqim
Mos u fyeni nga lodrimi im.

Duh, duh, duh, duh, duh, duh, duh, duh

Ti mund të jesh çdo gjë që ti dëshiron të jesh
Vetëm bëhu si gjërat që ti mendon se dikur do jesh
Çlirohu nga ritmi, çlirohu, çlirohu
Dorëzoje egon – çlirohu, çlirohu nga vetja

Ooh, ooh, poo

Nëse ka ndonjë vend, o arësye për të jetuar a vdekur
Nëse ka Zot apo pak drejtësi nën këta qiej
Ha, nëse ka përgjigje për pyetjet që mendja rrok
Fytyrën tregona – largo frikërat tona – hidhe maskën tej.

Oh po, ne do përpiqemi
Poo
Përsëri do buzëqeshim, poo
Dhe çfarëdo të vijë – le të vijë

Oh, po ne do përpiqemi
Deri në fund të kohës.

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2008 20:58
landi1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të landi1 Kliko këtu për të kontaktuar me landi1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: landi1 Shto landi1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto landi1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mio Mondo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/11/2008
Vendbanimi: Zvicer
Mesazhe: 42

Jam munduar te jeme gjithe jeten time vetvetja.
Si çdo njeri tjeter kame dhe une fobite dhe friken.
Preferoje ta humbas te drejten sesa ti shkaktoje dhimbje dikujte tjeter.
Jam shume kerukese ndaj vetvetes per te arriture qellimet e mia ne jete.

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2008 22:41
mio Mondo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mio Mondo Kliko këtu për të kontaktuar me mio Mondo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të mio Mondo't! Kërko mesazhe të tjera nga: mio Mondo Shto mio Mondo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mio Mondo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ideology
occasional

Regjistruar: 09/12/2008
Vendbanimi: N.Y.
Mesazhe: 18

Te jesh Vetvetja...

Eshte e veshtire te jesh vetvetja, sepse sidomos ne shkolle te mesme, studentet ndahen neper grupe, kemi ata qe ndjekin moden, ata qe merren me sporte dhe ata me syze qe mesojne e lexojne 24/7, etj. Besoj se njerezit vishen ose sillen ne nji lloj menyre per te impresionuar, per tu pranuar ne nji grup shoqeror...

Nuk mund te jesh vetvetja sepse gjithmone je duke luajtor nji rol ne jete, studente, punetore, shoqe, moter/vella, fqinje, etc. Edhe kemi frik se mos na gjykojne, duam ti pershtasim nji personi ideal.

Best,
Lisa

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2008 03:01
Ideology nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ideology Kliko këtu për të kontaktuar me Ideology (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ideology Shto Ideology në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ideology në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Getjaa
Anetar i ri

Regjistruar: 25/12/2008
Vendbanimi: Gjilan
Mesazhe: 27

Te jesh vetvetja

S'është shum e veshtir mu kon vetvetja veq se duhesh mu kon niher i sinqert e manej vjen deri tek pershtypja se si ësht mu kon vetvetja pa kopjuar askend

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2008 21:07
Getjaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Getjaa Kliko këtu për të kontaktuar me Getjaa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Getjaa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Getjaa Shto Getjaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Getjaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Te jesh vetvetja...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar