Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Mos Qeshi shume!!!! Per ju gocat ((na moret cunat ne qafe)) Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ketrushja
gjumashe

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: refugjate ne shtepin time
Mesazhe: 19

Burri me grun kishin kohe pa bere gje. Gruaja e merzitur se burri shihte vetem televizor dhe nuk po e prekte me dore i thote burrit kur ishin ne shtrat.

gruja- o burre kam ftohte ( dhe filloj ti afrohej)
burri -po te sjell dhe nje mbules
gruja e merzitur pasi burri i solli mbulesen dhe u kthy nga krahu tjeter i thote: E di ti qe kam nje vrime une?
burri- eeeeeeeeeeeeee prandaj kam ftohte une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2003 08:12
ketrushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ketrushja Kliko këtu për të kontaktuar me ketrushja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ketrushja't! Kërko mesazhe të tjera nga: ketrushja Shto ketrushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ketrushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
your_baby
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 19/12/2003
Vendbanimi: firenze(itali)
Mesazhe: 2

Talking

hahahahahahaha

NA SHKRIVE RE CUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!(OSE GOC CA JE TI)
NUK KISHA DEGJUAR NDONJEHERE NJE BARSALETE TE TILLE.
I BEJ PYETJE VETES MOS VALLE AI DJALI KE QENE TI???
MGJTH FLM QE NA KENAQE

CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 19:15
your_baby nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të your_baby Kliko këtu për të kontaktuar me your_baby (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: your_baby Shto your_baby në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto your_baby në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_angel
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: WHRE ANGELS ARE
Mesazhe: 31

Wink

po e them dhe une nje pra

ok .ishin nje cift i ri te sapo martua.as nje vit nukkishin kur burrit i del viza per ne amerike.keshtu qe u nis dhe la grune vetem.Mbas njwe viti kthehet dhe e gjen grune poshte te pallati tu bo muhabet me grate.Gruja sa e pa mo u cmen e shkreta se kishte nje vit pa pa burrin dhe nuk e kishte shiju tamom.Burri sa e shef i thote :shpejt gru ne shpi.Me vrap gruja re i ngjit shkallet mo dy e nga dy.Shpejt i thote burri hape derev,Vrap ajo tu u dridh duret ene prej qefit.Mbylli - i thote burri deren ,dritaret ,shpejt shpejt.me vrap gruja mo.Shpejt - i thote futu ne krevat .Vrap gruja.Futu poshte jorganit shpejt ,shpejt.vrap ajo e shkretamo i kishte shku menja.I thote burri fute ne koken poshte jorganit .E fut ajo.shife mi shife ca te kom sjell?I kishte sjell nje ore me fosfor pranaj e boni erresine shpine.ja la thate druse.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 23:49
white_angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_angel Kliko këtu për të kontaktuar me white_angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_angel Shto white_angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gessi
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 14/12/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 10

Ja dhe rradha ime tju tregoj nje te forte qe ka ndodhur disa vite me pare( kam dhe ca barsoleta por i kam postuar tek nje nen teme tjeter, kismet me vone mund ti bej dhe ktu). Kjo qe thoni juve shoke e shoqe ka ndodhur ne Pogradec, kur ishim me ca shoke ne plazh( eshte e vertete qofsha bir k****, nuk rrej).
Ishim duke ndejtur ne rere afer liqenit, te shtrire duke gjuajtur goca qe kalonin aty. Ishim nja 12-13 cuna. Njeri nga kta ( po ja ve pseudonimin Gimi), ishte 20 vjec a 21 atere, i virgjer si shume cuna ne kte moshe, ishte duke u futur ne liqen vete....sic duket duke pare goca kshu rreth e rrotull me gjoks te bukur ..me linja fantastike te trupit etj etj,,,, dhe i kaperceu djalit ai muhabeti..filloi ti rritej ne drejtim te paditur drejt north-it me siguri.
Pasi kish mbaruar pune sic duket me dorjanen, del nga liqeni.
Pas disa minutash, na vjen ky me vrap dhe na thote: shoke!! me kane ardhur ato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mbetem te tere per momentin dhe spo merrnim vesh. I thote nje shoku yne: kush "ato" te kane ardhur mo k**!!!????
Dhe ky: po ato mo shoke..qe ju vijne te terve per here te pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 06:46
Gessi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gessi Kliko këtu për të kontaktuar me Gessi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gessi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gessi Shto Gessi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gessi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

ja dhe nje tjeter realeeeeeee hihihihihih??????

Ngrihet njona do u martonte javen qe vinte dhe si zakon qe ishte duhet te shkonin ke prifti tu refenin dhe shkon???
Hyn ne ate dhomen e vogel dhe fillon flet prift keshtu e ashtu per problemet e veta ne fund e pyet priftin at i im kam shume frike se mendoj qe burri im do me thote qe sjam e virgjer dhe ja kthe prifti se shiko sa e ke gojen ti sa eshte kjo siper ke dhe ate atje poshte tashti ja kthe kjo duke mbledh buzet pse me velte me velte!!!!!
:p:p:p:p:p:p

Mesazh i vjetër 19 Janar 2005 16:05
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Mos Qeshi shume!!!! Per ju gocat ((na moret cunat ne qafe))

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar