Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > The Doors Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cuci
Anetar i ri

Regjistruar: 15/04/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 16

per the doors

bravo i qofte atij qe ka hapur kete teme.kur ju lexoja, me dukej vetja si ne dhomen time te gjumit, pasi te gjitha fotot e publikuara ketu, jane edhe superpostera ne dhomen time.nuk di ca te them me shume, vetem se nje gje qe luhet me instrumenta nuk vdes kurre, nuk perben komercializem mbi te gjitha.doors, jo vetem per muziken e tyre te paraprire nga tastiera e Ray Manzarek, as nga bashkepunimi i hskelqyer midis Robbie Krieger dhe John Densmore, por edhe nga poezia e Jim Morrison, perben nje marredhenie te shkelqyer qe i ka rezistuar koherave.3 korriku i vitit 1971 qe shenon vdekjen e jim morrison, nuk do te thote se shenon vdekjen e the doors.

People are strange

people are strange
when you are stranger
faces look ugly
when you are alone
.................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Prill 2004 19:43
cuci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cuci Kërko mesazhe të tjera nga: cuci Shto cuci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cuci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cocaine_Addicted
Hippie

Regjistruar: 05/03/2004
Vendbanimi: Anywhere life takes me...
Mesazhe: 49

Thumbs up

hallall cuci

Pershendetje. per doors nuk mund te thuahet asgje me shume e asgje me pak. mjafton vetem tu permendesh emrin. te gjithe i njohin. pavdekshmeria e tyre qendron edhe ne kthesen qe mori muzika gjte viteve 70'. kam bindjen se edhe doorsat duhet te kene ndonje album unreleased qe eshte ruajtur me fanatizem gjate gjithe kesaj kohe. shpresoj shume qe nqs eshte keshtu te kemi mundesine ta degjojme.

Mesazh i vjetër 15 Prill 2004 21:10
Cocaine_Addicted nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cocaine_Addicted Kliko këtu për të kontaktuar me Cocaine_Addicted (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cocaine_Addicted Shto Cocaine_Addicted në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cocaine_Addicted në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cuci
Anetar i ri

jim morrison

cocaine, e njoh durresin dhe shijet e tij, sepse jam vete nga durresi.ndoshta prandaj kam edhe une keto shije te shkelqyra ne muzike, sepse i kam trasheguar jo vetem nga vellai, qe eshte me i madh nga une, por edhe nga babi dhe mami.psh im ate vdes per coverdale, mami per dire straits, por nuk ka aspak kundershtim kur degjon psh variacionet me kitare te JOY SATRIANIT.
Nejse, se ishim tek doors.
duke mos u treguar aspak modeste, dhe ju kerkoj falje per kete, une recitoj bukur.
keshtu qe me daten 8 dhjetor dhe 3 korrik, data qe perkojne me ditelindjen dhe vdekjen e morrison, durresi festonte me koncerte dhe recitoja gjithmone pjese nga vellimi poetik AN AMERICAN PRAYER.
ka qene nje eksperience e shlkelqyer, me ka marre malli.edhe pse tani po mbaroj studimet ne nje dege qe e kam pasur enderr gjithmone dhe po bej nje pune qe e kam enderruar gjithmone, pape se prape me mungon gjimnazi me qefet dhe qyfyret e atehershme.tani keto gjimnazistet jane bere k... fare.vdesin per fjalime, dmth per hip hop.
do shkruehemi pare.

I WILL NOT GO
PREFERE A FEAST OF FRIENDS
TO THE GIANT FAMILY

Mesazh i vjetër 16 Prill 2004 17:50
cuci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cuci Kërko mesazhe të tjera nga: cuci Shto cuci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cuci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cuci
Anetar i ri

jim morrison

e njoh durresin dhe shijet e tij, sepse jam vete nga durresi.ndoshta prandaj kam edhe une keto shije te shkelqyra ne muzike, sepse i kam trasheguar jo vetem nga vellai, qe eshte me i madh nga une, por edhe nga babi dhe mami.psh im ate vdes per coverdale, mami per dire straits, por nuk ka aspak kundershtim kur degjon psh variacionet me kitare te JOY SATRIANIT.
Nejse, se ishim tek doors.
duke mos u treguar aspak modeste, dhe ju kerkoj falje per kete, une recitoj bukur.
keshtu qe me daten 8 dhjetor dhe 3 korrik, data qe perkojne me ditelindjen dhe vdekjen e morrison, durresi festonte me koncerte dhe recitoja gjithmone pjese nga vellimi poetik AN AMERICAN PRAYER.
ka qene nje eksperience e shlkelqyer, me ka marre malli.edhe pse tani po mbaroj studimet ne nje dege qe e kam pasur enderr gjithmone dhe po bej nje pune qe e kam enderruar gjithmone, pape se prape me mungon gjimnazi me qefet dhe qyfyret e atehershme.tani keto gjimnazistet jane bere k... fare.vdesin per fjalime, dmth per hip hop.
do shkruehemi pare.

EDHE PER DJ JACK, MEQE E NJIHTE DURRESIN...

I WILL NOT GO
PREFERE A FEAST OF FRIENDS
TO THE GIANT FAMILY

Mesazh i vjetër 16 Prill 2004 17:53
DJ JACK
Anetar i ri

Regjistruar: 02/04/2004
Vendbanimi: milano
Mesazhe: 12

Shiko Shiko ...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 599450_no_3.jpg
Ky file është shkarkuar 49 herë.

Nese nuk e ke problem do te desha te dij moshen tende.
Une jam i 69 dhe nese ti ke nje vella me te madh, ai ka mundesi te me njohi mua.
Per shoqnine une jam Xhakja dhe jo si thua ti e njoh durresin por jam nga Durresi meghithese jam larguar ne 91'.
Doors i njoh shume mire dhe po ashtu si diskografine e "Parpllave" Whitesnakeve dhe Glenn Huges e kam te kompletuar .
Albumi qe kam une i Mr. Centaur eshte i gjithi ne anglisht.
Per tekstin qe ti me shkruan nuk e di nese e kane kenduar ato.
Per ti rene shkurt, Gent Pjetri (i emisionit fiks fare) eshte solisti i tyre.
Po tani per tani cfare rryme e rrokut te pelqen... nese don ndonje kesshille se cfare te degjosh une jam ketu per te gjithe

Pershendetje ty dhe te gjithe Coverdellsave

Për te, për te luftojmë ne.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2004 19:00
DJ JACK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DJ JACK Kliko këtu për të kontaktuar me DJ JACK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DJ JACK Shto DJ JACK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DJ JACK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cocaine_Addicted
Hippie

Regjistruar: 05/03/2004
Vendbanimi: Anywhere life takes me...
Mesazhe: 49

Unhappy

Dj JACK dhe cuci
edhe une keshtu si ju jam shume i terhequr pas familjes purple (deep purple, whitesnake, rainbow..) por eshte dicka. kam shume kohe qe perpiqem te gjej me kazaa kengen showdown te whitesnake po se gjej dot. nqs dikush nga ju te dy do te mund te me thoshte se ku mund ta marr do te ishte great.
cuci sa per vitet e gjimnazit leri mos i kujto fare lal me mire se behesh keq. kane qene kohe te bukura dhe te pazevendesueshme.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2004 21:41
Cocaine_Addicted nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cocaine_Addicted Kliko këtu për të kontaktuar me Cocaine_Addicted (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cocaine_Addicted Shto Cocaine_Addicted në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cocaine_Addicted në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cuci
Anetar i ri

per dj jack

po, pra, nuk eshte se une e njoh durresin dhe vetem kaq.une jam nga durresi.kam mbaruar shkollen e mesme tek GJERGJ KASTRIOTI, vellai im eshte i 76, kurse per CENTAUR, flasim per te njejtin.E njoh Genti Pjetrin, madje shume mire.E kam intervistuar, kur punoja per nje gazete ne shqiperi.

ah, edhe dicka, kafet kur isha ne gjimnaz i pija tek nje lokal qe e kishim pagezuar me emrin RAINBOW, meqe edi, ai djali qe e kishte, nje me floke te gjata, kacurrela, i kishte jo vetem shume qef, por mbante edhe simbolin e tyre mu ne balle te lokalit.
kaq per sot

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 17:21
cuci
Anetar i ri

per cocaine

do perpiqem, meqe punoj ne nje pune qe kam te bej tere diten me muzike.dhe nese do te gjej dicka se ku mund te kerkosh per kengen tende, do te te le mesazh ne forum

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 17:23
cuci
Anetar i ri

per dj jack

se harrova te te them.dikur kam prezantuar grupet e rrockut shqiptar ne nje koncert te organizuar ne Pallatin e Sportit.

ka kenduar dhe Nand Jakupi, besoj e njeh patjeter dhe tifozi me i zjarrte ka qene Pal Kavaja, qe gjithashtu besoj e njeh.

ta them moshen, por kam frike mos te bie te fiket.hahahahha.

jam 22 vjece...

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 17:39
Rick James
Anetar i ri

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: land of the brave
Mesazhe: 8

Lexoj cafjali te tipit "jam durrsak dhe prandaj e njoh muziken e vertete" e te tjera si kto.Se kupoj ca influence ka qyteti ne cfare degjon personi.

Puna eshte se Doors jane grup i para 30 vjetesh....nuk i perkasin gjenerates sone.
30 jane GAP shume i madh...

Mesazh i vjetër 18 Prill 2004 08:41
Rick James nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rick James Kliko këtu për të kontaktuar me Rick James (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Rick James Shto Rick James në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rick James në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > The Doors

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar