Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
..une kam votuar ne kutine e gabuar a do te pasqyrohet vota ime ne tabelat perfundimtare ?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Deboraaa se tani u kujtova une Pse nuk vune veten tende me Lezhjanin do benit namin me votat
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..une kam votuar ne kutine e gabuar a do te pasqyrohet vota ime ne tabelat perfundimtare ? Vetem po nuk fitova une e Kati,do hapen kutite
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..une kam votuar ne kutine e gabuar a do te pasqyrohet vota ime ne tabelat perfundimtare ?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Vetem po nuk fitova une e Kati,do hapen kutite ah ok ishalla nuk fitoni
Citim:Po citoj ato që tha Eria Vetem po nuk fitova une e Kati,do hapen kutite
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Ceci nuk para me ecen ne sondazhe mua. Kam hall se i ul pike Lezhjanit apo ndonje tjetri.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ah ok ishalla nuk fitoni Ti doje te na e jepje ne voten apo jo? Vetem se je ti do e kthejme votimin nga e para
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ah ok ishalla nuk fitoni
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ceci nuk para me ecen ne sondazhe mua. Kam hall se i ul pike Lezhjanit apo ndonje tjetri. Deb me ne fund hape nje sondazh
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ceci nuk para me ecen ne sondazhe mua. Kam hall se i ul pike Lezhjanit apo ndonje tjetri.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Deb me ne fund hape nje sondazh Kohe pa hap, he.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Deb me ne fund hape nje sondazh
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti doje te na e jepje ne voten apo jo? Vetem se je ti do e kthejme votimin nga e para po sigurisht qe juve kati ehste pianistja ime preferuar
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti doje te na e jepje ne voten apo jo? Vetem se je ti do e kthejme votimin nga e para
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ceci nuk para me ecen ne sondazhe mua. Kam hall se i ul pike Lezhjanit apo ndonje tjetri. Lezhes mos i ulen piket me ty Ti i ngre pike atij