Lezhjani qenkemi telepatike se ajo e Soundgarden dje po me shkonte ne mendje, tani video i bie te jete per efektet e LSD a gjera te ketij lloji qe japin halucinacione .
Ndersa atyre Tool i kam pare nje tjeter qe flet per pedofiline me duket, ne fakt te vecanta e realizime
shume te mira ... po ato horroret fare hidhi andej nga "erresira" :p
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Tani i bie qe ti ve gjithe videot e Radiohead po ska gje asaj rruge po shkojme
kjo eshte nga videot e para te realizuara me kete lloj efekti levizes, pastaj e kopjuan te gjithe po nismetaret ishin Radiohead ... interpretimet variojne
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Lezhjani qenkemi telepatike se ajo e Soundgarden dje po me shkonte ne mendje, tani video i bie te jete per efektet e LSD a gjera te ketij lloji qe japin halucinacione .
Ndersa atyre Tool i kam pare nje tjeter qe flet per pedofiline me duket, ne fakt te vecanta e realizime
shume te mira ... po ato horroret fare hidhi andej nga "erresira" :p
Tulipani ato horroret nuk do ti hedhi ketu dhe ti e di se sta prishi temen! Noshta kam fute najhere ndoj kange me vidjo , jo live, por temen sta kam prishe
Ato soundgarden, kanga asht shume e pelqyme nga degjusit, edhe video. Ndersa Tool, te them te drejten nje shok mi ka prezantu 2-3 vjet ma para, pikerisht kyt vidjon.
Kenga eshte e punuar per ate qe e kupton ndersa vidjo eshte e pakrahasueshme me asnje vidjo tjeter!
Kjo vidjo me poshte eshte depresuse.....si aj filmi "Requiem For a Dream".....depres....!
Muse - Muscle Museum
Sot e kam kap dhe une me keto depreset, po kjo eshte e fundit. Kur e kam pare per here te pare kete video kam ngelur shume e befasuar, dhe ne fakt kjo mbahet nga me te realizuarat nga regjizoret e videove muzikore ... teresia te le me dyshime ... Teorite e mia jane :
1. makinat simbolizojne veshtiresite ne jete dhe indiferencen e njerezve
2. simboli i kryqit ne fund ndoshta shpetimi
3. eshte 1 i cmendur qe do te vrasi veten
ps. zeri eshte i Tom Yorke
Sot po me kujtohej kjo kenga e thashe te shkruaja dicka per videon .
Nuk eshte ndonje gje e vecante pervec faktit se kjo kenge ka 2 versione. Ne njeren vajza protagoniste eshte bjonde e ne tjetren brune. Brunia eshte Giulia e vertete, ish e fejuara e kengetarit qe ka frymezuar kengen
Ndersa ate qe te ben per te qeshur eshte se kete video dhe protagonisten bionde e kane marre dhe Elio e le Storie Tese per te bere nje kenge te tyren ...kuptohet kenget e tyre idiote
Elio e le Storie Tese - Shpalman
por dhe Frankie Hi Nrg Mc ... ehhh sa sukses kjo goca
Frankie Hi Nrg Mc - Chiedi Chiedi
Video e realizuar nga Guy Ritchie, me gjithe deshtimet si regjizor (pervec Fight Club) do te thoja qe ti dedikohet videove muzikore me mire
Ne Amerike kjo video eshte e censuruar per shkak te perplasjes se makines ne fund te kenges ... se kush jane parametrat e censurave une si kam kuptuar ndonjehere