Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Ka njeri ne shtepi?
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Angeldevil nje kureshtje e imja je f apo m?
Dhe mire se te gjeta.
Po rastesisht,kisha parkuar diku ketu afer dhe lexova ca gjera interesante.Kureshtja me solli x dore

Doja t'ju prsh me nje kenge,po spo di si ngarkohet nje video!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 16:43
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Larg qofte e martuar,beqo beqo

............... Ene ti peme pa kokrra dole .............. s'ploteson asnje kusht ............. Po te le Kurtin ....... :aha :aha :aha ........... ene po shkoj ti hudh nje sy Deb ..............

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:20
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Mireserdhe Charlotte.
Kalofsh mire ketu ne shoqerine tone.

Une jam Piktor

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:22
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Angeldevil nje kureshtje e imja je f apo m?
Dhe mire se te gjeta.
Po rastesisht,kisha parkuar diku ketu afer dhe lexova ca gjera interesante.Kureshtja me solli x dore

Doja t'ju prsh me nje kenge,po spo di si ngarkohet nje video!

po si femer e di veten plus dhe qe foto ne avatar femer eshte

beji copy embed code ne utube dhe beji paste te postimi shume e thjeshte

kalofsh mire knej

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:28
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

turll Pse kaq dobet ti zogu?S'duhet te jesh patjeter e martuar x te plotesuar disa kushte. Si duket je ne fazat e rritjes akoma

Piktor flm,
Kenaqesia e imja!

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:31
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

tak tak lejohet hyrja ne kete shtepi pas nej largimi te gjata?

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:35
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

comja patjeter,urdhero dera eshte hapur x te tere
Te prsh dhe mire se u riktheve

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:40
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha comja
tak tak lejohet hyrja ne kete shtepi pas nej largimi te gjata?
Come, andej nga mejhonja te presim pa lajlelule,
Meqe je e vjeter ketu ne forum, futju iher lokalit, qe kur te vijne dynjaja mbrama te kenaqen tuj kujtue kohet e vjetra.
Charlotte, respekte

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:46
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

me prit te mejhonja se erdha

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:50
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Ku ndodhet kjo?Te vi dhe une te pij ndo1 gje,apo eshte me dyer te mbyllura?

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 17:55
Ora tani: 21:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Ka njeri ne shtepi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar