Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Djali im i vogel dhe breshka
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Mua me ngordhi zogu para disa ditesh dhe u merzita qe jam ne gjendje te kuptoj qe c'do qenie qe lind do vdes. Jo me per nje femi qe eshte akoma me e veshtire.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 00:00
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Mua me ngordhi zogu para disa ditesh dhe u merzita qe jam ne gjendje te kuptoj qe c'do qenie qe lind do vdes. Jo me per nje femi qe eshte akoma me e veshtire.

mua ka disa kohe qe me ngordhi nje zog dhe jam ne hall jo pse ngordhi por se me cmendi imen tu kendu kjo qe ka ngel.....kisha cift sa ishin bashke nuk kendonin per qamet sa vdiq "burri" gruaja kendon pa pushu ...e quaj "vedova allegra" ....

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 00:03
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Dhe une dy kisha, njeri me ngordhi para disa muajsh dhe qava se me erdhi shume keq , sepse gjithmone kendonte.
E dija qe do ngordhte dhe tjetri sepse kur e ushqeja rinte poshte kafazit , dhe kur shkova ta ushqeja e gjej te shtrire ne kafaz !!

Nuk shkova tek vendi qe e lerja kafazin per 2-3 dite se me dukej sikur mungonte dicka me dukej sikur e kisha zogun ne kafaz akoma por ja qe se kam me . Tani skam ku ti hedh me syte.

Lindim&vdesim duhet ta pranojme.

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 00:11
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Iqvlora me vjen keq per djalin qe qeka merzit per breshken se femijet mesohen me kafshet ky i imi ka qenin ne oborr dhe nganjher me duket me shume do ate se ne ...po ti me ate "akuzen " tende me kujton tim ate ne ai cdo gje qe ti ndodhi akuzon "rumunet " qe jetojne 2 pallate ma larg asnjeher italianet o shqiptaret qe ka afer

Ata e kane fajin posi, Nuk thote kot yt ate.

Ishallah te vijne sa ezmere afer dhe llafos ti pastaj.

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 00:41
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

It really hurts when you lose an animal friend, isn't it?

* Mund te me thote kush si quhet a male turtle ne shqip?

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 03:07
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
It really hurts when you lose an animal friend, isn't it?

* Mund te me thote kush si quhet a male turtle ne shqip?

Breshku

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 04:10
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Flm miq e mikesha!
Evisa edhe mua me vjen keq per humbjen e zogjve tuaj.Vertete femijet jane te lidhur e dashuruar pas tyre.Bjondina ti duhet mos ta lesh ''grua'' te ve zogen tende.Ty te duket se kendon,por ajo zogez e vogel,qane per suo marito.(eshte ne rregull ne italisht).
Mbreme ne darke djali po shikonte telefonin e tij .Atij i ka humbur interesi edhe te lojrat me PS3,paveresisht se i bleme disk me lojra te reja.
Nga ora 18 ai mori bicikleten dhe shkoi te luante tek nje shok i tij.Mora telefonin dhe po shikoja fotot ne te.Kur c'te shoh!Ai i kish bere picirukes dy foto.Si duket po shihte ato.
Me vjen shume keq,sepse eshte bere i heshtur,nuk ka qef te bisedoje me askend.

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 17:17
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Iqvlora duhet me saju i genjeshter per tet bir se po na keput shpirtin tregoji sikur breshken e ka marre nje grua qe tja dhuronte fmijes se saj qe nuk ishte mire nga shendeti dhe breshka jote i ben shoqeri po sdite me e saju po ta shkruaj une u pa puna (per i cope breshke po na merzitet cuni).....iqvlora ti thu me e martu vejushen jo se bahem ne minorance se imen jemi 2 me 2 u martua ne ajo ec e duroi burrat masanaj im bir ,im shoq ne kanarini......hahaha italishtja e mire por pak me thks vlonjati por mire deri imen....

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 18:07
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Breshku

Flm cerdus.

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 18:15
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Sigurisht duhet sajuar dicka mikja ime.Ne ja heqim mendjen here pas here,por realisht nuk e dinim qe ai e kish fotografuar.Tani eshte duke mesuar,sepse pergatitet per provimin e GCSE-s nje vit para afatit.Sivjet mbaron te IX-n.Eshte perqendruar ne PC rreth ketij provimi.Une po degjoja disa kenge ne youtube por lehte dhe ai me kerkoi qe te mbyllja deren time,nqse kisha mundesi.Sado qe ja heqim mendjen ai eshte i rritur dhe e kupton pse i themi ne ashtu.Por sidoqofte ne duhet te gjejme nje menyre per ta qetesuar.Flm je shume e mire.Ti nuk deshiron t'i gjesh partner zoges,por duhet te dish se po doli nga kafazi ajo dote behet vajze e keqe!
Kalofsh nje fundjave te kendeshme se bashku me familjen tende te dashur!
Ime,Ciao

Mesazh i vjetr 20 Qershor 2009 20:18
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Djali im i vogel dhe breshka

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar