IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Tulipani ka thene me 11/07/08
Nuk e di une pretendoj se kam nje gjysh e nje babaperpara por kur shikoj te flase keshtu sinqerisht nuk me vjen mire.
Tulipani ka thene me dt 12/07/08
Sa per temen njerzit qe bertasin shume ne shumicen e rasteve struken e nuk thone asnje llaf kur vjena puna ne praktike per te mbrojtur idete...kjo per eksperience personale.
Pergjigja ime (1)
Nuk e dij une pretendoj se kam tre femije perpara, por kur i shikoj te kem edukuar tre sevile , e njerez pa pike personaliteti e hipokrite do te ndihesha i turperuar. Jua them edhe une sinqerisht ,jo nuk do te ndihesha mire,por nuk do te kisha fytyre te dilja faqe miqsh,shokesh e kushdo qe me njihte.Femijet une i kam edukuar kurajoz e jo servile.
Pergjigja ime (2)
Mesoje mire nga une.Une nuk jam nga ata qe struken,sepse nuk jam servil e njeri me 7 surrate.Ma aq sa jane diturite e mia plus me eksperiencen time te gjate une jam i zoti t'i mbroje torite e mia edhe praktikisht.
Shiko mbase te zene vend tek ndonje tjeter filozofite e tua boshe.
Keto sigurisht jane jashte teme,por duke u nisur nga eksperienca e mepareshme ketu ne FH nuk keni pse beni perjashtim,sepse .......
Per temen mendoj se drogat e lehta si mariuhana duhet te lejohen,por simbas nje ligji e rregulli teper strikt.Ata qe e perdorin nuk e kane veshtire ta gjejne ate,sepse i shohim perdite.Legalizimi do te ishte nje zgjidhje per perendimin.Ne vendin tone eshte teper heret,sepse ne nuk jemi te afte si shtet te zbatojme ligjet qe bejme.