Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786
|
Doja te thoja dhe une dy fjale ne lidhje me historite e Brigantit dhe po e filloj nga historia e 47 vjecares,pasi sot qe mendova... hajd te them dhe une timen,vura re qe tema ishte mbyllur.
Kur ishe 25 vjec thoje qe ishe shume i terhequr pas grave pothuajse 50 vjecare ! Po mendoja,nje grua rreth te 50-ave ne vitet 90-91 me siguri qe ka qene shume me pak terheqese se nje grua e te njejtes moshe sot ! nuk ekzistonte as silikoni e as lifting atehere ! Per me shume dhe truku (tualeti) behej shume shume i moderuar ! Vertet gruaja ne fjale jetonte ne Tirane e jo ne ndonje fshat,por jam i bindur qe nje grua afro 50 vjece kishte shume pak mundesi te terhiqte seksualisht nje te ri (te shendoshe!) i cili ndodhej ne kulmin e rinise se tij si edhe te potencialit te tij fiziko-seksual ! S'arrij te kuptoj pse nje mashkull duhet te beje tere ate "lufte" per te njohur dhe per te patur nje histori te bazuar mbi aventura seksuale me nje 50 vjecare,kur me shume me pak mundim mund te gjente nje femer te nje moshe te perafert ?? Mahh...bej vertet cudi !
Me vone duke u rritur fillove nje lidhje me nje person (dashnoren) disa vjet me te vogel se vetja ! thoje qe fillove te beheshe edhe xheloz dhe disi paranojak persa i perket sjelljeve te saja ne lidhje me koleget dhe shoqerine qe ajo kishte,sikur ta kishe grua e te kishe 5 femije me te ! Nejse,edhe ndodh,sigurisht s'je i pari e as i fundit qe tradheton gruan dhe deshiron te tradhetosh edhe te dashuren,sado qe specia jote eshte paksa e ralle,prape do thosha qe edhe ndodh ! por un do fokusohesha tek mosha e "fatlumeve" qe filloi te ulej si ne rastin e "viktimies" ne fjale,pra te dashnores tende !
Me vone akoma thua qe njohe virtualisht nje femer goxha me te vogel se vetja,me te cilen kishe nje raport qe s'u kuptua tamam si mund te perkufizohej (por duke te njohur avash avash me ato qe thua, e kuptoj qe po pretendoj shume dhe une ) !
Pra mosha mosha mesatare e "gjahut" tend po ulet ne menyre drrastike,aq sa dhe vete kjo femra ta vuri ne dukje kete fakt ! Hmmm senjale jo shume konfortuese keto....
Un do te jepja nje keshille, ik e gjej nje psikolog,nje androlog,si edhe nje qender ku ofrojne konculence per ciftet ne krize ! Por te jene serioze, e jo si keta qe marrin provimet e 5 viteve ne 2, fale universiteteve private te Tiranes !
Ta them pasi kam frike se po vazhdove keshtu,nje dite te bukur s'do ishte cudi qe gazetat te te vinin foton ne faqe te pare me titullin ... "Arrestohet personi i njohur me nofken Briganti para shkolles tetvjecare per ngacmim seksual " !
Ps: mos ma merr per keq se akoma s'besoj se ke arrit ne ate pike,sado qe nuk i dihet kurre,kshu qe ti nje vizite behe njehere se nuk u be qameti 
Sdq duhet thene qe dicka pozitive e ke,i jep cik gjalleri forumit qe jo gjithmone ka gjallerine dhe sasine e postimeve si pike te forte ! (nejse,si kualitet te pakten nuk eshte keq )