F_xhunior
Anëtar Aktiv
![](avatar.php3?userid=19959&dateline=1335212639)
Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523
|
Citim: Po citoj ato që tha Deb*
E vertet qe pergjithsuam o fatbardh, por me c'kam pare fola. Asnje nga besimtaret qe falen ketu, nuk e lejon gruan te punoje. I kane grate shtepiake.
Muslimane jam dhe une, por asnje ne familjen time apo fisin tim nuk eshte praktikant.
Nga kush eshte e rrezikuar, nga njerezit e saj ? Po ti nuk je i rrezikuar?
E nderuar, ne radhe te pare, ata qe ke pare ti nuk perbejne shumicen. Ne radhe te dyte, nga e ditke se shkaku pse ato nuk punuakan duhet te jete pikerisht burrat e tyre? Ke nderruar fjale me ta? Ke pyetur grate e tyre? Natyrisht se pergjigjja eshte se ti sikurse edhe Robert, shkruani me hamendje ndersa pikesynimi juaj i vetem eshte te paragjykoni.
Por ne rastin ne fjale eshte evidente se te pakten F_xhunior eshte prodhim i familjes (myslimane) qe ka. Kjo lloj kulture duket si tradite familjare, prandaj e pyeta si mund te jete edhe mysliman edhe te perplaset me kulturen myslimane te familjes se vet. Vete feja e tij eshte pjese e kultures se asaj familje qe ai kundershton.
I nderuar, dashuria nuk pyet askend - rash ne dashuri me te megjithese i vetedijshem per pasojat serioze si rrjedhoje. Nderkaq, per sa i perket pyetjes sate, ne afishimin tim te mesiperm ke pergjigjen perkatese.
ndoshta po te ishe akoma ktu , s'do ndodhnin te gjitha kto!
Ne ç'vit je larguar ? e kur ka ndodhur kjo histori?
P.s tani kuptoj pse flet nje shqipe te paster , e komplimente per menyren si komunikon edhe qetesin qe ke ruajtur deri tani , sepse eshte vertet veshtire .... ja p.sh un smunda.
Lexohemi ne vazhdim !.
Pershendetje, e nderuar. Nuk do ta quaja veten durrsak, meqe lindur dhe rritur ne Kosove, ndersa i ndjeri im gjysh qe nje durrsak i vertete - me 1981 braktisi Shqiperine.
-Tani kemi 4 vjet martese.
Kalofshi mire te gjithe.