Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje per....
Gjithsej 34 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
ehe ..te dhimbti e?

No as qe e ndjeva

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Janar 2011 00:27
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

No as qe e ndjeva

Jo se kshu kam dor te rend .

Mesazh i vjetër 26 Janar 2011 00:30
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

pyetje per Bionde

c'eshte per ty miqesia?

do preferoja nje pergjigje nga barku

Mesazh i vjetër 26 Janar 2011 00:57
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha al74
pyetje per Bionde

c'eshte per ty miqesia?

do preferoja nje pergjigje nga barku

Posi jo al te pergjigjem une...Kam pasur 2 shoke ne lagje jemi rritur bashke kopesht, shkolle fillore ,8 vjecare gjimnaz shtepite afer cdo mengjes prisnim njeri tjetrin per te ik ne shkolle ku ishin ato isha une dhe ku isha une ishin dhe ato po une do flas per njerin prej tyre quhej Bledi ai skishte moter dhe mua mu shtua nje vella ...kur ishim ne gjimnaz une isha dashurar dhe i dashuri im ishte xheloz per miqesine tone dhe me tha "sdua me te shoqeroheh me ate o miqesia me ate o dashuria ime " ai dyshonte pa te drejte sigurisht...pergjigja qe "miqesia ime eshte me e rendesishme se dashuria jote e kam si vella " dhe cudi kur e mendoj tani se per ate njeri do braktisja dhe prinderit e mi....kalun disa muaj orfeu e pranoi kete miqesi dhe u bene me shume shoke ato se une ...dhe pse une isha e dashurar nuk ndryshoi asgje une ikaj vija nga shkolla me Bledin ikja ne kinema ,ne biblotek ,me shoqeronte ke gjyshja degjonin mceftas ndeshjet e futbollit ...skaloi shume e na u dashura miku im me nje vajze qe ishte nje vit me i vogel se ne por shume e rafinume per kohen dhe cuditerisht se pelqeja kete vajze dhe para se ta dashuronte ky dhe ja pata thene (si mik qe e kisha)..e mire skaluan as 2 jave kur ky dalngadale filloi te ftohej me mua po une se kuptoja kohe provimesh thoja ska kohe te dali me grupin e qe ishim ...dhe nje dite nje mengjes po e prisja te ikim ne shkolle prit e hic prit po shkonte vone por me shume u bera merak thashe do jet semure me vrap ne shkolle dhe cte shikoj ne klase ...miku im ishte ne shkolle ul ne bangen e fundit dhe ishte si kokrra e molles ...ato momente ndieva nje keqardhje ne shpirt per kete njeri qe e kisha si vella sepse u ndieva e tradhetuar skisha nevoje te me shpjegonte pse sme kishte pritur o pse nuk kishte nderruar bange nuk me interesuan dhe shpjegimet e tij ne oren e pushimit te gjate....qe nga ajo dite une si fola me evitova cdo gje ate dite kuptova se nje MIQESI qe duronte qysh kur ishim 5 vjece u prish nga xhelozia e kote e nje femre dhe nga dobesia e karakterit te nje mashkulli qe sditi te ndaje gjera o ndoshta nuk donte ti ndante ...Une BIONDIA besoj ne miqesi por sa besojne ato te hiqen miqte e mi kete se di ... harova miku im u nda kur ajo shkoi ne universitet atje ajo u dashurua me nje tjeter ...me shokun tjeter jemi akoma miq kemi ndare cdo gje gezimet vuajtjet jetet tona kjo eshte per mua miqesia Al74...
mendoj se me pergjigje nga barku sdo me dilte ....

Modifikuar nga BIONDIA datë 27/01/2011 ora 00:47

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:29
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

histori e bukur . flm per mundimin!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:39
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Pyetje per Al....

ti e vlerson nje Miqesi ? dhe cfare do beje per ta ruajtur ate?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:42
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
histori e bukur . flm per mundimin!

nuk qe mundim ndoshta me bere te mendoj se kjo histori me ka mesuar shume gjera e te mos besoj kollaj

pyetje per Cecin ?

e prenotove hotelin ?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:43
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Jo.
do vish ne mejhane?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:43
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Pergj.... Nga barku!!!

Nga zemra/shpirti Po nga barku? Mahh

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:45
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo.
do vish ne mejhane?

Piktor thone qe loti dhe kenga rrine bashke por keto momente ne shpirtin tim ka vetem lot ...besoj se me kupton .

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 00:46
Ora tani: 23:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 34 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje per....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar