Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Si e keni emrin? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.83.
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Wink

ta gezosh!Mua Eri me quajne,Erjon,

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2003 11:28
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AASSII
Anetar i ri

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: ne dhe te huaj!!!!
Mesazhe: 5

MY name is...hmmmmmmm

emri ime eshte Nane Minovajku __--> nese ka ndo 1 te interesuar mund te shkruaj ne kete adrese ----->>>> mallistat_sot@yahoo.it

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2003 18:10
AASSII nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AASSII Kliko këtu për të kontaktuar me AASSII (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AASSII Shto AASSII në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AASSII në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Angry

Re: pershendetje tironses

Citim:
Po citoj ato që tha doc
pershendetje o tironce puro
po e neve qe nuk jemi tirance puro nuk bejme keshtu si ty
se ndryshe do na behet gjoksi brim si vlonjatet se po beje shaka te uro suksese kudo qe do ciao

un nje gje nuk kuptoje, "gjoksi grope si vlonjetet" edhe kur u themi qe jemi na vlora, "uaaaaa mami " te dua o cun thoni""apo goc"
po nejse, se keshu eshte " "

Mesazh i vjetër 27 Mars 2004 22:10
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: amerike
Mesazhe: 225

emri

emrin e kam ilir ...

pershendetje te gjitheve.

Mesazh i vjetër 28 Mars 2004 22:36
atdheuyne nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atdheuyne Kliko këtu për të kontaktuar me atdheuyne (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atdheuyne Shto atdheuyne në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atdheuyne në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
KaPo-DI-VaLoNa
Anetar i ri

Regjistruar: 26/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 15

Brunia-tironse dhe KOTA-79

mos u zini per emrate

Kota-79 e ka emrin DILI

apo jo ore KoTa-79

Kurse Mua me Quajne ((RoBi dhe shkruaj nga Londra ))

Mesazh i vjetër 28 Mars 2004 23:23
KaPo-DI-VaLoNa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KaPo-DI-VaLoNa Kliko këtu për të kontaktuar me KaPo-DI-VaLoNa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të KaPo-DI-VaLoNa't! Kërko mesazhe të tjera nga: KaPo-DI-VaLoNa Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albiboy
Anetar i ri

Vendbanimi: London,
Mesazhe: 10

Citim:
Po citoj ato që tha anda
si ka mundesi qe e paskemi mbiemrin njesoj mo yllo
vetem se une jam puro shkodrane

Une per vete e kam treguar emrin por po jua them perseri,
quhem Francesk Pepkola, komplet .

anda mos ma merr per te keq te te bej nje pyetje,
kam patur 1 shok ushtrie me mbiemrin Basha, emrin e ka Arjan,
po qe se e njeh te lutem me trego

Respekte Albiboy

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 22:33
Albiboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albiboy Kliko këtu për të kontaktuar me Albiboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Albiboy Shto Albiboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albiboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albiboy
Anetar i ri

Vendbanimi: London,
Mesazhe: 10

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse

Paske hargjuar shume kolinoz per te lare ato dhembe ok.

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 21:54
Albiboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albiboy Kliko këtu për të kontaktuar me Albiboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Albiboy Shto Albiboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albiboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Perendi
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: Diku ne toke.
Mesazhe: 5

Po prezantohem edhe une atehere...

Emrin e kam Altamir, jam vlonjat dhe ndodhem ne Ameriken Latine (sot, e neser as vete s'e di ku... hahaha)

Per te, per te luftojme ne!

(pjese e hymnit kombetar)

Mesazh i vjetër 03 Prill 2004 00:59
Perendi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Perendi Kliko këtu për të kontaktuar me Perendi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Perendi Shto Perendi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Perendi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Herton-Metkaj

Mesazh i vjetër 04 Prill 2004 18:03
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

ciao brunia

ciao brunia e ju o popullata e forumit!si po ja kalon ju?
desha edhe une te thoja emrin tim:
canabis-sativa
he si ju duket si emer po shkurt me therasin hashashi,mariuana e kshu me rralle te gjithe llojet e drogave
nejse e gezofsh tani per tani se edhe mund ta ndrroj
nejse ja kalofsh sa me mire

Mesazh i vjetër 05 Prill 2004 20:26
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Si e keni emrin?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar