Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Legalize it!?
Jeni PRO apo KUNDER legalizimit eventual te drogerave te lehta?
PRO
KUNDER
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

IQVLORA u shtua me sukses në listen tuaj të injorimit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2008 22:06
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Titulli i temes eshte interesant por anglisht...

Personalisht jam per legalizimin e hashashit dhe mariuhanes. Kufiri i drogave eshte krejt relativ dhe kete e tregon periudha proibicioniste amerikane e cila deshtoi.

Ndersa per Lazaratin do kisha shume qejf ta bombardonin dhe ta zhduknin nga harta. Kjo per nje aresye te thjeshte.

kush ma deshifron
do ti jap 1 million

sepse ky xhamajkni qenka edhe per legalizimin
por edhe per sterlemilizimin

me qart bob marley

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2008 23:22
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
IQVLORA u shtua me sukses në listen tuaj të injorimit.

Kur zihesh mat ose me presh ne duar rrugdaljen e gjetke ne kete menyre.Perballu dhe argumentoi tezat e tua tejet ekstremiste.Une nuk te kam fyer si ju dikur.Kesaj here e ke menderosur.I ke treguar me postimet e tua ndjenjat e tua raciste kunder ne vlonjateve e tani karshi lazove,te cilet kerkon t'i asgjesosh me kuc e me mac.Te paketen te kishe bere lufte inteligjente,te godisje vetem ato shtepi qe jane te dyshuara,por jo gjithe popullin e Lazaratit.
Me shprehjen se IQV u shtua ne listen tuaj te injorimit mos e ke fjalen per servilet dhe servilet e tua?Ju duhet te flisni vetem ne njejes,pra per veten tuaj,apo i permbledh gjithe ata qe te lepihen ty?
Degjo plakun ketu!Ne jete njerzit gabojne dhe atij m..i qe ke bere tani duhet t'i rrish persiper dhe te kerkosh ndjese.
Une do te konsideroj gjithmone mik,do te te respektoje dhe asnjehere nuk do te vendos ne listen e injorimit!Ky jam une!

Pres reflektimin tuaj dhe te servilve pa pike dinjiteti.

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2008 23:45
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

kush ma deshifron
do ti jap 1 million

sepse ky xhamajkni qenka edhe per legalizimin
por edhe per sterlemilizimin

me qart bob marley

Legalizimi ka te beje me temen e hapur, nese duhet te lejohen apo jo drogat e lehta.

Lazarati ka te beje me rendin, policine dhe stabilitetin kombetar.

Kaq veshtire eshte te kuptohet?

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 02:16
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

eeee ----"hopingat e Sheros"....

Modifikuar nga Ari. datë 01/09/2008 ora 03:43

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 03:24
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

IQ vlora ne fakt i bie te jem servile e te gjithe atyre qe ne disa raste e mendojne si une atehere ... se kam shume problem se si me quani juve ... ndonjehere epitetet mund te kene kuptim te ndryshem ne persona te ndryshem

po patet problem postimet e ndonjerit mund ti denonconi ashtu sic bej une kur e shikoj te arsyeshme ...
ndersa per postime te vecanta ironike e qe duhen lexuar nen rreshta ... s'kam c'te them, personalisht me pelqejne.

per mua ky argument mbaron ketu.

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 20:22
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Do te bente mire te shikoje se cfare ke bilbilosur tek tema B Obama dhe Kosova me dt 11/08/08.Qe te kishe nje baba dhe nje gjysh mbase edhe ndonje vella qe te kishin ndjenja urrejtjeje per nje pjese te popullsise shqiptare,qe te shkonte gjer ne zhdukjen totale te tyre, besoj do te ndjeje kenaqesi shpirterore.Mendoj se ironia e perdorur ne ate shkrim po te kthehet ne bumerag per veten tende.Kur eshte puna per nje antar te thjesht ju dhe disa antare te stafit suleni si skiftere per ta sulmuar,ndersa kur duhen kritikuar e denuar mendimet e gabuara te shefit,ju e mbyllni njerin sy.Kjo eshte dyfytyresi nga ana juaj dhe nje servilizem me ''S'' te madhe.
Une nuk e kam fare problem shkrimet e askujt.Ketu nuk eshte problemi se mua me eshte prekur personaliteti ne kete rast,por qe te gjithve duhet te na shqetsojne ide te tilla ekstremiste te shfaqura nga shefi juaj.Ju te stafit jeni kthyer ne njerez te vegjel dhe gjykimet tuaja jane me dy standarte.Jeni frikacake me pak fjale.
Edhe njehere po te kujtoj se me 11 korrik 08 ke ditur ta perdoresh ''bukur'' ate figure letrare qe quhet ironi.E forte je qe guxim te kundersulmosh kur ndihesh e carmatosur!
Beje edhe ti si shefi jot,kalom ne listen e injorimit,sepse ashtu shpeton.

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 21:01
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ketu ne usa me sa kam degjuar do te nxjerrin disa machine ,si ato te pijeve freskuese qe i gjen ne cdo store , me droga te lehta.Kuptohet qe jo gjithkush mund te marri atje .Vetem ata qe kane lejen nga mjeku.Indetikfikimi me duket do behet me ane te dores.Kjo behet per te lehtesuar punen e farmacive dhe te pacienteve qe mund ti terheqin keto droga kur te duan dhe brenda nje kohe te shkurter.

Si legale apo jo legale droga perdoret dhe do te vazhdoj te perdoret ,ne Shqiperi,ne mos hapur ashtu nen dore.Nuk e di une vet se perdor dhe uroj qe as femijet e mi te mos e perdorin kur te rriten,por jam pro legalizimit te drogave te lehta.

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 21:29
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Ketu ne usa me sa kam degjuar do te nxjerrin disa machine ,si ato te pijeve freskuese qe i gjen ne cdo store , me droga te lehta.Kuptohet qe jo gjithkush mund te marri atje .Vetem ata qe kane lejen nga mjeku.Indetikfikimi me duket do behet me ane te dores.Kjo behet per te lehtesuar punen e farmacive dhe te pacienteve qe mund ti terheqin keto droga kur te duan dhe brenda nje kohe te shkurter.

Si legale apo jo legale droga perdoret dhe do te vazhdoj te perdoret ,ne Shqiperi,ne mos hapur ashtu nen dore.Nuk e di une vet se perdor dhe uroj qe as femijet e mi te mos e perdorin kur te rriten,por jam pro legalizimit te drogave te lehta.

Egzakt, behet me ane te recetave dhe rekomandimeve shuuuuuuuuuume speciale nga mjeket!
Me mire Hollanda!

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2008 22:04
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Tulipani ka thene me 11/07/08

Nuk e di une pretendoj se kam nje gjysh e nje babaperpara por kur shikoj te flase keshtu sinqerisht nuk me vjen mire.

Tulipani ka thene me dt 12/07/08

Sa per temen njerzit qe bertasin shume ne shumicen e rasteve struken e nuk thone asnje llaf kur vjena puna ne praktike per te mbrojtur idete...kjo per eksperience personale.

Pergjigja ime (1)
Nuk e dij une pretendoj se kam tre femije perpara, por kur i shikoj te kem edukuar tre sevile , e njerez pa pike personaliteti e hipokrite do te ndihesha i turperuar. Jua them edhe une sinqerisht ,jo nuk do te ndihesha mire,por nuk do te kisha fytyre te dilja faqe miqsh,shokesh e kushdo qe me njihte.Femijet une i kam edukuar kurajoz e jo servile.

Pergjigja ime (2)
Mesoje mire nga une.Une nuk jam nga ata qe struken,sepse nuk jam servil e njeri me 7 surrate.Ma aq sa jane diturite e mia plus me eksperiencen time te gjate une jam i zoti t'i mbroje torite e mia edhe praktikisht.
Shiko mbase te zene vend tek ndonje tjeter filozofite e tua boshe.
Keto sigurisht jane jashte teme,por duke u nisur nga eksperienca e mepareshme ketu ne FH nuk keni pse beni perjashtim,sepse .......

Per temen mendoj se drogat e lehta si mariuhana duhet te lejohen,por simbas nje ligji e rregulli teper strikt.Ata qe e perdorin nuk e kane veshtire ta gjejne ate,sepse i shohim perdite.Legalizimi do te ishte nje zgjidhje per perendimin.Ne vendin tone eshte teper heret,sepse ne nuk jemi te afte si shtet te zbatojme ligjet qe bejme.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2008 18:11
Ora tani: 10:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Legalize it!?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar