BIONDIA
Ne zemren tende.
Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184
|
Citim: Po citoj ato që tha al74
pyetje per Bionde
c'eshte per ty miqesia?
do preferoja nje pergjigje nga barku
Posi jo al te pergjigjem une...Kam pasur 2 shoke ne lagje jemi rritur bashke kopesht, shkolle fillore ,8 vjecare gjimnaz shtepite afer cdo mengjes prisnim njeri tjetrin per te ik ne shkolle ku ishin ato isha une dhe ku isha une ishin dhe ato po une do flas per njerin prej tyre quhej Bledi ai skishte moter dhe mua mu shtua nje vella ...kur ishim ne gjimnaz une isha dashurar dhe i dashuri im ishte xheloz per miqesine tone dhe me tha "sdua me te shoqeroheh me ate o miqesia me ate o dashuria ime " ai dyshonte pa te drejte sigurisht...pergjigja qe "miqesia ime eshte me e rendesishme se dashuria jote e kam si vella " dhe cudi kur e mendoj tani se per ate njeri do braktisja dhe prinderit e mi....kalun disa muaj orfeu e pranoi kete miqesi dhe u bene me shume shoke ato se une ...dhe pse une isha e dashurar nuk ndryshoi asgje une ikaj vija nga shkolla me Bledin ikja ne kinema ,ne biblotek ,me shoqeronte ke gjyshja degjonin mceftas ndeshjet e futbollit ...skaloi shume e na u dashura miku im me nje vajze qe ishte nje vit me i vogel se ne por shume e rafinume per kohen dhe cuditerisht se pelqeja kete vajze dhe para se ta dashuronte ky dhe ja pata thene (si mik qe e kisha)..e mire skaluan as 2 jave kur ky dalngadale filloi te ftohej me mua po une se kuptoja kohe provimesh thoja ska kohe te dali me grupin e qe ishim ...dhe nje dite nje mengjes po e prisja te ikim ne shkolle prit e hic prit po shkonte vone por me shume u bera merak thashe do jet semure me vrap ne shkolle dhe cte shikoj ne klase ...miku im ishte ne shkolle ul ne bangen e fundit dhe ishte si kokrra e molles ...ato momente ndieva nje keqardhje ne shpirt per kete njeri qe e kisha si vella sepse u ndieva e tradhetuar skisha nevoje te me shpjegonte pse sme kishte pritur o pse nuk kishte nderruar bange nuk me interesuan dhe shpjegimet e tij ne oren e pushimit te gjate....qe nga ajo dite une si fola me evitova cdo gje ate dite kuptova se nje MIQESI qe duronte qysh kur ishim 5 vjece u prish nga xhelozia e kote e nje femre dhe nga dobesia e karakterit te nje mashkulli qe sditi te ndaje gjera o ndoshta nuk donte ti ndante ...Une BIONDIA besoj ne miqesi por sa besojne ato te hiqen miqte e mi kete se di ... harova miku im u nda kur ajo shkoi ne universitet atje ajo u dashurua me nje tjeter ...me shokun tjeter jemi akoma miq kemi ndare cdo gje gezimet vuajtjet jetet tona kjo eshte per mua miqesia Al74...
mendoj se me pergjigje nga barku sdo me dilte ....
Modifikuar nga BIONDIA datë 27/01/2011 ora 00:47
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|