Gessi
Anetar i pa konfirmuar
Regjistruar: 14/12/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 10
|
Ja dhe rradha ime tju tregoj nje te forte qe ka ndodhur disa vite me pare( kam dhe ca barsoleta por i kam postuar tek nje nen teme tjeter, kismet me vone mund ti bej dhe ktu). Kjo qe thoni juve shoke e shoqe ka ndodhur ne Pogradec, kur ishim me ca shoke ne plazh( eshte e vertete qofsha bir k****, nuk rrej).
Ishim duke ndejtur ne rere afer liqenit, te shtrire duke gjuajtur goca qe kalonin aty. Ishim nja 12-13 cuna. Njeri nga kta ( po ja ve pseudonimin Gimi), ishte 20 vjec a 21 atere, i virgjer si shume cuna ne kte moshe, ishte duke u futur ne liqen vete....sic duket duke pare goca kshu rreth e rrotull me gjoks te bukur ..me linja fantastike te trupit etj etj,,,, dhe i kaperceu djalit ai muhabeti..filloi ti rritej ne drejtim te paditur drejt north-it me siguri.
Pasi kish mbaruar pune sic duket me dorjanen, del nga liqeni.
Pas disa minutash, na vjen ky me vrap dhe na thote: shoke!! me kane ardhur ato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mbetem te tere per momentin dhe spo merrnim vesh. I thote nje shoku yne: kush "ato" te kane ardhur mo k**!!!????
Dhe ky: po ato mo shoke..qe ju vijne te terve per here te pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|